Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeju......to cud prawdziwy o ogromny, przeogromny szacunek dla wszystkich. ktorzy pomagali i pomagaja dalej Maluszkowi....jestem pełna podziwu..jeszcze wczoraj o tej porze jak przeczytalam wątek- zyc mi sie odechciało..a dziś????wraca wiara we wszystko co robimy....dziękuję!!!
Ps. przesłałam na konto podane na pierwszej stronie 30 zł dla Mukiego:):):)To od Mojego osobistego, Przekochanego Anioła:):)

Posted

Fundacja na Rzecz Zwierząt „Serce Serc” KRS: 0000323691
[FONT=Verdana]01-030 Warszawa ul. Pawia 55 lok. 212 IIp.
(gmach Wyższej Szkoły Finansów I Zarządzania w Warszawie)[/FONT]

[FONT=Verdana]Biuro Fundacji czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 12:00 - 15:00 [/FONT]
[FONT=Verdana]Tel.: 0-22 536-54-58, Fax: 0-22 536-54-59[/FONT] ; [FONT=Verdana]e-mail: [/FONT][FONT=Verdana]fundacja@vizja.pl Ten adres e-mail jest chroniony przed spamerami, musisz mieć włączony Javascript by go zobaczyć [/FONT]

[FONT=Verdana]Konto: Bank Zachodni WBK S.A. 83 1090 1056 0000 0001 1187 7672 [/FONT]

[FONT=Verdana]NIP:527-260-00-53, REGON: 141809672

Z dopiskiem " Na poparzonego Mukiego "

[/FONT]

Posted

... a ja jestem pełen podziwu wobec Pana Janusza. I to z tego samego Wołomina, w którym jedna z klinik była głośną mordownią.

I zobaczcie weterynarz i weterynarz : jeden katuje, drugi heroicznie ratuje. To niesprawiedliwe, że nazywają się tak samo...

Posted

jankar podpisuje się pod tym co napisałaś ...... nie powinno to ujść nikomu na sucho
dziękujemy za każdą wpłatę każda złotówka się liczy ........i co czy ktoś może ode mnie wziać rzeczy na bazarek?

Posted

Pan Janusz nie jest weterynarzem , jest kimś więcej jest pomysłodawcą Pogotowia dla Zwierząt jest jego założycielem . Powołał do zycia Fundację Pro bono Serce Serce oraz jest włąscicielem Ambuvetu . Wszystko ogarnia swoimi rękami kwestie finansowe też są z kieszeni Pana Janusza jak to ktos kiedyś pięknie mi napisał " Biznesmen , który umie wydawac pieniądze ... " ehhh ale takich ludzi naparwdę niewielu a już takich co to widzą sens w pomaganiu zwierzętom prawie nie ma :(

Nie można pominąć oczywiście lekarzy , którzy ratują życie Oni są tam niezbędni i naprawdę czynią cuda .

Konto pozostaje bez zmiany przecież Muki wciąż jest podopiecznym Fundacji Serce Serc więc wpłaty na to samo konto :)

Asior zdziwiona byłaś upieczonym w mikrofali dzieckiem to proszę :

http://precyl.pl/archiwum/343006-wlozyla-dziecko-do-kuchenki-mikrofalowej.html

http://fakty.interia.pl/swiat/news/wlozyla-dziecko-do-kuchenki-mikrofalowej,1175271

Co do tej Pani od Mukiego to snuć można różne podjrzenia ale to raczej bez sensu celowo czy nie hmmm... dziwne to wszystko ale najważniejsze , że szczeniorek jest już pod opieką prawdziwych ludzi z krwi i kości , którzy mają mózgi i serce i wykorzystują to wszystko w pomocy włąsnie takim nieszczęsciom . Pani na pewno odpokutuje los jej odpłaci ja zaś modlę się zarówno za mukiego jak i to maleńkie dzieciątko aby jemu się nic nie stało , by gar z wrzątkiem nigdy nie stał na podłodze i by rodzina ta była normalna a nie patologią bo cóż mogę powiedzieć martwi mnie ta sytuacja , martwi mnie to dziecko czy jemu się jakaś krzywda nie stanie . Dziwne to poparzenie Mukiego ale stało się i się nie odstanie niestety ...

Posted

Boze... ja bym na miejscu ta bestie oblala wrzaca woda !!!
BAZAREK MOZE ZROBIC DOGOMANKA MILCIA17 !! bo ja nie moge zakladac nowych tematow !! Te glupie nowe dogo!
Opisy, zdjecia, ceny wywolawcze/kup teraz wysylajcie na milkusia16@wp.pl
wszystkie bazarki maja byc na tego szczeniaczka, tak ?

Posted

[quote name='Laura1108']Pan Janusz nie jest weterynarzem , jest kimś więcej jest pomysłodawcą Pogotowia dla Zwierząt jest jego założycielem . Powołał do zycia Fundację Pro bono Serce Serce oraz jest włąscicielem Ambuvetu . Wszystko ogarnia swoimi rękami kwestie finansowe też są z kieszeni Pana Janusza jak to ktos kiedyś pięknie mi napisał " Biznesmen , który umie wydawac pieniądze ... " ehhh ale takich ludzi naparwdę niewielu a już takich co to widzą sens w pomaganiu zwierzętom prawie nie ma :(

Nie można pominąć oczywiście lekarzy , którzy ratują życie Oni są tam niezbędni i naprawdę czynią cuda .

miałam kilkakrotną przyjemność rozmawiać z P. januszem przez telefon kilka lat temu.. Naprawdę wielki człowiek!!!!

Posted

Można mnie krytykować za to co napiszę, ale nie przeszkadza mi to.

Czy ktoś kto chce specjalnie ugotować szczeniaka nagle w trakcie zmienił zdanie ruszyło go sumienie i zanosił Go do lecznicy? Bo dla mnie gotowanie wody świadczy o braku ciepłej z kranu lub po prostu oszczędności, braku pieniędzy, ubóstwie. Rozumiem, że każdy wie jaki to był garnek. Gdzie dokładnie był Muki i jak do niego wpadł. Może ktoś sprawdzi jak to wygląda bo ja nie mam zamiaru. A wypadki naprawdę sa różne i mają różny przebieg i efekty. Spekulacje są tu jak najmniej potrzebne. Co się stało to się nie odstanie. Nie jestem sędzią ani katem i nie będę. Znam fakty. Muki uległ prawie śmiertelnemu poparzeniu przez niedopatrzenie i nieodpowiedzialność. Może nawet przez głupotę. Jednak ta kobieta zareagowała najlepiej jak mogła. A my co robimy? Spekulujemy. Każdy pyta o numer konta, allegro, bazarki i czy kobieta już jest w skazana. Tego Muki potrzebuje najbardziej? Spekulacji? Zawiłego wątku gdzie ciężko cokolwiek odnaleźć? Chyba nie. Potrzebuje naszej pomocy. Ogłoszeń. Szukania darczyńców na dalsze leczenie. MUKI TU JEST NAJWAŻNIEJSZY I NASZA POMOC DLA NIEGO. Wkleiłem Go w nocy na nk i polecam. Jak tylko będę mógł wpłacę pieniądze. Wiem, że tak pomogę. Za dzień, dwa będzie inna tragedia i ta być może straci na sile i aktualności i co wtedy? Muki potrzebuje bardzo długotrwałego leczenia i ogłoszeń o pomoc na okrągło. Spekulacje mu nie pomagają.

Powtarzam nikt nie wie jak doszło do tragedii. Jednak ta kobieta zrobiła to co powinna. Oddała Mukiego w dobre ręce. W ręce Pana Janusza, wetów, wolontariuszy i nas dogomaniaków. A my ją sądzimy zamiast całą energię przelać na Mukiego. On tak bardzo nas potrzebuje.

Nie będę sędzią i katem. Chcę pomóc Mukiemu jak tylko mogę.

Przepraszam za przydługi post. I za to jeśli kogoś uraziłem.

Posted

Agata,Sonia napisał(a):
Dzisiaj idę spać spokojniejsza,chociaż nadal się boję...
Przesyłam całuski dla Mukiego,pomodlę się za maluszka i idę spać...

Podpisuje się pod tym postem...dobranoc Muki MAleńki....trzymaj sie dzielnie i do jutra....miziam Cie w serduszku bardzo cieplo, gdzie tylko lubisz....