aka_nina Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 obraczus87 napisał(a):swoje zdanie na ten temat mam, ale ciągłe krytykowanie jej nic nie da. jesli chcecie ja ukarać, to zacznijcie cos robić, a nie tylko piszecie, piszecie i piszecie. z drugiej strony napędza się dyskusja-->rośnie zainteresowanie-->więcej osób tu wchodzi-->lepiej dla Mukiego :P mam przynajmniej taką nadzieję :P Quote
obraczus87 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Agata,Sonia napisał(a):Dodam tylko jeszce,że może była chwilowa awaria i nie miała bieżącej ciepłej wody.... i juz nic wiecej nie pisze na ten temat.... Ale to są tylko domysły.. Jesli macie jakiekolwiek pytania odnosnie tej kobiety, zadzwoncie do p.Janusza - On w miare możliwości spróbuje na nie odpoiwedzieć, jest osoba, która wie z nas najwięcej na ten temat. Quote
obraczus87 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 aka_nina napisał(a):z drugiej strony napędza się dyskusja-->rośnie zainteresowanie-->więcej osób tu wchodzi-->lepiej dla Mukiego :P mam przynajmniej taką nadzieję :P Wiesz co :) tez tak kiedys myślałam. Ale jak człowiek wchodzi i widzi jakiekolwiek nieporozumienia to szkoda Mu czasu na czytanie wątku, na którym ostatnie kilka stron sa poświęcone na wymiane zdań, nie dot. psa :) i odchodzi. Quote
Selenga Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 aka_nina napisał(a):dałam ogłoszonko z numerek aukcji na gumtree :P hehe może to coś da :) Nie wiem czy to dobry pomysł... Zanim ktoś z gumtree zajrzy to się cegiełki skończą.... Obstawiam, że jutro już będzie inny link do aukcji... Quote
aka_nina Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 obraczus87 napisał(a):Wiesz co :) tez tak kiedys myślałam. Ale jak człowiek wchodzi i widzi jakiekolwiek nieporozumienia to szkoda Mu czasu na czytanie wątku, na którym ostatnie kilka stron sa poświęcone na wymiane zdań, nie dot. psa :) i odchodzi. Aha. Więc dla dobra pieska skończmy kłótnię- przecież wszyscy mamy wspólny cel. Jedni wierzą w winę byłej właścicielki, inni wierzą w nieszczęśliwy wypadek- nieważne. Ważne rzeczy: - rozsyłać linka do aukcji na allegro lub ustawić go sobie w opisie na gg - robić bazarki - trzymać za Mukiego kciuki co jeszcze można? Quote
aka_nina Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Selenga napisał(a):Nie wiem czy to dobry pomysł... Zanim ktoś z gumtree zajrzy to się cegiełki skończą.... Obstawiam, że jutro już będzie inny link do aukcji... a to jutro wykasuję ogłoszonko i dam nowe. spooooko. Quote
yennefer070 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 aka_nina napisał(a):Aha. Więc dla dobra pieska skończmy kłótnię- przecież wszyscy mamy wspólny cel. Jedni wierzą w winę byłej właścicielki, inni wierzą w nieszczęśliwy wypadek- nieważne. Ważne rzeczy: - rozsyłać linka do aukcji na allegro lub ustawić go sobie w opisie na gg - robić bazarki - trzymać za Mukiego kciuki co jeszcze można? Jestem za!! Każdy z nas ma prawo niezbywalne do posiadania własnego zdania, ale teraz najważniejszy jest Muki, jego zdrowie i samopoczucie. Quote
LILUtosi Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Przebrnęłam przez wątek, zapisuję. Nie skomentuje bo wszysko zostało już napisane. Quote
aka_nina Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 44 cegiełki zostały na allegro. niesamowite tempo Quote
nibiru Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 O Mukim dowiedziałem się przypadkowo przez NK (przez ostatnio dodane fotki) wczoraj po południu. Trzymam za niego kciuki i wiem, że wszystko będzie dobrze bo jest wśród dobry ludzi :) Quote
Aga-33-76 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Mukiemu kibicuje spora grupa fantastycznych ludzi (bo jak widac i tacy są). Maleńki, spokojnej nocy bez bólu. Niech Ci się psie Aniołki przyśnią. Mła. Quote
kakaicezar Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Biedactwo, bedaczek taki maluszek a tyle sie wycieriał :-) Jak się czuje Muki? Trzymam mocno kciuki za Ciebie kochany ,śpik dobrze. Quote
Vlk Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 o jejku jakie biedne łapki i brzuszek... zasubskrybuję wątek, trochę uciułam i coś wpłacę za parę dni, może tydzień, nie wiem. Quote
anna10025 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Zapisuję się.. Muki, jesteś bardzo dzielny. Szacunek dla Was wszystkich. Trzymaj się pieseczku. Quote
ewa11211 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Kupiłam elektroniczny dyplom na allegro. Tylko tyle mogę zrobić dla maluszka. Trzymam mocno kciuki razem z moim psiaczkiem. Quote
aka_nina Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 kurcze, w takim tempie trzeba zrobić za kilka godzin nową aukcję! Quote
ewa11211 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dobrze że zdążyłam bo zostało tylko 27 sztuk Quote
Aga-33-76 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Wszystkim kupującym cegiełki i wpłacającym pieniążki serdecznie dziękujemy. Pamiętajcie, liczy się każda złotówka!!! Quote
aka_nina Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 myślę, ze z samego rana jutro trzeba dać nową aukcję (jak nie wcześniej). niecała doba a już tyle sprzedanych cegiełek. to, że sprawa jest świeża i pilna pomaga nam w sprzedaży cegiełek. piesek musi mieć na leki maści i opatrunki! Quote
Vlk Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 a co do kobiety która go przyniosła... inni by go zostawili swojemu losowi, co skończyłoby się konaniem w męczarniach. A ona mimo to psa przyniosła tam, gdzie mogą mu pomóc. Quote
Aga-33-76 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 aka_nina napisał(a):myślę, ze z samego rana jutro trzeba dać nową aukcję (jak nie wcześniej). niecała doba a już tyle sprzedanych cegiełek. to, że sprawa jest świeża i pilna pomaga nam w sprzedaży cegiełek. piesek musi mieć na leki maści i opatrunki! Wiele osób "grasuje" w internecie późnym wieczorem i nocą, a nawet świtem. Warto byłoby już teraz wznowić aukcję. Muki jest na nk, liczę że najpóźniej jutro rano przynajmniej moi znajomi "popędzą" po cegiełki. Quote
aka_nina Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Aga-33-76 napisał(a):Wiele osób "grasuje" w internecie późnym wieczorem i nocą, a nawet świtem. Warto byłoby już teraz wznowić aukcję. Muki jest na nk, liczę że najpóźniej jutro rano przynajmniej moi znajomi "popędzą" po cegiełki. u mnie też jest na NK :) tak, zróbcie proszę drugą aukcję, przecież mogą być przez chwilę dwie :) Quote
Aga-33-76 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Cegiełki na pewno się nie zmarnują, a na rano świeży towarek dla allegrowiczów już będzie :). Quote
aka_nina Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 25 cegiełek zostało 175 x 5 = 875 :D Quote
Recommended Posts