Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinia1984 napisał(a):
w góre chłopaki...wykupilam Jarkowi pakiet ogloszen za 7 zł...koniec miesiaca tuz tuz a nie mamy na calosc oplacenia hotelu...

Kinia! Poproś może o maleńką prolongatę w hoteliku - bo 5 października kończy się bazar dla chłopaków.
Takie biedne te nasze chłopaki! :(:(:(

Posted

mala_czarna napisał(a):
Kinia, podaj numer konta to wpłacę jutro z samego rana za bazarek z błękitnymi różami.

Kochana! To ja organizuję bazarek "Błękitne róże"! Konto Ci już wysłałam.
Natychmiast po jego zakończeniu całość kwoty (zebranej na tym bazarku) przelewam na konto skarbnika Jarka i Leszka.

Posted

Przepraszam
za spam ale znów powtarza się sytuacja z "dzikim" kandydatem
więc bardzo proszę o głosy na wspólnego kandydata dogo i miau w krakvecie - Prywatne przytulisko znajdki koło Radzymina

jeśli ktoś jeszcze nie głosował bardzo bardzo proszę o głosy na wspólnego kandydata

jeszcze link do krakvetu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14172

głosować można dzisiaj do północy

Posted

Konto chłopaków zostało zasilone o wpłaty od Vasco 120 zł, Stanisław P. 130 zł , Awit 20 zł i Yana 30 zł, no i ja:) serdecznie wszystkim dziekuję:) to ogromna pomoc:)
wykupiłam jeden pakiet ogłoszeń narazie jarkowi za 7 zł.

Posted

Wczoraj bylam u chłopakow ale ciemno juz bylo wiec zdjecia nie wyszly fajne:) chlopaki maja się świetnie. Co do kastracji to Monika z Katowic zrobila bazarek i jest sporo kasy wiec bedzie na kastracje Jarka. O ile bedzie sie kwalifikowal. Lesia wolalałabym nie kastrowac, on juz wiekowy poza tym boje sie po tym wylewie...
Jarka nawet chyba powinno sie bo on taki dominujacy troche i pewny siebie strasznie:)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Kochani! Bazarek "Błękitne róże" już zakończony.
Czekam jeszcze na tylko jedną wpłatę i od razu wysyłam kwotę 515 zł na konto skarbnika psiaków.

Bardzo się cieszę, że dzięki ludziom dobrego serca udało się zebrać dla chłopaków trochę finansów.:multi::multi:

[/FONT]

Posted

najlepiej dom z ogrodem szczegolnie dla jarka on uwielbia ganiać do bloku tez by sie nadali ale z duza iloscia ruchu no i trzebaby ich przuczac do czystosci...
przede wszystkim szukamy dobrego domu:) a czy to bedzie buda czy mieszkanie w środku to chyba mniej ważne , ważne żeby byla opieka i miłość...