Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakkolwiek nazwą weci szczeniaczka, mam nadzieję,że zazna on jeszcze w swoim psim życiu, prawdziwego człowieczeństwa.Trzymam kciuki za jego życie!!!! Obyś wyszedł z "tego" !!!!

Posted

Jak mogę mu pomóc?????????????? Nie pytam o Pana Boga - przeciez psy duszy nie mają ...
Czy ktoś moze mi pomóc - wyjasnic , jak mog wkleić banerek - chciałbym miec maluch a w podpisie ..w nowej wersji dogo wszystko jest dla mnie tajemnica

Posted

[quote name='koss']Jak mogę mu pomóc?????????????? Nie pytam o Pana Boga - przeciez psy duszy nie mają ...
Czy ktoś moze mi pomóc - wyjasnic , jak mog wkleić banerek - chciałbym miec maluch w podpisie ..w nowej wersji dogo wszystko jest dla mnie tajemnica

[U RL=http://www.dogomania.pl/threads/174159-Ugotowany-A-ywcem-szczeniak-POMOCY][IM G]http://img39.imageshack.us/img39/9056/ugotowany1.png[/I MG]

tylko trzeba połączyć U RL w URL i IM G w IMG i /I MG w /IMG

Posted

Nie wiem co powiedzieć, zabrakło mi słów, po prostu zaniemówiłam jak to zobaczyłam!!!!! Serce wali mi jal młot pneumatyczny, czy człowiek jest zdolny aby coś takiego zrobić tak bezbronnej maleńkiej istocie?
Maleństwo musi żyć zobaczycie, będzie żył!!!!

Posted

Jestem...zryczalam sie w samochodzie jak nigdy...:placz:trafilam do przychodni w momencie duzego ruchu, bylo duzo pacjentow. Widzialam okruszka przez chwile bo akurat znalazl dobra dla niego pozycję i przysypiał, nie chcialam go meczyc zdjeciami...
Sytuacja wyglada kiepsko ale stabilnie narazie..Pojawił się problem, bo Okruszek ma biegunkę i pojawia sie pytanie czy maly byl na cokolwiek szczepiony? Bo jesli teraz dopadnie go jakies chorobsko to boje sie myslec..Pies wył okropnie całą noc mimio maksymalnej do jego wagi i wieku dawki środkow przeciwbolowych... Dostaje tez silne srodki przed kazda zmiana opatrunkow.
Nastepny problem pojawi sie w momencie gdy maly zacznie rosnac, skora zacznie pekac i trzeba bedzie ja nacinac i na miejsca ran przeszczepiac skore...moze to wszystko trwac pare miesiecy...Dom ktory zdecyduje sie adoptowac malego musi byc przygotowany na duze koszta zwiazane z leczeniem malucha...
Prosba od p. Janusza o nieskupianie sie na odwecie i ocenianiu kobiety ktora Okruszka przyniosla..Sama ma poparzone i pogryzione rece, włożyla je do wrzatku...Kobieta byla kiedys z nim u weta zeby obejrzal malca. Gdyby pan janusz mial swiadomosc ze malec trafil do garnka umyslnie to dołożylby wszelkich staran zeby pani odpowiedziala za to co sie stalo...Szczescie w nieszczesciu ze go wogole przyniosla...

Jesli chodzi o wpalty to powtorze: kasa jest baaardzo potrzebna, dopisek w przelewie "dla poparzonego szczeniaka"
jak przypomni mi sie cos jeszcze to napisze...

Posted

Kinia1984, dziękuję za wiadomości.
Przekaż, proszę, ogromne wyrazy uznania i wdzięczności Pani Januszowi.

Bardzo ciężka i długa droga przed tym pieskiem. :(