Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przykra sprawa, życzę panu Januszowi duużo najlepszego, żeby dalej miał serce do tego, co zaczął. Ludzie są różni. Ale to, co p. Janusz robi jest naprawdę niezwykłe i warte poparcia.

NO i bardzo się cieszę, że Mukiemu się poprawia :) Stopniowo i powolutku ale jednak. Dzielny psiak!

Posted

mysle, ze w tej sytuacji moge to napisac: kiedy odwiedzilam psi los pod skocznia z dzikim ptakiem zaplatanym w zylke, tez nie mialam zbyt milych doswiadczen z lekarzami; owszem pan doktor odplatal zylke z nog ptaka i zdezynfekowal rany, ale mowy nie bylo o bezplatnej pomocy i atmosfera byla srednioprzyjemna; widac z tego, ze Pan Janusz musi sie zmagac z wieloma przeciwnosciami losu, a przeciez personel-wspolpracownicy i dobra atmosfera pracy, to sprawa podstawowa; nic dziwnego, ze czasem nerwy zawodza...

Posted

[FONT=Verdana]Poniedziałek 7 grudnia 2009 r. – godz. 11.20[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana]
Przed chwilą kontaktowałem się z tymczasową Opiekunką Mukiego. Postępy w leczeniu szczeniaka są i to duże. Już niedługo (może nawet za kilka dni) będziemy mogli powolutku zacząć rozglądać się za prawdziwym domkiem dla Mukiego. Szczegółową informację zamieszczę późnym wieczorem.
[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Janusz Orzechowski[/FONT]

Posted

[FONT=Verdana]Poniedziałek 7 grudnia 2009 r. – godz. 20.00[/FONT][FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]
[FONT=Verdana]Muki czuje się doskonale, zaprzyjaźnił się z kotem, nadrabia stracony przez chorobę czas. Biega, szczeka, rozrabia jak każdy szczeniak. Wymaga jeszcze podawania leków, codziennej zmiany opatrunków, kąpieli…, a gdy wszystkie rany zagoją się, rozpoczniemy poszukiwania nowych ODPOWIEDZIALNYCH Opiekunów, którzy zechcą przyjąć małego bohatera do swego serca i domu. [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT]
[/FONT]
[FONT=Verdana]Jesteśmy przekonani, że Wigilię 2009 Muki będzie mógł już spędzić w nowym domu. Co prawda leczenie nadal będzie konieczne (aż do całkowitej „naprawy”) i będzie do końca finansowane przez Fundację Serce Serc, ale będzie mogło być prowadzone w warunkach „domowych”, bez konieczności szczególnej opieki wykwalifikowanych Wolontariuszy.[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Pozostaję z poważaniem,[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Janusz Orzechowski[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]PS. Ze względu na dużą ilość fotografii, dla łatwiejszego „otwierania się strony”, historię Mukiego zamieszczamy na dwóch podstronach.[/FONT]

Posted

Jejku jestes CUDOWNYM PIESIEM:)))caly czas o Tobie mysle i wiem,ze gdybym mieszkala w PL to ta Wigilie spedzalbys juz u mnie i kazda nastepna.......przykro mi,ze tak nie bedzie,bo czuje sie z Toba jakosik zwiazana:)))bardzo,bardzo bede sie modlic o to zeby ktos Cie bardzo pokochal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

jejku ale fajna morda :) Aż się człowiekowi własna morda uśmiecha, jak widzi, że taki psiak zaczyna się uśmiechać. Ciężko z kasą ale cieszę się, że chociaż troszeczkę mu pomogłam.
Maluchu wracaj dalej dzielnie do zdrowia! Na pewno jakiś świetny dom na Ciebie czeka :)

A Ambuvet mam nadzieję, że wyjdzie na prostą. Na pewno znajdzie się odpowiedni personel! Miasto jest duże, więc i lekarze się znajdą odpowiedni! Oby jak najszybciej, dla dobra najbardziej pokrzywdzonych "braci mniejszych"

Posted

witamy cioteczki i naszego kochanego Mukiego jesteś ślicznym niuńkiem i ja również mam nadzieję że Wigilia będzie należała do Ciebie ...... widzę na zdjęciach że jego ranki niedawno aż tak czerwone zbladły i to znacznie , bardzo się cieszę

Posted

bardzo się cieszę :) już chyba tak bardzo nie cierpi? Już go tak bardzo nie boli? Wspaniałą dostał dzięki Wam opiekę! Takie poważne rany a tak pięknie się goją (jak na swój "kaliber" oczywiście)