Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinia1984 napisał(a):
ale pusto u Was chłopaczki...:) Owieczko czy ruszla sie kolejka do kastracji Leszka?

Można go by było juz wykastrować ale ja sie tego nie podejmuję. Przykro mi. Po perypetiach Trymera nie mam dobrego zdania o tym wecie. Tam jest jak jest ( jak to na wsi) a wet robi jak robi. Ja ryzykować nie będę :shake: Przepraszam ale jeśli chcecie kastracje to prosze zabrac piesa do Wawrszawy.

Posted

nie dostalam zwrotu kasy...
A jesli chodzi o kastracje Leszka to narazie nie mam jak i czym go zabrac w tygodniu na kastracje do wawy, musialabym zrobic w sumie 250 km i poswiecic caly dzien...moglabym tylko w niedziele poprosic Tz ale w niedziele nie wykonuja chyba takich zabiegow...wiec narazie nie mam pomyslu jak to rozwiazac...problemem w tym momencie jest odleglosc i brak samochodu...:-(
poza tym Leszek nie ma badan do kastracji i kolejne dwa dni musialabym jezdzic po niego...nie mam na chwile obecna takiej mozliwosci....

Posted

Dziewczyny, tak nie może być ...
Jak to możliwe, że AlinaS jeszcze nie oddała pieniędzy ?
Trzeba się wziąć za tę sprawę od strony prawnej, pamiętam, że na wątku hotelikowym AlinyS ktoś proponował pomoc prawną.
W tajemniczych okolicznościach zmarły u niej psy, jeden "uciekł", reszta umieszczona w szopach i garażach tonęła w syfie, a teraz jeszcze nie można się doprosić o zwrot pieniędzy. Przecież nie można tego puścić płazem.

Posted

wyslalam do alinys wezwanie do zaplaty, nie otrzymalam jeszcze potwierdzenia odbioru, czyli jest mozliwe ze nie odebrala go wogole z poczty.
Okolo 10 czerwca dostalam od niej maila ze w przeciagu miesiaca zwroci kase wiec termin mija w sobote.

Posted

ciężka sprawa z tą kastracją pod względem logistycznym:(. Co do potwierdzenia odbioru to faktycznie mogło jeszcze nie dojść, różnie z tym jest, ostatnio dostałam "PO" po przeszło miesiącu. To i tak nie ma większego znaczenia, ważne że wysłałaś, miałaś kontakt z dłużnikiem, próbowałaś polubownie załatwić sprawę. Zaczekaj do poniedziałku i do sądu, ewent. zadzwoń już ostatnio raz i przypomnij, wspomnij też o dodatkowych kosztach związanych ze spr. w sądzie.

Posted

Awit napisał(a):
Oj, kłopoty z autem i jajka zostają

problemy z autem to jedno, ale też odległość, 250 km to sporo, a tam na miejscu nikt nie może pomóc?

Posted

oj to musisz koniecznie obejrzeć nowe zdjęcia, ten czarnulek wypiękniał, aż trudno poznać:) ale duecik mimo iż bez domu, to nadal razem i w bezpiecznym miejscu i to ważne:)

Posted

rozmawialam z owieczka... z kastracja wstrzymamy sie do momentu az upaly ustana bo rana w boksie bedzie sie paskudzic..
jesli chodzi o badanie to Owieczka zgodzila sie podwiezc Leszka w ktoras sobote do lecznicy w grojcu na badanie krwi.
Doszly wplaty od Yana i mojego TZ dziekujemy:)

Posted

tak powoli sie zegna z jajkami:)
dostalam sms od Owieczki ze chlopakom konczy sie karma.
zamowie tez cos na kleszcze.

Dziekujemy za złożenie zamówienia w serwisie TELEKARMA.

nr zamówienia: 3382474
nazwa cena ilość razem
CLASSIC DOG ADULT LAMB & RICE 15kg+Futtersosse 89.00zł 1 89.00zł
FIPREX SPOT-ON M M 14.00zł 2 28.00zł
suma: 117.00zł
koszty przesyłki: gratis
razem: 117.00zł
przewidywana data dostawy: 2010-07-14 środa

Posted

robie im ogloszenia na tych glownych portalach co jakis czas ( srednio co 2 tyg), ale chyba kupie na bazarku jakis pakiet...na allegro mieli zawsze tylko okolo 30 wejsc...
i chyba trzeba bedzie wymyslic jakis tekst o nich pojedynczo i pojedynczo ich oglaszac...