Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cholerna idiotka, to naprawdę najdelikatniejsze co mogłam napisać...gar z wrzątkiem na ziemi:angryy::angryy::angryy:
Oby psiaczek już nie cierpiał i oby udało się go uratować.

Posted

gonia66 napisał(a):
a ta lecznica...to juz w ogole wielkie uznanie...nawet lekarz na noc zostal przy piesku....chylę czoła.....

A co mieli zrobić przecież pozostawic go samego to byłoby chyba jakieś nieetyczne chyba , że się nie znam ;) Wierzę , że lekarz Ambuvetu to lekarz z powołania a nie z konieczności zarobienia kasy . w ambuvecie to raczej oczywiste , że na pierwszym miejscu jest dobro zwierzaka . Juz niejednokrotnie natknęłąm sie , że nie wychodzą z pracy o 21 a w sumie powinni i tak długo i cięzko pracują . Polecam kazemu kto będzie w okolicach wołomina by zajrzał do Przychodni a,mbuvet tam naprawde jest fajnie , tak ciepło i z sercem . Tam nie ma żadnej popularności kompletnie nic tylko takie cichutkie pomaganie bez fanfarów ehh z resztą co z tych fanfarów , miłosników w Wołominie jak na lekarstwo a prawda jest taka , że z bicia brawa to Fundacja sie nie utrzyma potrzeba działań na szeroka skalę na razie to dzięki Wam cioteczki udaje sie pomagać i wspierać poodopiecznych Fundacji Serce Serc .

Ja Wam dziękuje baaardzo , że w obliczu takich psich targedii jak Gapcia czy tego biedactwa jesteście tutaj i nie pozwlacie by umęczona psina znikneła w otchłani tych wszytskich biednyhc stowrzeń . Jesteście w każdym miejscu tu na Dogo SUPERRR !!!! Dzieki :) Żaden biedak nie zniknie na tym forum :multi:

Maleńki trzymaj się ! Jesteś na pewno silnym chłopcem i nim sie obejrzysz i my też to będziesz szalał po swoim nowym ukochanym mieszkanku to ja Ci mówię ciotka Laura ;)

Posted

nie potrafie nic sensownego bez epitetow napisac....:angryy:

weszlam jeszcze na chwile na dogo i trafilam na ten watek...:-(

Maluszku trzymam za Ciebie kciuki z całych sił, wierze, że zobaczymy Cie w watku o metamorfozach.
Trzymaj sie!!!

nawet nie chce myslec co by sie stało gdyby do tego garnka dziecko wpadło....
k***a co za brak wyobraźni:madgo:

Posted

Szok, szok...Babsko bez mózgu :angryy: Jak można wrzątek postawić na podłodze przy dziecku i szczeniaku?!! :wallbash: :crazyeye: Zupełny brak wyobraźni :crazyeye:

Trzymaj się maluszku :-( Walcz.

Posted

Asior napisał(a):
mam nadzieje, ze właścicielce nie odpuścicie......

Prawda jest taka , że Fundacja Serce Serc i przychodnia tej ?Fundacji raczej oszczędzają siły na pomoc zwierzakom nie zatracają tej potrzebnej energii na utarczki i ciągnie po sądach w takich przypadkach , cóż prawda jest taka , że chcąc nie chcąc ta osoba o wątpliwej odpowiedzialności i tak by wyszła obronna ręką ja kurcze przestałam wierzyć w prawa zwierząt w tym kraju . Jednak nie chcę za wiele tutaj powiedzieć bo wszelkie kroki podejmuje Pan Janusz my wolontariusze co najwyżej możemy cos tam wspomnieć ale Pan Janusz jest mądrym człowiekiem i z całym przkeonaniem stwierdzam , że wie co robi do tego jest prawnikiem ( z wykształcenia chiba ale nieco odbiegł od swej profesjii i na szczęście dla takich jak Gapcio czy okruszek ) .

Cuda się dzieją na świecie ale powiem szczerze , że jestem gotowa uwierzć we wszystko skoro potrafią ugotować dziecko w kuchence mikrofalowej to co to za kłopot pomóc wpaść psu do wrzątku ??:angryy::angryy:

Posted

Matka może głupia, ale niekoniecznie morderczyni. Może Opieka Społeczna (po to jest) uświadomi matce, że nie należy stawiać gara z wrzątkiem na podłodze. A dziecko kochane - kąpiemy się razem, najpierw ty, potem ja.

Posted

Lauro - Twoje wątki zawsze mnie doprowadzaja do płaczu........................ :( :(

Jak ja bym tą zasra*** idiot** dorwała to nie wiem co bym jej zrobiła!!! wpierdo**** jej to za mało powiedziane!
Ale się wkurzyłam!!!!!!!

Jak tylko dojdę do siebie, pójdzie ze skarbonki jakaś pomoc finansowa....

Posted

Stan zdrowia szczeniaka jest dalej ciężki, ale najważniejsze, że psiak ma wolę życia. Prawdopodobnie bezpośrednie zagrożenie życia mamy już za sobą. Teraz rozpocznie się długa walka o całkowite wyleczenie psiaka oraz znalezienie mu nowego Opiekuna.