Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[QUOTE][B][COLOR=black][FONT=Verdana]Piątek 11 grudnia 2009 r. – godz. 21.35[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=black][FONT=Verdana]
[COLOR=black][FONT=Verdana]W dniu dzisiejszym odwiedziłem Mukiego. Zawiozłem mu preparaty, które otrzymałem za pośrednictwem kuriera UPS (na prośbę darczyńców nie publikuję: co i od kogo). Maluch chuligani i rozrabia za potęgę. Muki odzyskał pełnię radości życia. Do nowego domu może jechać już w przyszłym tygodniu. Musimy pilnie zacząć poszukiwać dla tego szczeniaczka nowego domu. [/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Verdana]Upoważniłem Panią Agnieszkę (tel. kom. [B]509 264 862[/B]) do podjęcia decyzji adopcyjnej. Wszelkich informacji dot. aktualnego stanu zdrowia Mukiego oraz dalszego leczenia udzieli Państwu Pani Magda (tel. kom. [/FONT][/COLOR][B][COLOR=red][FONT=Verdana]501 141 177[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=black][FONT=Verdana]), która od początku aż do dziś opiekuje się Mukim. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Powoli historia tego szczeniaka zbliża się do finału. Moja rola była żadna i marginalna: ja tylko podjąłem decyzję, aby ratować jego życie. Szczeniak miał poparzone ponad 95 % ciała, ale daliśmy mu szansę, przed nim jeszcze całe życie.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Chciałbym w jego imieniu (Muki sam nie potrafi mówić, chyba że przemówi w Wigilię) Wam wszystkim gorąco podziękować za okazaną pomoc, za serce i wsparcie finansowe. Szczegółowe rozliczenie „akcji Muki” będzie opublikowane w rocznym sprawozdaniu finansowym. Bez Waszej pomocy….[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Szczególnie gorąco chciałbym podziękować przyszłym doktor wet…: Pani Joannie oraz Pani Magdzie, które poświęciły cały swój prywatny czas, aby ratować do psie życie…[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Pozostaję z poważaniem,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Janusz Orzechowski [/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]Zobaczcie sobie fotki malucha na stronie Ambuvetu: [URL]http://www.kundelpolski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=52&Itemid=71[/URL]

Jednym słowem maluszek zdrowieje z dnia na dzień, dzięki woli dobrych ludzi i ludzisk :)

Posted

[I][FONT=Batang][COLOR=#ff0000][B][SIZE=4]Cioteczki kochane jak wiemy MUKI chociaz jest w doskonałej formie to w dalszym ciągu potrzebuje naszej pomocy. Ściągnijmy tu znowu jak najwięcej dobrych wróżek które pomogą PO RAZ KOLEJNY MUKIEMU i znajdą mu odpowiedzialny [/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][B][SIZE=4] [/SIZE][COLOR=#ff0000][SIZE=4][FONT=Batang]domek[/FONT] .[/SIZE][FONT=Batang][SIZE=4]Domek w którym spędzi bezpiecznie dalsze dzieciństwo . [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/I]
[I][B][FONT=Batang][SIZE=4][COLOR=#ff0000] Muki to psie dziecko które chciałoby uwierzyć że to nie koniec prezentów na te ŚWIĘTA, a mikołaj go jeszcze raz odwiedzi i podrzuci mu jeszcze jeden duży prezent kochający DS.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I]

Posted

ale łysolek biedniutki. Ale jak znowu porośnie to niezły przystojniaczek z niego będzie. Oglądając zdjęcia człowiek nie zdawał sobie sprawy, że te oparzenia były aż tak rozległe... na grzbiecie i okolicach jednak było trochę sierści. Dzielny Muki! Dobrze, że broi! Ma do tego święte prawo :)

Posted

i nie mogę znaleźć na stronie kundel polski maila do pana Janusza i tego artykułu o zamknięciu. Ale panie Januszu! Proszę się nie poddawać! Ludzie bywają wredni i paskudni ale nie zwierzęta. One potrzebują czegoś takiego jak Ambuvet!

Posted

[img]http://psilos.pl/images/stories/Ambuwet/Grudzien2009/muki.11.12.2009.b.jpg[/img]

mnie to zdjęcie strasznie sie podoba :) Te sterczące z betów, ciekawskie uszyska. Prześlicznie. Muki - na pewno będzie dobrze.

Posted

[quote name='AGA35']moge przesłać chętnym do przeczytania zeskanowany artykuł na maila.[/QUOTE]

Poprosze na [EMAIL="bibipepe@msn.com"]bibipepe@msn.com[/EMAIL]

Dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Szerkanka']kOBIETYYYY potrzebuje kogs z Wawy by mogl przetrzymac mikro sunie na tydzien? baaaaaaardzo prosze ja ją odbiore z wawy ok. 22
[url]http://www.dogomania.pl/threads/1491...miescie/page24[/url][/QUOTE]

Skontaktuj sie z Madallena 501 226 939
Buzka dla Mikiego...zdrowiej maluszku .

Posted

Czesc Serduszko!wygladasz znacznie lepiej,ale gdzie jest ten Twoj domek?????caly czas jest mi przykro,ze nie moge Cie zabrac do siebie,KTOS musi Cie pokochac i zaadoptowac bo przeciez tyle zlego podzyles w swoim krociotkim zyciu,ze to musi zostac wynagrodzone !!!!!!Domku przybywaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sciskam Cie bardzo i caluje,Twoja sliczna mordeczke:)

Posted

[URL="http://img301.imageshack.us/i/1259920103bypedrolagran.jpg/"][IMG]http://img301.imageshack.us/img301/3646/1259920103bypedrolagran.jpg[/IMG][/URL]

hehheehhehee