Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Dzisiaj jeszcze nikt MUKIEGO nie odwiedził... :shake::shake:
Więc ja zaczynam - witaj piesku kochany! :loveu::loveu::loveu:

No i ja , witaj Mukuniu:lol::lol:

Guest Madziadalena
Posted

Słodki robaczek :loveu: duuużo zdrówka Muki :)

Posted

biedny mały ...oby skórka odrosła ...najgorsze to chyba zrosty czy jak to się tam nazywa . bo na czymś takim i na bliznach sierść nie odrośnie .... oby mu się udało wrócić do pełnej sprawności .....szkoda psiaczka , tyle się wycierpiał :(

Posted

Mukiemu już odrasta chyba troszkę sierści :) Przestaje być aż takim łysolkiem. A jak jest z ambuvetem? Ma ktoś informacje? Na kundlu polskim nie umiem nic znaleźć na ten temat. Mieszkam daleko ale mnie to bardzo ciekawi, bo taka instytucja jak Ambuvet to jest coś niesamowitego. Dlatego mnie to nurtuje no i oczywiście trzymam kciuki

Posted

czyli jest szansa, że wznowi działalność? Na pewno ktoś się znajdzie! Może trzeba by rzucić hasło ludziom z okolic Warszawy, żeby podali jakieś kandydatury itp? Ja niestety mam za daleko :( A moi znajomi z Wawy nie są upsieni ani nic.

Posted

jest ale czy znajdzie taką kadre, no zobaczymy. Kandydatury chyba tu nic nie zmienią tylko musż ato być weci ,którzy sa w stanie poświęcić w razie potrzeby swój czas i musza sami chcieć to robić