Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny wybaczcie nie bijcie ale sprawa pilna potrzebna pomoc w ogłaszaniu i rozsyłaniu wątku . Pies potrzebuje DS na cito !!

http://www.dogomania.pl/threads/177963-Cudo-wywalone-jak-A-mieAE-na-bruk-Pomocy-w-ogloszeniach-PILNIE-DS?p=13917145

Posted

skopiuje to co napisalam na bazarku:)tripti dane do przelewu sa u chlopakow w pierwszym poscie, tylko zaznacz ze to za bazarku. Emilak mieszka w warszawie obok Arkadii jesli chcesz to mozesz np od niej to odebrac ja jeszcze bazarek na chlopakow bede wystawiac wiec zapraszam

ciesze sie ze beda zdjecia nie moge sie doczekac az zobacze pycholki chlopakow:)

Posted

:evil_lol:Oj przylepiają się i to jak. Zapytajcie ANAWY ile cierpliwości kosztowało zrobienie tych paru fotek
One podobnie jak Czaruś z Lenką - gdzie jeden to i drugi , jak jeden leży żeby mu pstryknąć fotkę to drugi albo na nim lub nochal w obiektywie:evil_lol:

Posted

Net chodzi mi fatalnie, zdjęcia ledwo obejrzałam, ale widzę i napatrzeć się nie mogę:-) Jacy oni uśmiechnięci, widać że szczęśliwi, a wogóle to są bardzo ładnymi klasycznymi kundelkami z domieszką jakichś ras. Nie znam się na rasach, ale na pewno odrobinkę z którejś mają:-)
Zdjęcia fajne, chłopaki fotogeniczne:-)