Jump to content
Dogomania

Okupacja łazienki!!! Dwa szczylki SZUKAJĄ DOMÓW - Cleo w DS, Aster szuka!

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[INDENT] [B][COLOR=red][COLOR=Black]Sorry za OT[/COLOR]
pilne ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]warszawa[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]szukamy ozdrowieńca po parwo.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]potrzebna krew dla naszych 3 maluchów, które ledwo zipią w lecznicy na gagarina![/COLOR][/B]

[B][COLOR=#ff0000]tel. IDA 600 101 446[/COLOR][/B] [/INDENT]

Posted

Fajne te maluchy, szczególnie jak walczą :). Morisowa dlaczego tak długo u Ciebie? Przyznaj ogłaszasz je troszkę czy chcesz zatrzymać. A tak serio to życzę Domków szybko i to najlepszych (byle nie jako prezent pod choinkę). Do góry.

Posted

Justyna... ja ich absolutnie nie chcę zostawić! Oczywiście, że ogłaszam. Nie rozumiem, czemu już prawie miesiąc takie dzieciaki u mnie siedzą :/

Cleo też nic z tego nie rozumie

Posted

morisowa napisał(a):
Justyna... ja ich absolutnie nie chcę zostawić! Oczywiście, że ogłaszam. Nie rozumiem, czemu już prawie miesiąc takie dzieciaki u mnie siedzą :/

Cleo też nic z tego nie rozumie

Wiem, że nie chcesz ich zostawić. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie znajdą nowe domy a Cleo nie będzie już musiała myśleć dlaczego, jak dotąd, nikt nie chce jej i Asterka.

Posted

[quote name='APSA']Bo mamy sezon na adopcje starych, chorych, niechodliwych :p

Na dobrą sprawę to rozsądne, żeby - jeśli ktoś planuje psa - to brał go po świętach, a nie w środek młyna przygotowań do Wigilii.
a kiedy będzie sezon na śnieżne potwory???

przed świętami też biorą i fajne adopcje są - bo akurat kilka dni wolnego a nie każdy się tak szykuje i nie każdy aż tak bardzo świętuje

• 2 weeks later...
Posted

Jutro Cleo ma wizytę!!!
bardzo proszę o kciuki, po wymianie maili i rozmowie dziś zapowiada się pozytywnie - dziewczyna miała kundelka, teraz ma 1,5 rocznego shar peia, brak dzieci w domu, suczkę chcą ciachnąć bo nie chcą psów rozmnażać. Z głosu miła, wydaje się odpowiedzialna. Zobaczymy na żywo. No i czy ta mała paskuda się spodoba....
Dobra adopcja Cleo to byłby dla mnie najlepszy (po)świąteczny prezent.

Posted

Cleo pojechała do domu. Był spacer i rozmowa. Spodobała się już ze zdjęć, ma żywo jeszcze bardziej.Wyszła ne rękach nowej pańci, a ja musiałem na rękach trzymać Astera - się za siostrą wyrywał.

Posted

Z miesięcznym opóźnieniem ale jeszcze w tym samym roku ;)

Wielkie podziękowania dla Alekssandry za wsparcie finansowe
:Rose:
To dzięki Jej pomocy mogłam zrobić szczeniakom badanie moczu, opłacić leczenie Cleo, kupić maluchom witaminy no i po prostu karmić głodomory przez te kilka już tygodni pobytu u mnie.
:loveu:

Posted

Alekssandra napisał(a):
To ja dziękuję, że są jeszcze takie Morisowe, Apsy i Migdaleny. Można się Wami inspirować :painting:

Trzymam kciuki za pozostałych tymczasowiczów :fadein:

Po dzisiejszym dniu, juz nie mogę zaciskać wszystkich palców,ale mam chociaż 2 sprawne do pisania.
Pozdrawiam szczylka i całą resztę!