Awit Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 No maleńki nie rób już tak więcej, by się wszyscy wystraszyli i zdenerwowali:-( Quote
Lolalola Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Tak wlasnie :lol:bo przeciez ja siwiutenka niebawem bede:lol:trzymaj sie slyszysz??my Cie tu wszyscy bardzo kochamy:loveu: Quote
anetta Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 :mdleje: uffff Muki, nie podnoś nam już ciśnienia. Quote
Energy Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 No mały mnie też podniosłeś ciśnienie i to tak, że hej:roll: Dzięki za dobre wieści:lol:Muki już bardzo proszę, może być małymi kroczkami, ale w dobrym kierunku:loveu:Zdrowiej krasnalu!!! Quote
obraczus87 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Zapraszam serdecznie na trzy bazarki - dochód zostanie przeznaczony na hotelikowanie Dżoka oraz Pućki!!! ZAPRASZAM!!! http://www.dogomania.pl/threads/174367-Bazarek-A-wiAE-teczny-dla-DA-oka-i-PuAE-ki-DZISIAJ-KONIEC-1-WYSYA-KA-GRATIS http://www.dogomania.pl/threads/174373-KsiAE-A-ki-filmy-DVD-dla-DA-oka-i-PuAE-ki-Do-02-12-WYSYA-KA-GRATIS http://www.dogomania.pl/threads/174371-Bazarek-kuchenny-dla-DA-oka-i-PuAE-ki-DZISIAJ-KONIEC-WYSYA-KA-GRATIS Quote
kicius Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Kurde jak ja bym chciała wziąć tą jego mordeczke i tak mocno ucałować i uściskać.... Quote
Kinia1984 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 wracam własnie z ambuvetu, przy okazji wizyty z nasza nowa tymczasowiczka odwiedzilam Mukiego:) jak weszlismy to akurat pełzł korytarzem...pan wet sie skarżyl że muki jest leniwy:D nawet do jedzenia nie wstaje tylko woli byc karmiony na leżąco:evil_lol: te jego oczy...nie mozna sie nie zakochac... Quote
Monika z Katowic Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Kochana Kiniu! Co to znaczy, że MUKI "pełzł korytarzem". :) :) Quote
Monika z Katowic Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Aż lżej mi się zrobiło na sercu po tych nowych wiadomościach. Nasz kochany MUKI to okruszek - leniuszek. Ale ostatecznie on jest chory - to nie musi wstawać do jedzenia. :) :) Quote
Energy Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Kinia czy wiesz co się działo? Skąd to pogorszenie? Quote
Agata,Sonia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Kamień z serca mi spadł:multi: Myślałam,że dostanę zawału wchodząc na wątek Mukiego,tak jak to było po pierwszej nocy,kiedy maluszek walczył o życie... Całuski:loveu: Quote
kicius Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Mukuniu Kochany jesteś. Strasznie się cieszę,że jest lepiej.Co chwilę patrzę,czy są nowe wiadomości.Piszcie jak najwięcej:) Quote
Kinia1984 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 pełzł tzn ze on tak smiesznie sie porusza w tym pancerzu z bandaży:) a pogorszenie to prawdopodobnie tymczasowy spadek formy...kazdy na jego miejscu mialby dosyc...tyle lekow...bolesne zmiany opatrunkow...te jego lapki kiepsko wygladaja...ale za to jego kolega Misiek jest w pelni formy-ulubiona pozycja -kolami do gory..Misiek teskni za Gapciem... Quote
darunia-puma Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 no to dobrze że już jest lepiej uuuffff cofnęłam się o kilka stron do wczorajszego wieczoru i po kolei czytałam i........... zamarłam z przerażenia że stan się pogorszył ............. doczytałam do końca że już jest ok że stan ustabilizowany........... bardzo się cieszę Quote
Monika z Katowic Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]MUKI dzisiaj, godzina 18.10[/FONT] Quote
Energy Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Oczka maluszka są przepiękne, ale zdają się mówić "za co?" I nowe wieści o Mukim ze strony Kundel Polski:p Aktualnie stan zdrowia Mukiego jest stabilny, szczeniak ma temperaturę 38,6, odzyskał apetyt, samodzielnie pije i je. Został „zmuszony” do krótkiego spaceru po gabinecie, podczas którego załatwił się (kupa i siku). Rany zostały zaopatrzone opatrunkami, a cały jego „kombinezon” zmieniony na nowy i czysty. Nie znamy przyczyn dzisiejszego kryzysu, należy się liczyć z tym, że tego rodzaju sytuacje mogą się powtarzać. Muki w dniu dzisiejszym o godz. 21.00 zostanie przewieziony ambulansem (pod opieką lekarza) z powrotem do tymczasowego domu na Ursynowie. Quote
Monika z Katowic Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [FONT=Verdana]"Aktualnie stan zdrowia Mukiego jest stabilny, szczeniak ma temperaturę 38,6, odzyskał apetyt, samodzielnie pije i je. Został „zmuszony” do krótkiego spaceru po gabinecie, podczas którego załatwił się (kupa i siku). Rany zostały zaopatrzone opatrunkami, a cały jego „kombinezon” zmieniony na nowy i czysty. Nie znamy przyczyn dzisiejszego kryzysu, należy się liczyć z tym, że tego rodzaju sytuacje mogą się powtarzać. Muki w dniu dzisiejszym o godz. 21.00 zostanie przewieziony ambulansem (pod opieką lekarza) z powrotem do tymczasowego domu na Ursynowie." - tyle z najnowszego komunikatu.[/FONT] [FONT=Verdana]A TAK NAWIASEM MÓWIĄC - MUKI JEST WYJĄTKOWO FOTOGENICZNY, PRAWDA?[/FONT] Quote
Energy Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Monika udało nam się zdublować:evil_lol: Quote
Monika z Katowic Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Właśnie to samo pomyślałam :) :) :) I właśnie chciałam napisać, "żeśmy się zdublowały", ale mnie ubiegłaś, Energy! :) :) :) Quote
Energy Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ale takie wiadomości to można dublować:lol:oby już zawsze były dobre! Muki maluchu już tylko zdrowiej:loveu: Quote
elinka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 A ja przypominam o bazarku dla Mukiego: http://www.dogomania.pl/threads/174402-Spodnie-spodnie-i-jeszce-raz-spodnie-NA-SZCZENIACZKA-UGOTOWANYM-A-YWCEM-do-18-12 Zapraszam!!! :loveu: Quote
Lolalola Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Co to za niebozatko ten Mukus sliczny:)jak patrze na jego foty to jestem powalona:)co za pysio i te oczeta!!!!!!!!!!!!!!!tak strasznie sie ciesze,ze ma sie lepiej,bardzo balam sie wczesniej,ze taki kryzys moze nastapic no i masz....Najwazniejsze,ze sobie zjadl i sie napil,nawet na lezaco:)hehee.Poniewaz juz para na sen dla malych dzieci to zycze Ci spokojnej nocki,nabierz sil na jutro bo ja tu czekam na Ciebie i nie tylko ja zreszta:) Quote
obraczus87 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Muki jest pięknym psiakiem. Codziennie o Nim myslę :) :) Quote
Recommended Posts