Marta_Ares Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Moglabym prosić kogoś o zrobienie jakiegos niewielkiego banerka, zachecającego do bazarku dla Mukiego http://www.dogomania.pl/threads/174406-Akcesoria-dla-psA-w-biA-uteria-na-poparzonego-Mukiego-do-01-12 Quote
ewa11211 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Mam nadzieje że osoby które o wiele bardziej zaangażowane są w tą sprawę nie będą miały mi za złe bo pozwoliłam sobie powiadomić o tej sprawie na paru forach. Doczepiłam też parę niezbędnych informacji o akcji. Może w ten sposób będzie większy odzew. Quote
AGA35 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 czy może ktoś wie co się stało z aukcją na allegro Quote
aka_nina Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 aga35 napisał(a):czy może ktoś wie co się stało z aukcją na allegro skasowali!!!!!!!!!!!! Quote
milcia17 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 AGA35 napisał(a):czy może ktoś wie co się stało z aukcją na allegro Widocznie, ze z nie zasadami na Allegro zostalo usuniete :( Quote
Aga-33-76 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 no właśnie widzę, że została usunięta... ale dlaczego??? Quote
aka_nina Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 dlaczego skoro jest mnóstwo takich aukcji na allegro? Quote
shinee Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Może ktoś nie doczytał i stwierdził że chcecie sprzedać Mukiego? A może tytułu się doczepili? Ugotowany życem szczeniak to może być dla niektórych za drastyczne? Quote
Laura1108 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Witaj Muki :) Co do Aukcji to najlepszym rozwiązaniem by było gdyby wszelkie aukcje cegiełkowe były wystawiane na koncie fundacyjnym . Quote
Agata,Sonia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Kurcze,czy zawsze coś musi być...Ludzie chcą kupować cegiełki,a allegro usuwa aukcję... Przed chwilą przelałam pienążki dla naszego maleństwa. Quote
aka_nina Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 fundacja ma konto na allegro? niech wystawią. i pod zmienionym tytułem np ciężko poparzony szczeniak Quote
kakadu Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 po cichu czytam watek (kilka stron przegapilam), ciesze sie ze z malym powoli coraz lepiej; wiem ze teraz najwazniejsze oparzenia, ale czy nie wydaje sie wam ze on ma cos z lapkami? cos w rodzaju "niedzwiedziej lapy"? czy pam Janusz coś o tym wspominal? moze na tych stronach ktore przegapilam (nadrobie) byl o tym wpis? Quote
AGA35 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Skasowali moje cegiełki :( Chciałam pod spodem wstawić zdjęcie maluszka, ale znowu zdjęcia nie chcą się dodawać. Nowe dogo jest straszne. Quote
Malwi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 kakadu - prawdopodobnie stawia tak łapki bo ma poduszeczki poparzone ... poczekamy az sie zagoją , później ewentualnie będzie można coś w tym kierunku działać. P.S. podpis ci nie działa ;) Quote
Aga-33-76 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Zawsze można zrobić przelew w tej samej kwocie (albo większej-zachęcam) na konto fundacji. Bo przecież nie o dyplom wszystkim chodzi (mam nadzieję) tylko żeby wspomóc finansowo psiaka. Quote
ewa11211 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Akcja allegro to był strzał w dziesiątkę może osoba która tym się zajmowała dowie się jak można to zrobić zgodnie z regulaminem allegro . Myślę że pomoc finansowa była by tysiąc razy większa. Quote
MagdaNS Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 aka_nina napisał(a):skasowali!!!!!!!!!!!! Taaa, mnie wciąż zastanawia, że nie chcą kasować aukcji np. "rasowych" Border Collie bez rodowodu, a aukcje charytatywne potrafią kasować... Nigdy tego nie pojmę.... Ale do osoby, która wystawiła aukcję przynajmniej powinni wysłać informację o przyczynie usunięcia. Quote
aka_nina Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 może by to olać i wystawić następną :P ? Quote
aka_nina Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Aga-33-76 napisał(a):Zawsze można zrobić przelew w tej samej kwocie (albo większej-zachęcam) na konto fundacji. Bo przecież nie o dyplom wszystkim chodzi (mam nadzieję) tylko żeby wspomóc finansowo psiaka. ale jak była aukcja to wiele osób na mojej liście gg skopiowało po mnie linka co ułatwiło dotarcie do większej ilości ludzi. a numeru konta itd w opisie sobie nie umieszczę raczej. Quote
Energy Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Witaj maluszku:loveu:niecierpliwie czekam na dobre wieści o tobie... Quote
MagdaNS Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 aka_nina napisał(a):może by to olać i wystawić następną :P ? Ja też tak uważam :) Najwyżej użytkownikowi po trzecim usunięciu zawieszą konto :evil_lol: A tak poważnie - napisali konkretnie DLACZEGO usunęli aukcję? Mi kiedyś usunęli i napisali, czego się czepili, to poprawiłam i wystawiłam jeszcze raz. Quote
ewa11211 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ja też porozsyłałam allegro i wiele osób skożystało i oni przesyłali dalej i myślę że tamci dalej -tak był łatwy obieg Quote
aka_nina Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Użytkownik, którego aukcja została usunięta nie może wystawić jej ponownie bez dokonania odpowiednich zmian w opisie. no to zmiana w opisie i już, wystawiamy ponownie Quote
aka_nina Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Allegro nie sprawdza wszystkich wystawionych aukcji, a przy usuwaniu aukcji opiera się na zgłoszeniach Użytkowników. jakaś menda zgłosiła naszą aukcję!!!!!! kur*** mać! Quote
Recommended Posts