anna10025 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dopiero teraz przeczytałam , Muki ma domek!!!! :multi::multi::multi:Takie cudo da swoim właścielom mnóstwo radośći - za Ich wielkie serce .:lol: Quote
kaczadupka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 jeny! ale super! przez jakis czas nie dostawalam w ogole powiadomien z dogo o nadejsciu nowego postu, wiec sama tu włażę, a tu takie dobre wiesci! filmik jest super, muki tez, ciesze sie na maxa ze zdecydowaliscie sie dać mu dom! Quote
AGA35 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 i kolejna szczęśliwie zakończona historia. Quote
ner0 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Postaram się dalej pisać o postępach Mukiego. Muki właśnie zasnął mi prawie na rękach, uciekając wcześniej przed odkurzaczem :-) Proszę o zmianę tematu, jak dla mnie określenie `ugotowany żywcem` jest trochę emocjonalne, jeśli już to `poparzony`. Jeśli ktoś nie chciał zdecydować się na adopcję Mukiego tylko z uwagi na jego stan zdrowia, to niech bardzo żałuje. Pies ma wspaniały charakter. // Muki ma chyba dziś dzień poznawiania urządzeń agd ;-) teraz niezwykłym zainteresowaniem obdarował pralkę. Quote
Vasco Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 cudownie, że tak super trafił. Najwspanialszy prezent go spotkał:) Quote
milcia17 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Sorry za OT: Lenka potrzebuje tylko 36 osob co by zaofiarowaliby 5zł dekleracje miesiecznie na jej utrzymanie - inaczej grozi jej schron. http://www.dogomania.pl/threads/174236-Brakuje-nam-195-zA-na-DT-pomA-A-cie-nam-uratowaAE-LenkAE Quote
Monika z Katowic Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 MUKI kochany! Dostałeś gwiazdkę z nieba na Święta - czyli cudownych, stałych opiekunów! Quote
gosia.marta Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 super z Mukim :))) maluszek bardzo sobie zasłużył. a ja tu przyszłam zareklamować Lenkę, ale widzę, że milcia17 mnie ubiegła :P no to jeszcze raz, jakby ktoś nie zauważył - zapraszamy do Lenoczki, która bardzo potrzebuje naszej pomocy: http://www.dogomania.pl/threads/1742...atowaAE-LenkAE brakuje jeszcze 180 zł stałych deklaracji na hotelik!! Quote
elinka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Muki to teraz prawdziwa gwiazda filmowa!!! Quote
Freya73 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Gratuluje i zycze szczescia i duzo zdrowia! Quote
marta0731 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Muki Szczęściarzu:loveu: Trafiłeś bardzo dobrze, nie dość że "Nowy Pan" dla Ciebie zalogował się na dogo i zdaje sprawozdania, to jeszcze nakręcił o Tobie oscarowy film, i na dodatek widać w wiadomościach, że tryska zarówno uczuciem do Ciebie jak i dobrym humorem:) Powodzenia życzę:) Quote
Ciencienia Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Z całego serca życze Panu i przyszłej Żonce wszystkiego co najlepsze może człowieka spotkać w życiu-powodzenia :) Quote
jankar Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ciesze się, że są jeszcze na świecie tacy ludzie jak Wy. Jesteście wielcy. Ta mała psina z pewnością obdaruje Was taką miłością, jaką tylko pies może dać Brawo, chylę czoło, tym bardziej, że jesteście młodzi a z młodzieżą to nigdy nic nie wiadomo. Quote
Kociabanda2 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Wspaniała wiadomość!!!! Muki ma swój kochający domek!!! Bardzo się cieszę :loveu::loveu::loveu::loveu: Dużo szczęścia i zdrowia dla maluszka i jego nowej rodzinki!!! :) Quote
INDIwidualistka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Co za fantastyczne zakończenie !!!!! Bardzo się cieszę !!!!! Tym bardziej, że Muki mieszka niemal po sąsiedzku! I może kiedyś uda mi się go spotkać "na żywca" i uściskać jego wspaniałych właścicieli !!!! Quote
kizimizi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Hope zrezygnowała juz ze swojego zycia my chcemy podarować jej nowe ale brakuje ok. 200 zl. Pomóż suni: http://www.dogomania.pl/threads/174165-Hope-juA-straciA-a-nadziejAE-rozpoczynamy-walkAE-o-psie-A-ycie Quote
Asior Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 No dobra już dobra dość tych pochwał, bo obrośnie nam chłopak w piórka i jeszcze odleci ;) Quote
Grosziwo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Asior napisał(a):No dobra już dobra dość tych pochwał, bo obrośnie nam chłopak w piórka i jeszcze odleci ;) No co Ty ! On ma obrosnąć i to szybciutko w przepiękną sierść :loveu: Oj śliczna będzie para na spacerkach: Majka i Muki :loveu::loveu::loveu: dwa "kurdupelindy" prześliczne :lol: Quote
Asior Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Grosziwo... :evil_lol: ale ja o Pawle pisałam :grin::grin::grin: Quote
Grosziwo Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Asior napisał(a):Grosziwo... :evil_lol: ale ja o Pawle pisałam :grin::grin::grin: Upsss....:oops::oops::oops: Quote
lilk_a Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='Asior']No dobra już dobra dość tych pochwał, bo obrośnie nam chłopak w piórka i jeszcze odleci ;) Pawełku ...uważaj Quote
Recommended Posts