Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No mały mnie też podniosłeś ciśnienie i to tak, że hej:roll:
Dzięki za dobre wieści:lol:Muki już bardzo proszę, może być małymi kroczkami, ale w dobrym kierunku:loveu:Zdrowiej krasnalu!!!

Posted

wracam własnie z ambuvetu, przy okazji wizyty z nasza nowa tymczasowiczka odwiedzilam Mukiego:) jak weszlismy to akurat pełzł korytarzem...pan wet sie skarżyl że muki jest leniwy:D nawet do jedzenia nie wstaje tylko woli byc karmiony na leżąco:evil_lol: te jego oczy...nie mozna sie nie zakochac...

Posted

pełzł tzn ze on tak smiesznie sie porusza w tym pancerzu z bandaży:) a pogorszenie to prawdopodobnie tymczasowy spadek formy...kazdy na jego miejscu mialby dosyc...tyle lekow...bolesne zmiany opatrunkow...te jego lapki kiepsko wygladaja...ale za to jego kolega Misiek jest w pelni formy-ulubiona pozycja -kolami do gory..Misiek teskni za Gapciem...

Posted

no to dobrze że już jest lepiej uuuffff cofnęłam się o kilka stron do wczorajszego wieczoru i po kolei czytałam i........... zamarłam z przerażenia że stan się pogorszył .............
doczytałam do końca że już jest ok że stan ustabilizowany........... bardzo się cieszę

Posted

Oczka maluszka są przepiękne, ale zdają się mówić "za co?"

I nowe wieści o Mukim ze strony Kundel Polski:p
Aktualnie stan zdrowia Mukiego jest stabilny, szczeniak ma temperaturę 38,6, odzyskał apetyt, samodzielnie pije i je. Został „zmuszony” do krótkiego spaceru po gabinecie, podczas którego załatwił się (kupa i siku). Rany zostały zaopatrzone opatrunkami, a cały jego „kombinezon” zmieniony na nowy i czysty. Nie znamy przyczyn dzisiejszego kryzysu, należy się liczyć z tym, że tego rodzaju sytuacje mogą się powtarzać. Muki w dniu dzisiejszym o godz. 21.00 zostanie przewieziony ambulansem (pod opieką lekarza) z powrotem do tymczasowego domu na Ursynowie.

Posted

[FONT=Verdana]"Aktualnie stan zdrowia Mukiego jest stabilny, szczeniak ma temperaturę 38,6, odzyskał apetyt, samodzielnie pije i je. Został „zmuszony” do krótkiego spaceru po gabinecie, podczas którego załatwił się (kupa i siku). Rany zostały zaopatrzone opatrunkami, a cały jego „kombinezon” zmieniony na nowy i czysty. Nie znamy przyczyn dzisiejszego kryzysu, należy się liczyć z tym, że tego rodzaju sytuacje mogą się powtarzać. Muki w dniu dzisiejszym o godz. 21.00 zostanie przewieziony ambulansem (pod opieką lekarza) z powrotem do tymczasowego domu na Ursynowie." - tyle z najnowszego komunikatu.[/FONT]
[FONT=Verdana]A TAK NAWIASEM MÓWIĄC - MUKI JEST WYJĄTKOWO FOTOGENICZNY, PRAWDA?[/FONT]

Posted

Co to za niebozatko ten Mukus sliczny:)jak patrze na jego foty to jestem powalona:)co za pysio i te oczeta!!!!!!!!!!!!!!!tak strasznie sie ciesze,ze ma sie lepiej,bardzo balam sie wczesniej,ze taki kryzys moze nastapic no i masz....Najwazniejsze,ze sobie zjadl i sie napil,nawet na lezaco:)hehee.Poniewaz juz para na sen dla malych dzieci to zycze Ci spokojnej nocki,nabierz sil na jutro bo ja tu czekam na Ciebie i nie tylko ja zreszta:)