Energy Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 A już myślałam, że zagrożenie dla maluszka minęło. Muki walcz psiaczku! Wiadomo co się dzieje? Quote
Monika z Katowic Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 "W dniu dzisiejszym o godz. 9.19 otrzymaliśmy informację, że stan zdrowia Mukiego znacznie pogorszył się. Natychmiast z Wołomina wyjechała na warszawski Ursynów karetka Ambuvetu. Muki obecnie przebywa w Wołominie."- tylko tyle jest na stronie szpitala... :( Quote
Energy Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 To co jest na stronie szpitala, to przeczytałam. Biedny maluch... Quote
Monika z Katowic Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 MUKI, maluszku kochany! WALCZ! Quote
nibiru Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Niedziela 29 listopada 2009 r. – godz. 11.45 [/FONT][FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Muki w tej chwili leży „pod kroplówkami”. Nie udało mam się założyć wenflonu. Kroplówki dostaje doraźnie „podskórnie”, ale spróbujemy ponownie założyć maleństwu wenflon. Choć pies od wczoraj stracił apetyt, teraz zaczął jeść (przez strzykawkę) specjalistyczne odżywki, które kurierem dotarły do Ambuvetu (jako dar dla Mukiego) od Pana Bartłomieja Zycha z Warszawy.[/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Monika z Katowic Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Jedz, Muki, jedz![/FONT] Quote
Energy Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Krasnalu zdrowiej, mocno trzymam za ciebie kciuki... Quote
jagoda1403 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 O matko jakie złe wiadomości czy widomo co spowodowało takie nagłe pogorszenie ?? Quote
Hotel KADIF Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Matko!!!!:-( Trzymam mocno kciuki! Quote
UBOCZE Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Jejku! Biedny maluch... Nie daj się i trzymaj się! Dasz radę, Mukusiu kochany!!! Quote
Lolalola Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Witam!!!do tej pory sledzilam sobie watek Mukiego po cichu bo nie mam juz sily pisac,plakac itd,oczywiscie wplacilam juz tydzien temu pieniazki dla mordusi i jeszcze namowilam kolezanke:)ale dzis jestem zalamana,po tym jak dowiedzialam sie o pogorszeniu zdrowka maluszka,to potworne!!!!kazdego dnia zagladam po 30 razy na strone i czekam na wiesci a tu takie cos..................blagam piszcie jak najwiecej o aktualnym stanie Mukiego bo oszaleje!!Podziwiam Was wszystkie dobre istoty za to co robicie dla zwierzat,sama strasznie zaluje,ze nie jestem w stanie byc na miejscu i pomagac fizycznie,jedynie co moge robic to wspierac wszystkie akcje finansowo co od zawsze robie i bede robic!!!Trzymaj sie ukochany Maluszku-skradles moje serducho.......................... Quote
Monika z Katowic Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 MUKI! :) Maluszku - okruszku nie daj się! Jeszcze tyle, tyle dobrego czeka Cię w życiu! Quote
Talia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Muki dasz radę :loveu: Tyle dobrych dusz trzyma za Ciebie kciuki :) Quote
UBOCZE Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='Lolalola']Witam!!!do tej pory sledzilam sobie watek Mukiego po cichu bo nie mam juz sily pisac,plakac itd,oczywiscie wplacilam juz tydzien temu pieniazki dla mordusi i jeszcze namowilam kolezanke:)ale dzis jestem zalamana,po tym jak dowiedzialam sie o pogorszeniu zdrowka maluszka,to potworne!!!!kazdego dnia zagladam po 30 razy na strone i czekam na wiesci a tu takie cos..................blagam piszcie jak najwiecej o aktualnym stanie Mukiego bo oszaleje!!Podziwiam Was wszystkie dobre istoty za to co robicie dla zwierzat,sama strasznie zaluje,ze nie jestem w stanie byc na miejscu i pomagac fizycznie,jedynie co moge robic to wspierac wszystkie akcje finansowo co od zawsze robie i bede robic!!!Trzymaj sie ukochany Maluszku-skradles moje serducho.......................... Witaj Lolalola!!! Wszyscy tu chyba wiedzą tylko tyle, co napisane na stronie Ambuvetu: http://kundelpolski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=52&Itemid=71 Wierzę w naszego, kochanego Maluszka!!!!!!! Quote
Lolalola Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Dzieki bardzo,caly czas zagladam,czekam i mysle o Mukim!!!Kurka musi byc dobrze!!!! Quote
Agata,Sonia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Muki,maluszku- NIE RÓB NAM TEGO!!!!!!!!!!!!!!!! Już tyle zniosłeś i wycierpiałeś...Musisz dać radę,proszę... Quote
AGA35 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Waśnie przyjechałam z AMBUVETU i mam dobre wieści .JEST LEPIEJ !!! Małemu sie juz poprawiło! Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 AGA35 napisał(a):Waśnie przyjechałam z AMBUVETU i mam dobre wieści .JEST LEPIEJ !!! Małemu sie juz poprawiło! UUUfff...ale napisz prosze...co MU byłó????DAlczego stan sie nagle pogorszył?????NApisz więcej ..plliissss Quote
Monika z Katowic Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 AGA! Napisz więcej! PROSIMY BARDZO! Quote
kicius Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Jejku....ja dziś tylko chodzę i miejsca nie mogę sobie znaleźć. MUKUNIU KOCHANY ZDROWIEJ,BĘDZIE DOBRZE SERDEUSZKO. Piszcie jak najwięcej. Strone na Kundlu też cały cza śledzę. Quote
kicius Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 AGA napisz więcej,prosimy,bo my od zmysłów odchodzimy. Quote
Lolalola Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Jeju ale sie ciesze:)))zdrowiej Malenstwo:)))mam nadzieje,ze kryzysow juz nie bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts