Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cytuje z kundlapolskiego:

[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]"Środa 9 grudnia 2009 r. – godz. 13.00[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][/FONT][/FONT]

[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]PODZIĘKOWANIE![/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]
[FONT=Verdana]Chciałbym gorąco podziękować Pani Redaktor Elżbiecie Isakiewicz z Tygodnika Powszechnego za wzruszający reportaż dot. prawdziwego losu zwierząt w Polsce, który ukazał się w najnowszym wydaniu TP. Dziękuję za umożliwienie mi zabrania głosu. Jednocześnie przykro mi, że z przyczyn ode mnie całkowicie niezależnych, podany w reportażu telefon alarmowy jest od 4 grudnia br. wyłączony.[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT]
[/FONT][FONT=Verdana]Pozostaję z poważaniem,[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Janusz Orzechowski[/FONT] "

[/FONT]
[/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana]materiał jest juz dostępny w najnowszym Tygodniku Powszechnym [FONT=Verdana][FONT=Verdana]([/FONT][/FONT] "I zwierzęta będą nas sądzić" nr 50 z 13.12.2009 - jest juz w kioskach) - świetny, gorąco polecam, tym bardziej, że to coś na prawdę nowego w naszej katolickiej prasie i oby na tym jednym głosie się nie skończyło...

[/FONT]
[/FONT]

Posted

[B][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#0070c0]„Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś”... MUKI! BĘDZIE DOBRZE - ZNAJDZIESZ STAŁY DOMEK!
[IMG]http://www.odaha.com/drupal/sites/default/files/images/maly-princ/retrato.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Posted

czesc Muki:)......co u Ciebie Zabko sliczna??????
jejjjj cala ta sytuacja z p.Jnuszem przygnebila mnie bardzo,artykulu nie czytam bo znow bede ryczec :(
bardzo,bardzo modle sie o domek dla Mukusia:)
trzymajcie sie cioteczki:)