elinka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='lilk_a']Pawełku ...uważaj W razie czego polecam niezawodne otrząsacze Quote
ner0 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 bez motywacji - nie muszę Wam zdawać relacji ;-) -- Muki ma pierwszy pełny dzień u mnie w domu za sobą. Miałem wiele psów, wiele szczeniaków (moja suka miała raz 16 szczeniaków), jednak własnie Muki jest tak wyjątkowy, że zapamiętam na długo jego start. Teraz nie bardzo może ułożyć się do spania, ciągle go coś swędzi. Oliwka pomaga. -- Jutro dalsze info. Pozdrawiam, Pawel. Quote
lilk_a Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 to musimy Cię tu motywować pozytywnie ...ja proponuję na początek górę prezentów ps . a może tytuł by tak zmienić choć troszeczkę ? Quote
Kinia1984 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Przepraszam za off ale potrzebujemy deklaracji na dt dla dwoch kumpli, ktorzy byli tarcza dla kamieni i cegiel...Nie mozemy pozwolic aby znowu znalazly sie na ulicy... http://www.dogomania.pl/threads/174152-Rzuca-w-nas-cegA-ami-BA-agamy-o-deklaracje-i-DS-brakuje-170-zA-deklaracji Quote
ner0 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 http://img36.imageshack.us/img36/1900/zdjcie0085k.jpg 100% zaufania ;-) Quote
lilk_a Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 o jak ślicznie śpi maluszek i skórka już normalnego koloru i puszek widać .... :):):) Quote
Malwi Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Lauro ! koniecznie trzeba zmienić tytuł wątku ! W końcu maleństwo już jest w swoim jedynym i wymarzonym Domu! Quote
Vlk Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 ner0: Brawo :) dużo szczęśćia i wspólnie spędzonych z czterołapem pięknych chwil :) Z ciekawością będę śledzić jego postępy w powrocie do zdrowia. Quote
Talia Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ciesze się, że tak się wszystko skończyło :) :loveu: cudne zdjęcie :) Quote
Monika z Katowic Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Przefajne zdjęcie! :) Przecudowny domek dla MUKIEGO! :) MUKI MA WIELKIE SZCZĘŚCIE! :) :multi::multi::multi: Quote
Monika z Katowic Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Myślę o tym, jak WSPANIALI są ludzie, którzy dali MUKIEMU dom! :) To Ludzie wyjątkowi! Dzięki Ci Boże za to, że stworzyłeś takich Ludzi!:) Quote
Monika z Katowic Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 muki!! Najlepszych świąt dla ciebie, piesku i twoich wspaniałych opiekunów!!! Quote
obraczus87 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 dawno mnie tutaj nie bylo!!!!!!!!!!! SUPER WIESCI!!!! :D :) Ciocia Laura b\.rzadko bywa na dogo. Poproscie Moda o zmiane tytulu :) Quote
ner0 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Muki zdrowieje, wiele ranek bardzo szybko się goi. Gdy do mnie przyjechał, jego skóra bardzo się łuszczyła. Teraz jest gładziutka i mięciutka (bardzo przyjemna w dotyku). Muszę Wam powiedzieć, że jest z niego straszny chuligan! Broi co nie miara! Non stop szuka zaczepki! Oj jak gryzie! :-) Daliśmy się zmanipulować przez maleństwo ;-) Aktualnie mały waży 4kg. Ma bardzo duży apetyt i pochłania wszystko (a przy tym mało wydala), więc chyba bardzo chce się rozwijać ;-) Dziś wigilia, może malec w nocy na ucho powie Nam co o nas myśli albo czy go jeszcze coś boli. Życzę wszystkim wesołych świąt, a w imieniu Mukiego pragnę bardzo podziękować za okazane mu serce, zainteresowanie i pomoc materialna dla fundacji. Muki w 500% wykorzystuje daną mu druga szansę i ostro wziął się do nadrabiania miesięcznych zaległości życia szczeniaka. Na pewno będę pisał dalej o jego losach :-) Quote
obraczus87 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 HIHI no tak :) miał stracony czas to teraz nadrabia zaleglosci :) Quote
Energy Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Muki dla ciebie i twoich wspaniałych opiekunów wszystkiego naj, naj, naj:lol: Quote
Kinia1984 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Wszystkiego naj naj, przede wszystkim zdrówka dla Ciebie Muki, dla Pana Pawła i jego narzeczonej:tree1: Quote
gonia66 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 ner0 napisał(a):Muki zdrowieje, wiele ranek bardzo szybko się goi. Gdy do mnie przyjechał, jego skóra bardzo się łuszczyła. Teraz jest gładziutka i mięciutka (bardzo przyjemna w dotyku). Muszę Wam powiedzieć, że jest z niego straszny chuligan! Broi co nie miara! Non stop szuka zaczepki! Oj jak gryzie! :-) Daliśmy się zmanipulować przez maleństwo ;-) Aktualnie mały waży 4kg. Ma bardzo duży apetyt i pochłania wszystko (a przy tym mało wydala), więc chyba bardzo chce się rozwijać ;-) Dziś wigilia, może malec w nocy na ucho powie Nam co o nas myśli albo czy go jeszcze coś boli. Życzę wszystkim wesołych świąt, a w imieniu Mukiego pragnę bardzo podziękować za okazane mu serce, zainteresowanie i pomoc materialna dla fundacji. Muki w 500% wykorzystuje daną mu druga szansę i ostro wziął się do nadrabiania miesięcznych zaległości życia szczeniaka. Na pewno będę pisał dalej o jego losach :-)Cudne wieści- plaster na serce i dusze...TAKIE ZAKONCZENIA MARZA NAM SIE DLA PSOW WE WSZYSTKICH NASZYCH BANERKACH....DZIEKUJĘ ZA DOMEK DLA MUKISIA WSZYSTKIM, KTORZY SIE DO NIEGO PRZYCZYNILI I PRZEDE WSZYSTKIM TYM, KTORZY MU TEN DOMEK DALI...:) [FONT=Comic Sans MS]ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM DRODZY PRZYJACIELE-WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIEKNIEJSZE W TE SWIĘTA..NIECH CZAS RADOSCI NIGDY SIE NIE KONCZY A MIŁOŚC NIGDY NIE USTAJE... w ten radosny czas mysle ze kazdy z nas powinien czuc sie szczesliwy- ale niestety nie wszystkim jest to dane....:(...Błagam więc wszystkie SERCA ANIOŁKOWE....zaglądnijcie więc choć do biedaka, ktorego dzis mi przedstawiono...nie moge przestać o Nim mysleć..on świąt niestey nie spędzi w domku..a i male szanse ma po świętach, jesli my mu nie pomożemy...ON POTRZEBUJE WETA...a chca go dac na boks ogolny gdzie jest bez szans...MY MOZEMY ODMIENIC JEGO LOS...PROSZE....[/FONT][FONT=Comic Sans MS].[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/176179-Staruszek-ze-skrAE-conAE-gA-owAE-moA-e-nie-przeA-yAE-do-Nowego-Roku-PomA-A-my-Mu?p=13752823 Quote
Salo Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 To fajnie, że Muki ma już dom i jest zdrowy :-) . Pozdrawiam i Wesołych Świąt Życzę. Quote
milcia17 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Super... Pamiętam początki... Jak dobrze, że teraz jest lepiej :D A to wszystko dzięki p. Orzechowski, gdyby nie On to... nie chcę myśleć. Cieszmy się i Wesołych Świąt ! Quote
Salo Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Zmieńcie tytuł tego wątku, niech się już ludzie nie stresują, skoro psiak ma się dobrze ! Quote
Monika z Katowic Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Dobrej nocki, MUKI kochany! :) Najadłeś sie świątecznych przysmaków śliczny szczeniaczku??? A dużo prezentów było pod choinką? Quote
Recommended Posts