Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak to konto poszło, a to nie jest to z pierszego postu??? (bo do mnie nie poszło :) ) a z tą miseczką to bardzo fajny pomysł... takie dawki dzienne w środku.

Posted

[quote name='tripti']jak to konto poszło, a to nie jest to z pierszego postu??? (bo do mnie nie poszło :) ) a z tą miseczką to bardzo fajny pomysł... takie dawki dzienne w środku.[/QUOTE]

Mozna wplacac na konto z pierwszego postu :) ja tam wplacilam na konto Kingi bezposrednio.
a to ze konto poszlo bylo chyba do AnnyA :)

Na taki bazarek wystarczy chyba znalezc jakas miseczke z jedzonkiem i sprzedawac wirtualnie porcje :) zawsze pare groszy wpadnie. Latwiej jest reklamowac bazarek gdzie czlowiek ma wydac 5zł, niz zapraszac na watek, ktory jest dlugawy; ludziom nie chce sie czytac; boja sie, że zaraz wciągniemy ich w deklaracje stałe i takie tam.

Kinia dalabys radę zrobic taki bazar??:) obiecuje go promowac.

Posted

Wpłaciłam dziś na chłopaków 60 zł na luty. Nie mogę się w tym momencie zdeklarować, ile będę płacić co miesiąc. Odpowiem Wam w marcu, bo trochę już mam tych psiaków na utrzymaniu, ale na pewno o nich nie zapomnę i postaram się każdego miesiąca coś dorzucać. A jeśli będzie potrzebna jakaś natychmiastowa pomoc, piszcie na pw

Posted

obraczus87 napisał(a):
chlopaki potrzebuja pieniedzy na karme :( pomozcie :(

A ile brakuje pieniędzy na karmę? Co chłopaki jedzą i ile tej karmy potrzeba? Może ruszę jakiś swoich znajomych spoza dogo...

Posted

Lida napisał(a):
A ile brakuje pieniędzy na karmę? Co chłopaki jedzą i ile tej karmy potrzeba? Może ruszę jakiś swoich znajomych spoza dogo...

Z tego co wiem Kinga kupuje im sucha karmą (duże worki 15kg czy 20kg) - Purina, Brit, Bosch.... worek karmy chyba wystarcza im na miesiąc. A koszt waha sie od 100 do 135zł, w zaleznosci od karmy i wielkosci...

Posted

A ten miesiąc dacie radę opłacić hotel? Luty mam ciężki, zwłaszcza, ze jestem na zwolnieniu, więc trochę kasy mniej dostanę, niż zwykle. Popytam wśród znajomch. Może ktoś dopomoże