Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najważniejsze, że zagrożenie życia minęło. Muki jest w dobrych rękach i pod stałą opieką.

Muki - Bąbelku, wracaj do pełnego zdrowia.

Wszystkim udzielającym pomocy serdeczne dzięki!!!

Posted

To straszne co stało się z tym szczeniaczkiem !! :( Jak można być tak okrutnym człowiekiem, by zrobić coś takiego! ??????? Tutaj kobiecie pewnie nic nie zrobią, ale dobrze, że tam na górze usłyszy wyrok, mam nadzieję, że jak najszybiej i jak najgorszy jaki tam mają ...

Posted

darunia-puma napisał(a):
mam sporo rzeczy na bazarek może ktoś by ode mnie je przejął i wystawił ? ja niestety od rana do późnych godzin pracuje i nie dam rady tego sama ogarnąć

nie zmarnujcie tego

kto moze taki bazrek poprowadzić !!
kto umie ??/
a tym samym pomoc maluchowi

czy wlascielka zostanie ukarana ??
watek jest tak długi
nie doczytałem

Posted

darunia-puma napisał(a):
mam sporo rzeczy na bazarek może ktoś by ode mnie je przejął i wystawił ? ja niestety od rana do późnych godzin pracuje i nie dam rady tego sama ogarnąć

marqs68 napisał(a):
(...) kto moze taki bazrek poprowadzić !!
kto umie ??/
a tym samym pomoc maluchowi (...)

Mi z bazarkiem pomogła kiedyś Doda. Zaraz do niej wyślę Waszą prośbę. ;)

Posted

Wróciłam właśnie z kliniki i mam wszystkich poinformować że piesek oddaje ładnie mocz ,ma ładną kupkę i na apetyt też nie narzeka:multi:.Co prawda każdy zrobiony ruch to dla niego jest straszny ból:shake:, ale to bardzo dzielny chłopczyk i napewno się nie podda:multi:. Następne kilka dni spędzi po za kliniką ale ma zapewnioną całodobową opiekę lekarza i opiekunki .
Pan Janusz będzie na bieżąco uzupełniał informacje o stanie MUKIEGO .
Zrobiłam mu zdjęcia jak muki szykuje sie na zmianę opatrunku.

Posted

Jaki dzielny, kochany, malutki pyszczek!
Ciągle nie mogę uwierzyć w to, że on przeżył... wielkie ukłony dla lekarzy, którzy dokonali tego cudu!

Czy ktoś nieobojętny na cierpienie psich dzieci mógłby zajrzeć do Giny i jej maluchów, i chociaż pomóc w podnoszeniu wątku? :( to cała rodzina w wielkiej potrzebie...
http://www.dogomania.pl/threads/174247-Ostatni-dzwonek-dla-nich-PSIA-RODZINA-W-POTRZEBIE