Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieje że osoby które o wiele bardziej zaangażowane są w tą sprawę nie będą miały mi za złe bo pozwoliłam sobie powiadomić o tej sprawie na paru forach. Doczepiłam też parę niezbędnych informacji o akcji. Może w ten sposób będzie większy odzew.

Posted

Może ktoś nie doczytał i stwierdził że chcecie sprzedać Mukiego? A może tytułu się doczepili? Ugotowany życem szczeniak to może być dla niektórych za drastyczne?

Posted

po cichu czytam watek (kilka stron przegapilam), ciesze sie ze z malym powoli coraz lepiej; wiem ze teraz najwazniejsze oparzenia, ale czy nie wydaje sie wam ze on ma cos z lapkami? cos w rodzaju "niedzwiedziej lapy"? czy pam Janusz coś o tym wspominal? moze na tych stronach ktore przegapilam (nadrobie) byl o tym wpis?

Posted

kakadu - prawdopodobnie stawia tak łapki bo ma poduszeczki poparzone ... poczekamy az sie zagoją , później ewentualnie będzie można coś w tym kierunku działać.

P.S. podpis ci nie działa ;)

Posted

Zawsze można zrobić przelew w tej samej kwocie (albo większej-zachęcam) na konto fundacji.

Bo przecież nie o dyplom wszystkim chodzi (mam nadzieję) tylko żeby wspomóc finansowo psiaka.

Posted

Akcja allegro to był strzał w dziesiątkę może osoba która tym się zajmowała dowie się jak można to zrobić zgodnie z regulaminem allegro . Myślę że pomoc finansowa była by tysiąc razy większa.

Posted

aka_nina napisał(a):
skasowali!!!!!!!!!!!!

Taaa, mnie wciąż zastanawia, że nie chcą kasować aukcji np. "rasowych" Border Collie bez rodowodu, a aukcje charytatywne potrafią kasować... Nigdy tego nie pojmę.... Ale do osoby, która wystawiła aukcję przynajmniej powinni wysłać informację o przyczynie usunięcia.

Posted

Aga-33-76 napisał(a):
Zawsze można zrobić przelew w tej samej kwocie (albo większej-zachęcam) na konto fundacji.

Bo przecież nie o dyplom wszystkim chodzi (mam nadzieję) tylko żeby wspomóc finansowo psiaka.

ale jak była aukcja to wiele osób na mojej liście gg skopiowało po mnie linka co ułatwiło dotarcie do większej ilości ludzi. a numeru konta itd w opisie sobie nie umieszczę raczej.

Posted

aka_nina napisał(a):
może by to olać i wystawić następną :P ?

Ja też tak uważam :) Najwyżej użytkownikowi po trzecim usunięciu zawieszą konto :evil_lol:

A tak poważnie - napisali konkretnie DLACZEGO usunęli aukcję? Mi kiedyś usunęli i napisali, czego się czepili, to poprawiłam i wystawiłam jeszcze raz.

Posted

Użytkownik, którego aukcja została usunięta nie może wystawić jej ponownie bez dokonania odpowiednich zmian w opisie.

no to zmiana w opisie i już, wystawiamy ponownie

Posted

Allegro nie sprawdza wszystkich wystawionych aukcji, a przy usuwaniu aukcji opiera się na zgłoszeniach Użytkowników.

jakaś menda zgłosiła naszą aukcję!!!!!! kur*** mać!