Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A nie mówiłam, tylko może na 200 (żeby nie trzeba było w południe znów aukcji wznawiać-na taki cel to żaden problem, ale żeby już sobie były), bo myslę że cały nakład rozejdzie sie w mig.

Posted

ktoś ostatni kupił 9 cegiełek. a może chciał np 10!

chyba nikt się nie spodziewał z początku, że w czasie doby pójdzie 200 cegiełek.

1000 zł dla Mukiego :D

Posted

tak, ale psychologicznie ludzie chcą widzieć swój nick pod aukcją i dostać pozytywa na allegro (podświadome).

a zresztą nowa aukcja to kolejne tysiąc ileś tam wejść.

przelewy na pewno też pójdą, ale niektórzy ludzie będą czekać na nowe cegiełki.

Posted

Kolejne cegiełki będą ale rano - trzeba trochę tekst uaktualnić a ja mam jeszcze 2 aukcje do przygotowania, na inne psiaki. Też jestem w szoku - 200 cegiełek w jedną dobę to chyba rekord...

Sprawdziłam dzisiaj aukcję na Gapcia - WSZYSCY licytujący wpłacili zadeklarowane kwoty, niektórzy wpłacili więcej, kilka osób wpłaciło dużo więcej, kilka osób wpłaciło bez kupowania cegiełek żeby nam oszczędzić wydatków na prowizję allegro. Mam nadzieję, że i w aukcjach na Mukiego też tak będzie.

Posted

Aga-33-76 napisał(a):
No, chyba jednak śpi produkcja, a niech im - na zdrowie!!!

Zapraszamy ponownie jutro, cel szczytny, więc warto pomóc !!!

"PRODUKCJA" O TEJ PORZE NIGDY NIE ŚPI:p:p:p

Posted

Nie wiem co powiedziec ... . Ten pies i tak nie mial by dobrego zycia w tym domu. Przeczuwam tez pismo nosem, ze spelnial role maskotki dla dziecka.

Jestem z maluszkiem calym sercem. Zycze mu duzo zdrowia bo dluga droga jeszcze przed nim ... zabliznienia itd.

Posted

Na kundelku są nowe zdjęcia Mukiego:

Ps. On strasznie dziwnie staje... tak jakby miał chore stawy, tzn. tak to na zdjęciu wygląda wg mnie. Chyba maluszek nie miał wystarczajacej ilości witamin...

Posted

Selengo..Anioł z Ciebie kolejny na dogo:):)....dziekujemy z calego serca...
A jesli chodzi o fotke...widze, ze brzusio coraz ładniejszy jest naprawdę...to goromna różnica..a to "tylko" dwa dni...ogormny podziw i szacunek dla lekarzy..przeogoromny.....

Posted

[FONT=Verdana][FONT=Verdana]Poniedziałek 23 listopada 2009 r. – godz. 23.55[/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana][/FONT]
U Mukiego jest wszystko ok. (opatrunki są zmienione, piesek jest nakarmiony, napojony, potrzeby fizjologiczne załatwił „w pełnym komplecie”). Maluch zaraz idzie spać.

[/FONT]

(ze strony Kundla Polskiego)

Dobrej Nocy, Nasz Maluchu!!!