magdyska25 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 No i proszę dotarłam na wątek KOLEJNYCH;) szczeniaków u Morisowej:) Śliczne są a i ludzie się znajdą- kwestia czasu. Quote
Dada M Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Morisowa - jakiej mniej więcej wielkości będzie docelowo Aster ? Quote
morisowa Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Wczoraj miałam fajny tel o Asterka :) Dziś pan ma potwierdzić sobotnią wizytę, prosimy o kciuki! Quote
morisowa Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [IMG]http://photos01.allegroimg.pl/photos/oryginal/847/57/08/847570852[/IMG] walka o dobre domy trwa ;) Quote
morisowa Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [quote name='morisowa']Wczoraj miałam fajny tel o Asterka :) Dziś pan ma potwierdzić sobotnią wizytę, prosimy o kciuki![/QUOTE] no i cisza :/ Quote
Zuzanna.psiaki Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [INDENT] [B][COLOR=red][COLOR=Black]Sorry za OT[/COLOR] pilne ![/COLOR][/B] [B][COLOR=red]warszawa[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]szukamy ozdrowieńca po parwo.[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]potrzebna krew dla naszych 3 maluchów, które ledwo zipią w lecznicy na gagarina![/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]tel. IDA 600 101 446[/COLOR][/B] [/INDENT] Quote
morisowa Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 takie słodkie, gdy śpią Asterek Cleo i jeszcze raz Aster Quote
justynaz87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Fajne te maluchy, szczególnie jak walczą :). Morisowa dlaczego tak długo u Ciebie? Przyznaj ogłaszasz je troszkę czy chcesz zatrzymać. A tak serio to życzę Domków szybko i to najlepszych (byle nie jako prezent pod choinkę). Do góry. Quote
morisowa Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Justyna... ja ich absolutnie nie chcę zostawić! Oczywiście, że ogłaszam. Nie rozumiem, czemu już prawie miesiąc takie dzieciaki u mnie siedzą :/ Cleo też nic z tego nie rozumie Quote
justynaz87 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 morisowa napisał(a):Justyna... ja ich absolutnie nie chcę zostawić! Oczywiście, że ogłaszam. Nie rozumiem, czemu już prawie miesiąc takie dzieciaki u mnie siedzą :/ Cleo też nic z tego nie rozumie Wiem, że nie chcesz ich zostawić. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie znajdą nowe domy a Cleo nie będzie już musiała myśleć dlaczego, jak dotąd, nikt nie chce jej i Asterka. Quote
morisowa Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='APSA']Bo mamy sezon na adopcje starych, chorych, niechodliwych :p Na dobrą sprawę to rozsądne, żeby - jeśli ktoś planuje psa - to brał go po świętach, a nie w środek młyna przygotowań do Wigilii. a kiedy będzie sezon na śnieżne potwory??? przed świętami też biorą i fajne adopcje są - bo akurat kilka dni wolnego a nie każdy się tak szykuje i nie każdy aż tak bardzo świętuje Quote
morisowa Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 jakim sposobem jeszcze nikt się w nich nie zakochał? Quote
mysza 1 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Takie słodziaki, niebywałe, że taka cisza :( Quote
morisowa Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Jutro Cleo ma wizytę!!! bardzo proszę o kciuki, po wymianie maili i rozmowie dziś zapowiada się pozytywnie - dziewczyna miała kundelka, teraz ma 1,5 rocznego shar peia, brak dzieci w domu, suczkę chcą ciachnąć bo nie chcą psów rozmnażać. Z głosu miła, wydaje się odpowiedzialna. Zobaczymy na żywo. No i czy ta mała paskuda się spodoba.... Dobra adopcja Cleo to byłby dla mnie najlepszy (po)świąteczny prezent. Quote
mysza 1 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Oby wszystko było ok. Trzymam kciuki za Cleo. Quote
KWL Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Cleo pojechała do domu. Był spacer i rozmowa. Spodobała się już ze zdjęć, ma żywo jeszcze bardziej.Wyszła ne rękach nowej pańci, a ja musiałem na rękach trzymać Astera - się za siostrą wyrywał. Quote
mysza 1 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Trochę będą tęsknić ale przejdzie. Mam nadzieję, że sunieczka trafiła do wspaniałego domu. ;) Quote
migdalena Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Cieszę się,że połowa sukcesu juz za Wami.Dla mnie ładniejszy jest chłopak,ale damy maja pierwszeństwo;) Quote
morisowa Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Połowa problemu z głowy :evil_lol: Mam nadzieję, że na stałe. I, oczywiście, dobrze. (a druga połowa problemu śpi mi pod krzesłem ;) ) Quote
morisowa Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Z miesięcznym opóźnieniem ale jeszcze w tym samym roku ;) Wielkie podziękowania dla Alekssandry za wsparcie finansowe :Rose: To dzięki Jej pomocy mogłam zrobić szczeniakom badanie moczu, opłacić leczenie Cleo, kupić maluchom witaminy no i po prostu karmić głodomory przez te kilka już tygodni pobytu u mnie. :loveu: Quote
Alekssandra Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 To ja dziękuję, że są jeszcze takie Morisowe, Apsy i Migdaleny. Można się Wami inspirować :painting: Trzymam kciuki za pozostałych tymczasowiczów :fadein: Quote
migdalena Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Alekssandra napisał(a):To ja dziękuję, że są jeszcze takie Morisowe, Apsy i Migdaleny. Można się Wami inspirować :painting: Trzymam kciuki za pozostałych tymczasowiczów :fadein: Po dzisiejszym dniu, juz nie mogę zaciskać wszystkich palców,ale mam chociaż 2 sprawne do pisania. Pozdrawiam szczylka i całą resztę! Quote
Recommended Posts