Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ilka21 napisał(a):
jak pisała AGA35 Misio już ma nowy domek -jest u mnie. Wszystko na temat Misia w jego wątku będzie i będe zdawała relacje jak się on ma.

Super wieści :loveu:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale sie dzieje.........ogromnie sie ciesze,ze Misio ma juz swoj domek-Ilka21 jestes wspaniala:)bardzo cieszy mnie rowniez Mukus,ze zdrowko mu wraca,ale jestem powalona informacja o Ambuvecie-oby tylko nie doszlo do tego faktycznie,na litosc boska tak niewiele jest tylu wspanialych ludzi jak p.Janusz,te wszystkie zwierzeta potrzebuja Ambuvetu i w ogole tego wszystkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czy mozna jakos pomoc?????????

Posted

Ale dogo ma zawiechy...
Nie wiem czy widzieliście, ale na stronie ambuvetu nie ma już informacji o zamknięciu kliniki, za to są nowe informacje o Mukim:)

Posted

Tak są nowe wieści o Mukim:loveu:kopiuję ze strony Kundel Polski:

Sobota 5 grudnia 2009 r. – godz. 9.30

W dniu wczorajszym odwiedziłem Mukiego. Oparzenia stopniowo goją się i nie martwimy się już nimi. Na części poparzonej skóry pojawił się już „meszek”. Niepokoiło nas to, że psiak miał trudności z chodzeniem, co było też spowodowane tym, że szczeniaczek miał poparzone poduszki łap. W związku z powyższym Muki był w dniu 4 grudnia br. na konsultacji u specjalisty ortopedy z SGGW. Otrzymaliśmy cenne wskazówki dot. dalszego postępowania w rehabilitacji łapek. Następny komunikat o stanie zdrowia maluszka zostanie zamieszczony na kilka dni.

To bardzo dobre wiadomości:loveu:

I maleńki Muki:lol:

Posted

Energy napisał(a):

Niepokoiło nas to, że psiak miał trudności z chodzeniem, co było też spowodowane tym, że szczeniaczek miał poparzone poduszki łap. Otrzymaliśmy cenne wskazówki dot. dalszego postępowania w rehabilitacji łapek.

Czy chodzi o te przednie łapinki?
Bo na zdjęciu jakoś dziwnie na nich stoi . Jakby miał "niedźwiedzią łapę" normalnie...:roll:

Posted

kurde caly ranek staram sie otworzyc strone i nic ...dopiero teraz:)widzialam wiadomosci na K.P o Mukim i ciesze sie,ze Malenstwo jakos powoli idzie do przodu choc i tak ciagle chce mi sie wyc jak go widze:(,zauwazylam,ze nie ma nic na temat zamkniecia Ambuvetu co odbieram za dobry znak,tak sobie to tlumacze przynajmniej;)jak z kasa dla Malucha??????????

Posted

DIF napisał(a):
Czy chodzi o te przednie łapinki?
Bo na zdjęciu jakoś dziwnie na nich stoi . Jakby miał "niedźwiedzią łapę" normalnie...:roll:

Chyba właśnie o niedźwiedzią łapę.

Posted

kakadu napisał(a):
o rany ja czytam... musialam przeoczyc... bym sie zawstydzila graficznie ale nie mam emotikonek... - przepraszam, jestem stalym obserwatorem losu mukiego i zagladam na kundla polskiego...

spoko.. przestępstwa nie popełniłaś :)
Myślałam,ze nie czytasz ;)

Posted

Dobrych wetów jest mało. A np. wetów od gadów jest jeśli chodzi o Wawę....hmm...dwóch i jeden pod Warszawą (mówię o tych godnych polecenia). A do Ambuvetu potrzebują pewnie osoby z odpowiednimi cechami osobowości jak np. skłonność do poświęceń. tak mi się zdaje.

Posted

tak jak już wcześniej jedna z cioteczek cieszę się że Muki dobrzeje ale również chce mi się ryczeć jak na niego patrzę tyle bólu, cierpienia, lęku i po co? teraz mógłby być beztroskim maluszkiem a nie być w ambulatorium i cierpieć za bezmyślność