Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"W dniu dzisiejszym o godz. 9.19 otrzymaliśmy informację, że stan zdrowia Mukiego znacznie pogorszył się. Natychmiast z Wołomina wyjechała na warszawski Ursynów karetka Ambuvetu. Muki obecnie przebywa w Wołominie."- tylko tyle jest na stronie szpitala... :(

Posted

[FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Niedziela 29 listopada 2009 r. – godz. 11.45
[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Muki w tej chwili leży „pod kroplówkami”. Nie udało mam się założyć wenflonu. Kroplówki dostaje doraźnie „podskórnie”, ale spróbujemy ponownie założyć maleństwu wenflon. Choć pies od wczoraj stracił apetyt, teraz zaczął jeść (przez strzykawkę) specjalistyczne odżywki, które kurierem dotarły do Ambuvetu (jako dar dla Mukiego) od Pana Bartłomieja Zycha z Warszawy.[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

Posted

Witam!!!do tej pory sledzilam sobie watek Mukiego po cichu bo nie mam juz sily pisac,plakac itd,oczywiscie wplacilam juz tydzien temu pieniazki dla mordusi i jeszcze namowilam kolezanke:)ale dzis jestem zalamana,po tym jak dowiedzialam sie o pogorszeniu zdrowka maluszka,to potworne!!!!kazdego dnia zagladam po 30 razy na strone i czekam na wiesci a tu takie cos..................blagam piszcie jak najwiecej o aktualnym stanie Mukiego bo oszaleje!!Podziwiam Was wszystkie dobre istoty za to co robicie dla zwierzat,sama strasznie zaluje,ze nie jestem w stanie byc na miejscu i pomagac fizycznie,jedynie co moge robic to wspierac wszystkie akcje finansowo co od zawsze robie i bede robic!!!Trzymaj sie ukochany Maluszku-skradles moje serducho..........................

Posted

[quote name='Lolalola']Witam!!!do tej pory sledzilam sobie watek Mukiego po cichu bo nie mam juz sily pisac,plakac itd,oczywiscie wplacilam juz tydzien temu pieniazki dla mordusi i jeszcze namowilam kolezanke:)ale dzis jestem zalamana,po tym jak dowiedzialam sie o pogorszeniu zdrowka maluszka,to potworne!!!!kazdego dnia zagladam po 30 razy na strone i czekam na wiesci a tu takie cos..................blagam piszcie jak najwiecej o aktualnym stanie Mukiego bo oszaleje!!Podziwiam Was wszystkie dobre istoty za to co robicie dla zwierzat,sama strasznie zaluje,ze nie jestem w stanie byc na miejscu i pomagac fizycznie,jedynie co moge robic to wspierac wszystkie akcje finansowo co od zawsze robie i bede robic!!!Trzymaj sie ukochany Maluszku-skradles moje serducho..........................

Witaj Lolalola!!! Wszyscy tu chyba wiedzą tylko tyle, co napisane na stronie Ambuvetu:

http://kundelpolski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=52&Itemid=71

Wierzę w naszego, kochanego Maluszka!!!!!!!

Posted

AGA35 napisał(a):
Waśnie przyjechałam z AMBUVETU i mam dobre wieści .JEST LEPIEJ !!! Małemu sie juz poprawiło!

UUUfff...ale napisz prosze...co MU byłó????DAlczego stan sie nagle pogorszył?????NApisz więcej ..plliissss

Posted

Jejku....ja dziś tylko chodzę i miejsca nie mogę sobie znaleźć.
MUKUNIU KOCHANY ZDROWIEJ,BĘDZIE DOBRZE SERDEUSZKO.
Piszcie jak najwięcej.
Strone na Kundlu też cały cza śledzę.