Kinia1984 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 ja tez zaspamuję...przed chwilą znalazłam... http://www.dogomania.pl/threads/212749-tak-sobie-spacerowa%C5%82am-dzi%C5%9B-o-23-%C5%9Brodkiem-jezdni...mam-6-tygodni-i-lubie-podr%C3%B3%C5%BCe... Quote
Awit Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 A ja szukam deklaracji dla Szarika. Z mojego podpisu........... Quote
Hotel KADIF Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Matko jedyna.....:-(:-(:-( Więcej psów niż nas... Jak to ratować???!!! :mdleje: Quote
Kinia1984 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 doszly wplaty za lipiec od yana za sierpien od awit, Monika z katowic, DIF, _Goldenek2, Ania-tygrysiczka Magda_k i ja, serdecznie wszystkim dziekuję:) Quote
Awit Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Lada dzień przeleję wpłatę. Kinia czy chłopaki już mają nowe imiona? Quote
Monika z Katowic Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Proponuję: Larek i Jeszek.:):):) Quote
Dada M Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Byłam wczoraj na chwilę u Astaroth. Gdy wychodziłam, akurat chłopcy biegali po ogrodzie czekając na kolację - są przesympatyczni :) Niesamowicie wylewni, wprost wychodzą z siebie na widok człowieka (nie wyobrażam sobie, co dodatkowo potrafią zrobić na widok smakołyków ;)) Quote
Hotel KADIF Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Dada M napisał(a):Byłam wczoraj na chwilę u Astaroth. Gdy wychodziłam, akurat chłopcy biegali po ogrodzie czekając na kolację - są przesympatyczni Niesamowicie wylewni, wprost wychodzą z siebie na widok człowieka (nie wyobrażam sobie, co dodatkowo potrafią zrobić na widok smakołyków ) Była blisko a do mnie nie zalazła!:mad::diabloti: Ale chociaż wymiziała, mam nadzieję.. he..he... ;) Quote
Awit Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Monika z Katowic napisał(a):Proponuję: Larek i Jeszek.:):):) Uśmiałam się:-) Quote
Kinia1984 Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 troche zaniedbalam chłopakow...Astaroth napisz co u nich? Doszly wpłaty od: Moj tz lipiec- sierpień, Stanisław P.jednorazowo 100 zł:D, Vasco sierpień, Yana sierpień i Awit za wrzesień. Wielkie dzięki:) Quote
Monika z Katowic Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Moja wrześniowa deklaracyjka już w drodze. :bluepaw::bluepaw: Mizianko dla kochanych chłopaków. :) Quote
Astaroth Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 U chłopaków nic nowego. Dają się wyczesywać bez problemu, tzn jak się już wybiegają i załatwią swoje sprawy. Z Leszkiem jest problem przy czesaniu bo Jarek jest zazdrosny i albo się wpycha między nas albo próbuje Leszka zdominować, ale on sam jest bardzo grzeczny. Ładnie wracają do boksu jak ich wołam bo sie przyzwyczaili że dostają nagrodę. Tylko mam z nimi problem bo dużo szczekają, na szczęście mają te głosiki dosyć ciche a Jarek taki jakby zachrypnięty więc jeszcze sąsiedzi się nie skarżą :) W weekend ma być u mnie obraczus i mała czarna to zdadzą relacje. Quote
Astaroth Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 zapraszam na bazarek dla mojego nowego podopiecznego z koszyczka staruszków: http://www.dogomania.pl/threads/213872-Tego-jeszcze-nie-było-wędzone-uszy-domowej-roboty!!!-szybki-bazarek-do-02.09-godz.22 Quote
Dada M Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 DIF napisał(a):Była blisko a do mnie nie zalazła!:mad::diabloti: Miałyśmy z Astaroth ważną misję do wykonania ;) Doprowadzenie do ładu skołtunionego, sfilcowanego i koszmarnie śmierdzącego staruszka zajęło nam tak dużo czasu, że ledwo zdążyłam na ostatni pks ;) Quote
obraczus87 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Byłam dzisiaj u Natalii. Zdjęcia zrobiłam, ale kiepskiej jakości. Niestety chłopcy sa praktycznie ciągle w ruchu :) I co ze zmiana imienia??? Quote
Monika z Katowic Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Larek i Jeszek cudni są!!! :):):) Quote
mala_czarna Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Pewnie, że cudni :) Jutro wstawię resztę zdjęć z mojego aparatu! Quote
Kinia1984 Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Dziewczyny dzięki za foty:) chłopaki cudne...:) imiona można zmienić...ale ja bez pomysłu.... Quote
Awit Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Jakie mordeczki kochane!! A ja też byłam w gościach tyle, że dziś i u Szarika:-) Quote
Yana Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 świetnie chłopaki wyglądają :-) co do zmniany imienia... jako, że jak już ktoś napisał Jacek i Placek też będą się kojarzyć ;-) to może Flip i Flap (byli juz na dogo bracia o tym imieniu i znaleźli fajne domki) albo Kajko i Kokosz :evil_lol: a może Lolek i Bolek :p Quote
Recommended Posts