Lolalola Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 zadnych wiesci Mukim:(,mam nadzieje,ze maluszek ma sie dobrze,gdyby ktos cos wiedzial to ja bardzo prosze o wiesci!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Selenga Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Muki nie jest w lecznicy na SGGW, jest w prywatnym domu, pod opieką wolontariuszy-studentów weterynarii Aukcja będzie wznowiona, tylko żeby zrobić ją w wersji komercyjnej ja już nie wyrabiam, a rejestracja fundacji na allegro jeszcze trwa. Quote
Vlk Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 a gdyby poprosić kogoś, kto ma już zarejestrowaną fundację? Dla przyśpieszenia sprawy? Quote
nibiru Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][COLOR=black][FONT=Verdana]Poniedziałek 30 listopada 2009 r. – godz. 18.29 [/FONT][FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Muki przespał spokojnie całą noc, apetyt mu dopisuje. Prawie całe popołudnie spędził na oglądaniu przez szybę pędzących drogą samochodów. Leżał wygodnie na swojej nowej puchatej poduszce, opatulony kocykiem i patrzył…[/FONT][FONT=Verdana] Szczeniak nadal porusza się z trudem, skóra z poduszek palcowych zeszła ze wszystkich czterech kończyn, psiak robi kilka kroczków i pokłada się, chodzenie sprawia mu ból. Doszło do zaników mięśniowych. Dlatego Muki od dziś poza kąpielą będzie ćwiczył w wannie pływanie, chcemy aby zaczął używać łap. Hydroterapia nie obciąża stawów z którymi Muki ma problem ( niedźwiedzia łapa ), wypór wody sprawi, że nie będzie dotykał także podłoża. Zdjęcia z wodnej rehabilitacji zamieścimy wieczorem.[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Aga-33-76 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Mukuś dostanie dziś kartę pływacką :) Powodzenia maluszku słodziutki :) Quote
Energy Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Mam nadzieję, że w wodzie czuje ulgę i lubi kąpiele:p Quote
Lolalola Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 mam nadzieje,ze kapiele pomoga i bedzie odczuwal taka radosc jak moj psiak z plywania i kapieli:)wracaj do zdrowia Pychotko-masz takich wspanialych opiekunow:) Quote
Monika z Katowic Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 MUKI - "pływaczek" powinien mieć motylki na wszystkich czterech łapkach! :) :) :) Quote
Awit Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ojoj rybeńka maleńka:-) A skórka zeszła z powodu oparzenia, tak? Biedactwo:-( Quote
Vlk Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 no niestety, ma jedną wielką ranę. Ale bądźmy dobrej myśli, te słodkie oczęta ma tak hipnotyzujące! Quote
UBOCZE Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][COLOR=black][FONT=Verdana] [COLOR=black][FONT=Verdana]Poniedziałek 30 listopada 2009 r. – godz. 23.45[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Jednak trudno jest zrobić zdjęcie nauki „pływania” …[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]a[/FONT][/FONT] Quote
Awit Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 On chyba nie jest zadowolony z tych przyjemności. A te oczy, niesamowite spojrzenie Quote
Aga-33-76 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Jak tam po pływaniu? Lepiej Mukusiowi? Quote
AGA35 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 otwock:lol: http://powiat-otwocki.kurier-nadwislanski.pl/ Quote
Lolalola Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 sciskam Cie na dzien dobry malutka sierotko,mam nadzieje,ze Ci lepiej,choc minka tego nie mowi:)ale musisz byc dzielny :) Quote
AGA35 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Kinia1984 napisał(a):aga super:) Chociaż tyle ..... Quote
Lolalola Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Aga 35 to nie jest chociaz tyle,to bardzoooo duzooooo co dla niego robicie!!!!!:)to jest niesamowite,pomysl co by bylo gdyby nie mial sie nim kto opiekowac,ja nawet nie chce myslec:(............... Quote
maja7 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Czy ta kapiel mu zaszkodzi, jak ma takie rozległe oparzenia, żeby nie doszło czasem do jakiegoś zakażenia. Trzymaj się maluszku! Quote
Vlk Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 z tego co doczytałam to to są specjalne kąpiele lecznicze, ułatwiające mu gojenie itp. Quote
Monika z Katowic Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Jak pięknie pływa MUKI, nasz maleńki "pływaczek"! :) :) :) I pomyśleć, jak wyglądał przed tygodniem.... Quote
kakaicezar Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Muki trzymaj się dzielnie i pływaj, pływaj-to Ci na pewno pomoże dziecinko Quote
Recommended Posts