Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana]Poniedziałek 23 listopada 2009 r. – godz. 15.00[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Verdana]Martwiliśmy się trochę, że Muki stracił apetyt [/FONT][FONT=Arial]( dziś mija 3 doba, może mieć kryzys, tak jak Gapcio). Kupiliśmy mu "lepsze" mokre jedzenie, teraz wcina ze smakiem, a nawet warczy, jak ktoś usiłuje mu jedzenie zabrać. [/FONT]

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noooo gówniarz jeden jeszcze dobrze nie wydobrzał a już mruczy na ludzi :evil_lol: ależ musi to słodko wyglądać taka mała kuleczka na dodatek cierpiąca i warcząca :):loveu:

Posted

Kinia1984 napisał(a):
zachwyty na sikami, kupami, bąkami , warczeniem są normalne bo swiadcza że jest normalnie, czyli dobrze:)

:evil_lol:gdyby jakiś nie "propsiowy ludź" to przeczytał to by nas wysłał zgadnijcie gdzie:evil_lol:

Posted

Kinia1984 napisał(a):
zachwyty na sikami, kupami, bąkami , warczeniem są normalne bo swiadcza że jest normalnie, czyli dobrze:)

Tylko te nasze zachwyty mogą świadczyć o tym , że my jesteśmy jacyś teges noooo :evil_lol: moi znajomi to by stukali się w głowę gdyby posłuchali tych zachwytów :p

Posted

Własnie weszłam na ten wątek i aż mi ręce opadły, biedne maleństwo. Wielki ukłon w stronę p.Janusza bo jest bardzo dobrym weterynarzem, takim z powołania ;) Trzymam kciuki za małego.

Posted

Ilka21 napisał(a):
Własnie weszłam na ten wątek i aż mi ręce opadły, biedne maleństwo. Wielki ukłon w stronę p.Janusza bo jest bardzo dobrym weterynarzem, takim z powołania ;) Trzymam kciuki za małego.

No i mały edit bo Pan Janusz nie jest wetem info o Panu Januszu w pierwsyzm poście ;)

Posted

Cieszę się, że Muki najgorsze ma za sobą. Bardzo sie balam i tak na prawde, nie wierzyłam, że Muki przeżyje.
Wielkie ukłony dla p. Janusza, jego wypowiedz uświadomila mi to, o czym zapomnialam, że nikt z nas nie jest wolny od błędów.

Posted

Cieszę się, że maluch czuje się dobrze...bardzo się cieszę!! Miałam już dzisiaj nie pisać na dogomanii, po przeczytaniu wątku o pani "nauczycielce", ale nie mogłam się powstrzymać żeby nie sprawdzić co słychać u Mukiego