Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Laura1108 napisał(a):
No i mały edit bo Pan Janusz nie jest wetem info o Panu Januszu w pierwsyzm poście ;)

Tak myślałam,że coś pokreciłam poprostu ta klinika kojarzy mi się z bardzo sympatycznym starszym panem weterynarzem i pomyliłam imiona a jakoś info mi umknęło o panu Januszu ale i tak wielki ukłon w jego stronę.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem tylko tyle: nie będę osądzać byłej właścicielki Mukiego,bo to nie moje zadanie...,ale nigdy,powtarzam NIGDY nie zrozumiem tego,że zrzekła się psa i to jeszcze w takich okolicznościach!!!!!!!!!!!!

i cały czas zastanawiam się jak to jest możliwe,ze Muki wpadł do gara i nie mam poparzonych łapek??????
Wygląda to raczej tak jakby był oblany wrzątkiem...

Przepraszam,ale musiałam to napisać.....

Posted

[quote name='Agata,Sonia']Powiem tylko tyle: nie będę osądzać byłej właścicielki Mukiego,bo to nie moje zadanie...,ale nigdy,powtarzam NIGDY nie zrozumiem tego,że zrzekła się psa i to jeszcze w takich okolicznościach!!!!!!!!!!!!

i cały czas zastanawiam się jak to jest możliwe,ze Muki wpadł do gara i nie mam poparzonych łapek??????

Cały czas zastanawiałam się nad tym samym............

Posted

[quote name='Agata,Sonia']Powiem tylko tyle: nie będę osądzać byłej właścicielki Mukiego,bo to nie moje zadanie...,ale nigdy,powtarzam NIGDY nie zrozumiem tego,że zrzekła się psa i to jeszcze w takich okolicznościach!!!!!!!!!!!!

1. Łapki ma też poparzone. Jeżeli masz psa to go obejrzyj i sama zobaczysz, że brzuszek jest prawie goły a na łapkach jest sierść. Dlatego na brzuszku Mukiego tak bardzo widać rany. Skóra na łapkach jest osłonięta sierścią, ale tez pewnie jest uszkodzoan i tak jak to napisał p. Janusz - odejdzie za chwilę, po prostu martwa skóra odpadnie.

2. Zastanów się co piszesz na temat tej kobiety - mieszka w domu bez bieżącej ciepłej wody, na prawdę sądzisz, że byłoby ją stać na leczenie Mukiego? Pan Janusz wyraźnie napisał, że leczenie będzie długie i kosztowne. MIAŁA GO ZABRAĆ DO DOMU I PATRZEĆ JAK ODCHODZI?

PRZESTAŃCIE W KOŃCU SIĘ NAKRĘCAĆ OSKARŻANIEM KOBIETY O SADYZM I MALTRETOWANIE PSA, PRZESTAŃCIE WYMYŚLAĆ SCENARIUSZE - ŻADNA Z WAS NIE ROZMAWIAŁA Z TĄ KOBIETĄ, ŻADNA NIE WIE JAK BYŁO. PRZECZYTAJCIE UWAŻNIE TO, CO NAPISAŁ PAN JANUSZ I POMYŚLCIE CHWILĘ

Posted

jakby mu całe łapki wpadły do wrzątku to zeszła by mu skóra i sierść z całych łapek- to moje zdanie. jak mi się wylał wrzątek na nogi to nawet tam gdzie skapnęło kilka kropli była wyżarta skóra. ale oczywiście mogę się mylić.

O kurde jak szybko schodzą cegiełki na Allegro!

Trzeba będzie wystawić następne 200 sztuk :)

Posted

Selenga napisał(a):
mieszka w domu bez bieżącej ciepłej wody, na prawdę sądzisz, że byłoby ją stać na leczenie Mukiego?

o przepraszam, ja jeszcze dwa lata temu też grzałam wodę w garach bo nie miałam bieżącej ciepłej wody, co nie znaczy, że jestem biedna, to jest nadinterpretacja..
przestańcie też bronić tej kobiety, skoro była aż tak bardzo biedna to po co brała psa?
jest nieodpowiedzialna i powinna ponieść karę.

Posted

wroobelterrorystka napisał(a):
o przepraszam, ja jeszcze dwa lata temu też grzałam wodę w garach bo nie miałam bieżącej ciepłej wody, co nie znaczy, że jestem biedna, to jest nadinterpretacja..
przestańcie też bronić tej kobiety, skoro była aż tak bardzo biedna to po co brała psa?
jest nieodpowiedzialna i powinna ponieść karę.

A skąd wiesz, że MUKI na przykład nie trafił do niej z ulicy??

jesli macie ochotę ja karać to bardzo prosze - skontaktujcie sie z Panem Januszem.

Tu gdzie sie udzielacie, jest to wątek Mukiego, a nie jego nieodpowiedzialnej byłej właścicielki, także jesli macie ochotę to załóżcie nowy wątek.

Posted

[quote name='Selenga']1. Łapki ma też poparzone. Jeżeli masz psa to go obejrzyj i sama zobaczysz, że brzuszek jest prawie goły a na łapkach jest sierść. Dlatego na brzuszku Mukiego tak bardzo widać rany. Skóra na łapkach jest osłonięta sierścią, ale tez pewnie jest uszkodzoan i tak jak to napisał p. Janusz - odejdzie za chwilę, po prostu martwa skóra odpadnie.

2. Zastanów się co piszesz na temat tej kobiety - mieszka w domu bez bieżącej ciepłej wody, na prawdę sądzisz, że byłoby ją stać na leczenie Mukiego? Pan Janusz wyraźnie napisał, że leczenie będzie długie i kosztowne. MIAŁA GO ZABRAĆ DO DOMU I PATRZEĆ JAK ODCHODZI?

PRZESTAŃCIE W KOŃCU SIĘ NAKRĘCAĆ OSKARŻANIEM KOBIETY O SADYZM I MALTRETOWANIE PSA, PRZESTAŃCIE WYMYŚLAĆ SCENARIUSZE - ŻADNA Z WAS NIE ROZMAWIAŁA Z TĄ KOBIETĄ, ŻADNA NIE WIE JAK BYŁO. PRZECZYTAJCIE UWAŻNIE TO, CO NAPISAŁ PAN JANUSZ I POMYŚLCIE CHWILĘ

Po pierwsze,napisałam wyrażnie,że nikogo nie osądzam,bo to nie jest moje zadanie....Wyraziłam tylko swoją opinię,jak każdy na tym wątku,chyba mogę prawda?

Po drugie,skąd Selenga wiesz w jakich warunkach mieszka ta kobieta i w jakiej jest sytuacji finansowej??????

A po trzecie,mam pieska i wiem jak wyglądają psie łapy....Na zdjęciach wyraznie widać,że łapki Mukiego są ok,więc dla mnie opcja z garnkiem odpada!!!!!!!!

Ale zostawmy to ,nie ma sensu debatować,bo najważniejszy jest nasz maluszek...........

Posted

[quote name='Agata,Sonia']Po pierwsze,napisałam wyrażnie,że nikogo nie osądzam,bo to nie jest moje zadanie....Wyraziłam tylko swoją opinię,jak każdy na tym wątku,chyba mogę prawda?

Po drugie,skąd Selenga wiesz w jakich warunkach mieszka ta kobieta i w jakiej jest sytuacji finansowej??????

A po trzecie,mam pieska i wiem jak wyglądają psie łapy....Na zdjęciach wyraznie widać,że łapki Mukiego są ok,więc dla mnie opcja z garnkiem odpada!!!!!!!!

Ale zostawmy to ,nie ma sensu debatować,bo najważniejszy jest nasz maluszek...........

Tej wersji się trzymajmy :)

Muki maluszku śpij sobie dobrze :) dzisiaij zawarczałeś, może jutro zaszczekasz :)