Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bez motywacji - nie muszę Wam zdawać relacji ;-)

--
Muki ma pierwszy pełny dzień u mnie w domu za sobą. Miałem wiele psów, wiele szczeniaków (moja suka miała raz 16 szczeniaków), jednak własnie Muki jest tak wyjątkowy, że zapamiętam na długo jego start.

Teraz nie bardzo może ułożyć się do spania, ciągle go coś swędzi. Oliwka pomaga.
--
Jutro dalsze info.

Pozdrawiam,
Pawel.

Posted

ner0: Brawo :) dużo szczęśćia i wspólnie spędzonych z czterołapem pięknych chwil :) Z ciekawością będę śledzić jego postępy w powrocie do zdrowia.

Posted

Muki zdrowieje, wiele ranek bardzo szybko się goi.

Gdy do mnie przyjechał, jego skóra bardzo się łuszczyła. Teraz jest gładziutka i mięciutka (bardzo przyjemna w dotyku).

Muszę Wam powiedzieć, że jest z niego straszny chuligan! Broi co nie miara! Non stop szuka zaczepki! Oj jak gryzie! :-) Daliśmy się zmanipulować przez maleństwo ;-)

Aktualnie mały waży 4kg. Ma bardzo duży apetyt i pochłania wszystko (a przy tym mało wydala), więc chyba bardzo chce się rozwijać ;-)

Dziś wigilia, może malec w nocy na ucho powie Nam co o nas myśli albo czy go jeszcze coś boli.

Życzę wszystkim wesołych świąt, a w imieniu Mukiego pragnę bardzo podziękować za okazane mu serce, zainteresowanie i pomoc materialna dla fundacji. Muki w 500% wykorzystuje daną mu druga szansę i ostro wziął się do nadrabiania miesięcznych zaległości życia szczeniaka.

Na pewno będę pisał dalej o jego losach :-)

Posted

ner0 napisał(a):
Muki zdrowieje, wiele ranek bardzo szybko się goi.

Gdy do mnie przyjechał, jego skóra bardzo się łuszczyła. Teraz jest gładziutka i mięciutka (bardzo przyjemna w dotyku).

Muszę Wam powiedzieć, że jest z niego straszny chuligan! Broi co nie miara! Non stop szuka zaczepki! Oj jak gryzie! :-) Daliśmy się zmanipulować przez maleństwo ;-)

Aktualnie mały waży 4kg. Ma bardzo duży apetyt i pochłania wszystko (a przy tym mało wydala), więc chyba bardzo chce się rozwijać ;-)

Dziś wigilia, może malec w nocy na ucho powie Nam co o nas myśli albo czy go jeszcze coś boli.

Życzę wszystkim wesołych świąt, a w imieniu Mukiego pragnę bardzo podziękować za okazane mu serce, zainteresowanie i pomoc materialna dla fundacji. Muki w 500% wykorzystuje daną mu druga szansę i ostro wziął się do nadrabiania miesięcznych zaległości życia szczeniaka.

Na pewno będę pisał dalej o jego losach :-)
Cudne wieści- plaster na serce i dusze...TAKIE ZAKONCZENIA MARZA NAM SIE DLA PSOW WE WSZYSTKICH NASZYCH BANERKACH....DZIEKUJĘ ZA DOMEK DLA MUKISIA WSZYSTKIM, KTORZY SIE DO NIEGO PRZYCZYNILI I PRZEDE WSZYSTKIM TYM, KTORZY MU TEN DOMEK DALI...:)
[FONT=Comic Sans MS]ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM DRODZY PRZYJACIELE-WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIEKNIEJSZE W TE SWIĘTA..NIECH CZAS RADOSCI NIGDY SIE NIE KONCZY A MIŁOŚC NIGDY NIE USTAJE...
w ten radosny czas mysle ze kazdy z nas powinien czuc sie szczesliwy- ale niestety nie wszystkim jest to dane....:(...Błagam więc wszystkie SERCA ANIOŁKOWE....zaglądnijcie więc choć do biedaka, ktorego dzis mi przedstawiono...nie moge przestać o Nim mysleć..on świąt niestey nie spędzi w domku..a i male szanse ma po świętach, jesli my mu nie pomożemy...ON POTRZEBUJE WETA...a chca go dac na boks ogolny gdzie jest bez szans...MY MOZEMY ODMIENIC JEGO LOS...PROSZE....
[/FONT][FONT=Comic Sans MS].[/FONT]
http://www.dogomania.pl/threads/176179-Staruszek-ze-skrAE-conAE-gA-owAE-moA-e-nie-przeA-yAE-do-Nowego-Roku-PomA-A-my-Mu?p=13752823

Posted

Super... Pamiętam początki... Jak dobrze, że teraz jest lepiej :D
A to wszystko dzięki p. Orzechowski, gdyby nie On to... nie chcę myśleć.
Cieszmy się i Wesołych Świąt !