AGA35 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Postanowiłam powiadomić regionalne gazety.Pomoc chętnie widziana Quote
ivette3 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Możesz jaśniej określić co planujesz i jaka pomoc wchodzi w grę .Może więcej osób zainteresuje się pomysłem . Quote
AGA35 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 ivette3 napisał(a):Możesz jaśniej określić co planujesz i jaka pomoc wchodzi w grę .Może więcej osób zainteresuje się pomysłem . Na tą chwilę napisałam mailowo do dwóch gazet w Otwocku. Chciałabym to tak rogłosić, żeby można o tym było czytać w regionalnych gazetach. Może gdyby szersze grono osób poinformowało o tym miasto to odzew też był by większy. Chodzi też o to, aby Ci "lekarze" wiedzieli, że ludzie o tym wiedzą, mówią i potępiają takie zachowanie. Quote
ana80 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Kolejne dwie istoty za tęczowym mostem... eh. Jestem za pomysłem AGA35. Jak zobaczą szum wobec takiego wydarzenia, to może zaczną poprawnie wykonywać swój zawód. Quote
ivette3 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 ana80 napisał(a):Kolejne dwie istoty za tęczowym mostem... eh. Jestem za pomysłem AGA35. Jak zobaczą szum wobec takiego wydarzenia, to może zaczną poprawnie wykonywać swój zawód. Oby pomysł AGA35 się powiódł.Może wasze gazety są aktywniejsze -bardziej ludzkie .Ja niestety mam smutne doświadczenie z całkiem niedawnej historii -Chciałam nagłośnić w mediach lokalnych / i nie tylko/ sprawę karygodnego postępku pań z częstochowskiego FFA/chodziło o trzy panie z zarządu-wolontariuszki ,które najpierw ratowały umierającego psiaka po wypadku, za pieniądze darczyńców a potem nie mając chęci ani pomysłu co z nim dalej zrobić ,podle się go pozbyły.....historia Partyzanta jest na dogo...Gazety odpisywały mi ,że podejmą sprawę i mam czekać na kontakt ale minął prawie miesiąc i nic ......Mało medialny widocznie jest staruszek pies ,któremu ratuje się życie na kilka dni dosłownie ,chyba tylko po to ,żeby lepiej czuł powolne umieranie..:( - grunt ,że wet zarobił na jego leczeniu, a panie pseudo-wolontariuszki zyskały oklaski za ofiarność w ratowaniu go z agonii.. Quote
Awit Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Na kontakt czy to ze strony gazety czy innej instytucji się nie czeka:-) Bo się człowiek nie doczeka. Trzeba sie kontaktować samemu z mniejszym lub większym uporem maniaka. Quote
jankar Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ja wstawiłam linki na forach mojego miasta. Widziałam, że mnóstwo osób zajrzało, ale czy z tego tytułu popłynęły pieniązki, trudno powiedzieć. Mam nadzieję, że tak Quote
AGA35 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 ana80 napisał(a):Kolejne dwie istoty za tęczowym mostem... eh. Jestem za pomysłem AGA35. Jak zobaczą szum wobec takiego wydarzenia, to może zaczną poprawnie wykonywać swój zawód. dla tego lekarza to bylo dziesięć minut roboty i kokoło pięvciu zł.Oba zwierzaki by żyły !!!!!! Quote
gonia66 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ktoś wcześniej na wątku napisał:" Napisał aka_nina piękną rzecz przeczytałam na stronie pani Anny Dymnej "Odkąd można sięgnąć pamięcią, obok dobra istniało zło, obok radości – smutek, obok szczęścia – nieszczęście i cierpienie, obok jasności – ciemność. Zwyczajny człowiek, odruchowo, często odwraca się od cierpienia, boi się smutku, ucieka od ciemności, manipuluje złem dla własnych korzyści… Jednak od wieków wielu wielkich myślicieli, filozofów, poetów i odkrywców zadaje sobie pytanie, jak zmienić na lepszy ten świat."'....Myśle, że te słowa mówią same za siebie...dlatego błagam..nie mieszajcie do tego Pana Boga i KK...to nie jest miejsce i czas...tu wielu ludzi modliło sie o zycie i zdrowie dla Mukiego- bo wyraźnie o to prosił Pan Janusz....No to teraz co??cieszymy sie wszyscy, że Muki zyje, że ma sie lep[iej...skaczemy do gory z radości...ale..ale Juz Pan Bóg beee????cieszmy sie tym co mamy- narzekaniem świata nie zmienimy, tylko ciężką pracą...a to nie Bog a ludzie dopuszczają sie okrucieństwa....mamy przecież wolną wolę......:(:(:( Quote
Aga-33-76 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Muki kochany chlopczyku, śpij spokojnie:) Quote
AGA35 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Dobranoc MUKI oby każdy kolejny dzień byl lepszy od poprzedniego http://www.dogomania.pl/threads/173813-Sunia-ON-skrajnie-wyczrpana-w-DT-pilnie-DS-POMOCY/page2 czy ktoś mmoze mi pomóc w sprawie zwierzaków z dnia dzisiejszego , które odeszly za tęczowy most Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Zdrowiej, Muki, maleńki psiaczku ! Quote
gonia66 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='AGA35']Dobranoc MUKI oby każdy kolejny dzień byl lepszy od poprzedniego http://www.dogomania.pl/threads/173813-Sunia-ON-skrajnie-wyczrpana-w-DT-pilnie-DS-POMOCY/page2 czy ktoś mmoze mi pomóc w sprawie zwierzaków z dnia dzisiejszego , które odeszly za tęczowy mostAle w jaki sposob chcialabys pomocy???O jaka pomoc chodzi konkretnie??? Quote
Energy Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Dobranoc Muki:pśpij słodko i zdrowiej! Quote
Agata,Sonia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Słodkich snów maleńki i wracaj szybko do zdrowia:loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Na której stronie jest ten banerek "wpadłem do ukropu"? Nie mogę znaleźć..:roll: Quote
Hotel KADIF Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 taks napisał(a): podlinkowany - poczęstuj się;) Mniam!!! Dzięki! :lol: Quote
kicius Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Niedziela 29 listopada 2009 r. – godz. 10.34 W dniu dzisiejszym o godz. 9.19 otrzymaliśmy informację, że stan zdrowia Mukiego znacznie pogorszył się. Natychmiast z Wołomina wyjechała na warszawski Ursynów karetka Ambuvetu. Muki obecnie przebywa w Wołominie. Mukuś trzymam kciuki.Modlę sie żebyś wyszedł z tego. Quote
Monika z Katowic Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Dzisiaj stan zdrowia MUKIEGO pogorszył się... Quote
rita60 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 O matko,trzymaj sie dzielnie malenki,tyle juz przeszedłes,dasz rade. Quote
Agnieszka103 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Myślami jestem z nim i z Wami. Musi być dobrze Quote
Recommended Posts