Aga-33-76 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Muki, skarbiku Nasz maleńki, trzymaj się dzielnie. Miejmy nadzieję, że i tej nocy jego sen nie będzie przerywany bólem... Quote
darunia-puma Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 kochany spij dobrze i niech Cię nie boli każda z nas jest obok i mocno Cię przytula Quote
marqs68 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 fotka cudowna ile radosci by miał ten malec gdyby nie ten ból !! Quote
QQk Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='darunia-puma']kochany spij dobrze i niech Cię nie boli każda z nas jest obok i mocno Cię przytula No, no KAŻDY :) Quote
Marta_Ares Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 dpbranoc Muki, trzymaj sie maluszku Quote
darunia-puma Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 przepraszam kochany wujaszku ale przecież wiesz że o Tobie też myślę Quote
Asior Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 gosia.marta napisał(a):a czy mogę się Was ludzie drodzy zapytać, co jest niezgodnego z regulaminem? pytam, bo sama robię aukcje cegiełkowe z mojego własnego prywatnego konta i jeszcze póki co nikt mnie nie zdupił, ale nawet nie wiedziałam, że tak nie można! czy może mnie ktoś oświecić, o co chodzi? dzięki! PO PIERWSZE ZAWSZE jak się sprzedaje czy to "cegiełki" czy to "DYPLOMY" trzeba doliczyć za wysyłkę tradycyjną - pocztową.. NA allegro nie wolno sprzedawac nic co jest wysyłane drogą elektroniczną.... po drugie trzeba unikac słowa charytatywna w treści aukcji ;) Quote
gosia.marta Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 dzięki, Asior, nie wiedziałam. ale to głupie, że nie można drogą elektroniczną przesyłać! to mam doliczać przesyłkę pocztową a w mailu pisać ludziom, żeby tego nie wpłacali? mam nadzieję, że mnie nie zdupią, zanim się nie skończy moja aktualna aukcja. ech, jakie to wszystko skomplikowane. btw, słowa "charytatywna" akurat nie użyłam ;) Quote
Asior Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 gosia, trzeba mieć świadomość, ze sprzedając cegiełki-dyplomy , zdarzy się ktoś, kto zechce ten dyplom dostać.... ;) Mozesz poprostu zapytać ludzi czy chcą, zeby im to wysyłać pocztą czy wolą mailowo ;) Quote
Selenga Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 niestety cioteczki, to nie takie proste :) generalnie KAŻDA cegiełkowa aukcja wystawiona z prywatnego konta narusza regulamin i KAŻDĄ allegro ma prawo usunąć jeśli to przyuważy zwykle się udaje jakoś prześlizgnąć, tych aukcji jest za dużo żeby je skontrolować nasza aukcja wygenerowała jednak taki ruch, że nawet ślepy administrator by to zauważył - zajrzeli co tez się tak dobrze sprzedaje i jak to się mówi "trafiony - zatopiony" i tak dobrze, że jako powód podali tę przesyłkę mailową bo przynajmniej można to poprawić, mogli sie bardziej przyczepić Quote
Asior Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 selenga, dlatego nie pisze się "cegiełka" tylko dyplom ;) Quote
Selenga Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Asior napisał(a):selenga, dlatego nie pisze się "cegiełka" tylko dyplom ;) kochana, tam na prawdę nie pracują idioci :) nie chodzi o to jak to się nazywa, tylko do czego służy :) powiedzieli mi dzisiaj, że oni oczywiście rozumieją i czasem przymykają oko, ale nie mogą pozwolić na łamanie regulaminu bo zawsze takie luki mogą wykorzystać kombinatorzy ja ich rozumiem i niestety mają rację dlatego zakładamy konto fundacji na allegro i nie będzie problemu po co kombinować skoro można wszystko zrobić zgodnie z regulaminem? Quote
malawaszka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ten maluszek w ogóle chyba nie miał lekkiego zycia... łapki wskazują na złe żywienie tak mi sie wydaje - tzw miękka łapa http://psilos.pl/images/stories/Ambuwet/Listopad2009/muki.magda.18.jpg trzymaj się dzieciaczku :kciuki: Quote
agaga21 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='malawaszka']ten maluszek w ogóle chyba nie miał lekkiego zycia... łapki wskazują na złe żywienie tak mi sie wydaje - tzw miękka łapa http://psilos.pl/images/stories/Ambuwet/Listopad2009/muki.magda.18.jpg trzymaj się dzieciaczku :kciuki: też zwróciłam na to uwagę. łapki są co naj mniej dziwne. Quote
Agata,Sonia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dobranoc maleńki,kolorowych snów. Quote
Lionees Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Selenga'] ...nasza aukcja wygenerowała jednak taki ruch, że nawet ślepy administrator by to zauważył... Fajnie to zabrzmiało:evil_lol: ...i tak dobrze, że jako powód podali tę przesyłkę mailową bo przynajmniej można to poprawić, mogli sie bardziej przyczepićByć może mogli się bardziej przyczepić,ale jak zobaczyli na jaki cel pójdą pieniążki z aukcji,to chyba jednak celowo jej nie wycofali.Pracujący tam ludzie nie mają serca z kamienia i chwała im za to. Selenga powtórzę za innymi-piękna i profesjonalna aukcja:Rose: Quote
Aga-33-76 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Jak tam nocka minęła dzieciaczkowi pięknemu? Quote
yennefer070 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Ja również wyczekuję wieści co z Mukim :roll: Na stronie Kundel Polski narazie brak aktualnych informacji:roll: Quote
Asior Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Renata5 napisał(a): Być może mogli się bardziej przyczepić,ale jak zobaczyli na jaki cel pójdą pieniążki z aukcji,to chyba jednak celowo jej nie wycofali.Pracujący tam ludzie nie mają serca z kamienia i chwała im za to. nie no włąśnie wycofali akcję od razu, nie łudź się.... tam pracują niestety nieczuli ludzie.... Quote
coronaaj Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='Selenga']kochana, tam na prawdę nie pracują idioci :) nie chodzi o to jak to się nazywa, tylko do czego służy :) powiedzieli mi dzisiaj, że oni oczywiście rozumieją i czasem przymykają oko, ale nie mogą pozwolić na łamanie regulaminu bo zawsze takie luki mogą wykorzystać kombinatorzy ja ich rozumiem i niestety mają rację dlatego zakładamy konto fundacji na allegro i nie będzie problemu po co kombinować skoro można wszystko zrobić zgodnie z regulaminem? Selenga, dziekuje za maila na pw (bibipepe@msn.com Dobry pomysl z allegrowym kontem fundaji , przyda sie na przyszlosc, a ma inne prawa na Allegro). Chyba nie placi sie prowizji o ile dobrze pamietam? Pospieszcie sie z tym kontem bo ogromny odzew na Allegro... Problemy z postem nie che cytatu??? Chyba zamiast deklaracji pokrycia calej prowizji od sprzedanych cegielek (wszystkie aukcje) wplace na konto fundaji... po co kombinować skoro można wszystko zrobić zgodnie z regulaminem? Quote
Recommended Posts