Kinia1984 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 zapytam emilak czy doszla. A dawno wysylalas? Quote
Yana Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Yana napisał(a):a moja deklaracja jeszcze nie doszła ? w środę więc pewnie już doszła Quote
Kinia1984 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 tak juz jest 50 zł:) jak podzielic? i doszla tez deklaracja od Ania-tygrysiczka:) bardzo dziękuję:) Quote
Yana Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Kinia1984 napisał(a):tak juz jest 50 zł:) jak podzielic? i doszla tez deklaracja od Ania-tygrysiczka:) bardzo dziękuję:) stała deklaracja,a reszta na bieżące potrzeby. Jak wpadnie Ci w oko jakiś bazarek ogłoszeniowy, to wykupię też pakiet ogłoszeń Quote
Agata,Sonia Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Witajcie cioteczki, Jak wygląda sytuacja z chłopakami?Niestety nie mam czasu,żeby przejrzec cały wątek. Quote
Laura1108 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Agata,Sonia sytuacja chłopaków wygląda czarno od roku szukają domu i nie było żadnego telefonu i pewnie nie prędko będzie :( jedyne co pozostaje to wsparcie na hotelik i weta bo Kinia z torbami pójdzie a biedna sama bezrobotna więc nie pociągnie daleko :( Nie wiem kurcze bitwa myślowa Kinia a może plakaty w różnych miastach ... w lecznicach ... przy sklepch dużych każdy chociaż parę w swoim mieście . Quote
__Lara Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 To jest wręcz niemożliwe, że oni obydwoje są tyle bez domku :( Quote
Kinia1984 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 wlasnie wrocilam od chlopakow...jak chwile odsapne i dam rade to wstawie fotki i zdam relacje...wyjechalam z domu o 8 rano bylam u chlopakow poltorej godziny i caly dzien zajela mi droga do nich i od nich...a jeszcze w drodze powrotnej bylam na usg ze Skarbusiem...padam na pysk:) Quote
Awit Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Kurcze, to mógłby im się trafić domek taki, za wyżywienie i weta.... Zawsze to chyba lepsze niż opłacanie hotelu... Quote
Kinia1984 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Awit napisał(a):Kurcze, to mógłby im się trafić domek taki, za wyżywienie i weta.... Zawsze to chyba lepsze niż opłacanie hotelu... takich ze świecą szukać... Quote
Awit Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Szkoda, że nie mam domu z ogrodem. Miałabym psy za friko:-) Quote
Kinia1984 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 bede wstawiala powoli, najpierw filmiki. Jarek jest zdecydowanie bardziej fotogeniczny i chetnie pozuje z Leszkiem jest ciezko, do tego strasznie wychodzi mu siersc, probowalam to wyskubac ale sie nie da...Fryzjer by mu sie przydal. Chlopaki osobno to anioly posluszne, razem to diably wcielone, u mnie posluchu wogole nie maja, tylko Izy sluchaja. Jak sa we dwoch to nie mamowy o puszczeniu ze smuyczy od razu uciekaja i sa gluche na wolanie, oddzielnie spuszczone, trzymaja sie blisko czlowieka. Lesiu dalej zaciaga ta nożką, ale nie przeszkadza mu to szybko biegac. Obaj sa mega fajni do dzieci. Dostali srodki na robale i karme od Tattoi:) na zdjeciach wydaje sie ze to duze psy, w rzeczywistosci Jaro to wazy 10-12 kg a Lesio ze 13 kg..Obaj siegaja do mojego kolana...Jarek nawet troche pod kolano...Lesio ten czarny troche sie uspokoil, za to Jaro prowokuje do awantur. Koty nawet nie przechylaja glowy przez siatke:) Iza dala im do boksu taki dywanik przed bude, ale w jeden dzien dywanik byl kilkunastu czesciach, to samo stalo sie ze styropianem ktory wystawal spod budy, zostawili tylko to do czego nie mogli siegnac:) [video=youtube;fD0nrkYykuc]http://www.youtube.com/watch?v=fD0nrkYykuc[/video] [video=youtube;EV9Xyey35RM]http://www.youtube.com/watch?v=EV9Xyey35RM[/video] Quote
Kinia1984 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 ponownie Jaro: pozniej wstawie resztę:) Quote
Awit Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 I łza się mi zakręciła.... Takie fajne kundle, naprawdę fajne. Jakie mają mądre spojrzenia, ile jeszcze mogą dać człowiekowi radości... Ale nie mają go... Leszek ma taką piękną sierść, tylko wypielęgnować... Jarek takie fajne umaszczenie... A jakie niedobre są, z tego co piszesz, we dwóch im raźniej być niegrzecznymi. Są silni w swej dwuosobowej grupie:-) A pojedynczo spokojne psy. Quote
Hotel KADIF Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ale śliczne psiaki!! :loveu: Wysłałam przed chwilą swoją grudniową deklarację, bo zobaczyłam w rozliczeniach puste miejsce przy swoim nicku ;) Quote
Laura1108 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 http://images46.fotosik.pl/446/ce180eed641c188dgen.jpg Biedne oczka :( gdzie ten domek .... Kinia fotki to naprawdę super zrobiłaś idelane do nowego pakietu ogłoszeniowego a nóż coś drgnie szkoda tylko , że Lesio ma te dredy na szyi przecież można by je nawet palcami wyjąć :) Hooopkajcie po domek . Quote
Yana Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 piekne zdjęcia, słodkie mordki, szkoda, że nadal bez domu ... :-( Quote
Recommended Posts