Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obraczus87 napisał(a):
swoje zdanie na ten temat mam, ale ciągłe krytykowanie jej nic nie da. jesli chcecie ja ukarać, to zacznijcie cos robić, a nie tylko piszecie, piszecie i piszecie.

z drugiej strony napędza się dyskusja-->rośnie zainteresowanie-->więcej osób tu wchodzi-->lepiej dla Mukiego

:P mam przynajmniej taką nadzieję :P

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata,Sonia napisał(a):
Dodam tylko jeszce,że może była chwilowa awaria i nie miała bieżącej ciepłej wody....
i juz nic wiecej nie pisze na ten temat....

Ale to są tylko domysły..

Jesli macie jakiekolwiek pytania odnosnie tej kobiety, zadzwoncie do p.Janusza - On w miare możliwości spróbuje na nie odpoiwedzieć, jest osoba, która wie z nas najwięcej na ten temat.

Posted

aka_nina napisał(a):
z drugiej strony napędza się dyskusja-->rośnie zainteresowanie-->więcej osób tu wchodzi-->lepiej dla Mukiego

:P mam przynajmniej taką nadzieję :P

Wiesz co :) tez tak kiedys myślałam. Ale jak człowiek wchodzi i widzi jakiekolwiek nieporozumienia to szkoda Mu czasu na czytanie wątku, na którym ostatnie kilka stron sa poświęcone na wymiane zdań, nie dot. psa :) i odchodzi.

Posted

aka_nina napisał(a):
dałam ogłoszonko z numerek aukcji na gumtree :P

hehe

może to coś da :)

Nie wiem czy to dobry pomysł...
Zanim ktoś z gumtree zajrzy to się cegiełki skończą....
Obstawiam, że jutro już będzie inny link do aukcji...

Posted

obraczus87 napisał(a):
Wiesz co :) tez tak kiedys myślałam. Ale jak człowiek wchodzi i widzi jakiekolwiek nieporozumienia to szkoda Mu czasu na czytanie wątku, na którym ostatnie kilka stron sa poświęcone na wymiane zdań, nie dot. psa :) i odchodzi.

Aha. Więc dla dobra pieska skończmy kłótnię- przecież wszyscy mamy wspólny cel. Jedni wierzą w winę byłej właścicielki, inni wierzą w nieszczęśliwy wypadek- nieważne.

Ważne rzeczy:
- rozsyłać linka do aukcji na allegro lub ustawić go sobie w opisie na gg
- robić bazarki
- trzymać za Mukiego kciuki

co jeszcze można?

Posted

Selenga napisał(a):
Nie wiem czy to dobry pomysł...
Zanim ktoś z gumtree zajrzy to się cegiełki skończą....
Obstawiam, że jutro już będzie inny link do aukcji...

a to jutro wykasuję ogłoszonko i dam nowe. spooooko.

Posted

aka_nina napisał(a):
Aha. Więc dla dobra pieska skończmy kłótnię- przecież wszyscy mamy wspólny cel. Jedni wierzą w winę byłej właścicielki, inni wierzą w nieszczęśliwy wypadek- nieważne.

Ważne rzeczy:
- rozsyłać linka do aukcji na allegro lub ustawić go sobie w opisie na gg
- robić bazarki
- trzymać za Mukiego kciuki

co jeszcze można?

Jestem za!! Każdy z nas ma prawo niezbywalne do posiadania własnego zdania, ale teraz najważniejszy jest Muki, jego zdrowie i samopoczucie.

Posted

O Mukim dowiedziałem się przypadkowo przez NK (przez ostatnio dodane fotki) wczoraj po południu. Trzymam za niego kciuki i wiem, że wszystko będzie dobrze bo jest wśród dobry ludzi :)

Posted

o jejku jakie biedne łapki i brzuszek... zasubskrybuję wątek, trochę uciułam i coś wpłacę za parę dni, może tydzień, nie wiem.

Posted

myślę, ze z samego rana jutro trzeba dać nową aukcję (jak nie wcześniej). niecała doba a już tyle sprzedanych cegiełek.

to, że sprawa jest świeża i pilna pomaga nam w sprzedaży cegiełek.

piesek musi mieć na leki maści i opatrunki!

Posted

a co do kobiety która go przyniosła... inni by go zostawili swojemu losowi, co skończyłoby się konaniem w męczarniach. A ona mimo to psa przyniosła tam, gdzie mogą mu pomóc.

Posted

aka_nina napisał(a):
myślę, ze z samego rana jutro trzeba dać nową aukcję (jak nie wcześniej). niecała doba a już tyle sprzedanych cegiełek.

to, że sprawa jest świeża i pilna pomaga nam w sprzedaży cegiełek.

piesek musi mieć na leki maści i opatrunki!

Wiele osób "grasuje" w internecie późnym wieczorem i nocą, a nawet świtem.

Warto byłoby już teraz wznowić aukcję.

Muki jest na nk, liczę że najpóźniej jutro rano przynajmniej moi znajomi "popędzą" po cegiełki.

Posted

Aga-33-76 napisał(a):
Wiele osób "grasuje" w internecie późnym wieczorem i nocą, a nawet świtem.

Warto byłoby już teraz wznowić aukcję.

Muki jest na nk, liczę że najpóźniej jutro rano przynajmniej moi znajomi "popędzą" po cegiełki.

u mnie też jest na NK :)

tak, zróbcie proszę drugą aukcję, przecież mogą być przez chwilę dwie :)