Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atos niestety nie jest za bardzo szczekliwy. Dwóch Kinia niestety nie, bo jednego już ma ze schroniska i on właśnie nie szczeka, ile mniej więcej ważą chłopaki, oczywiście osobno:)

Posted

szczerze powiem tak...nie podejme decyzji o rozdzieleniu...nie bede mogla spojrzec w lustro...ten kto nie widzial jak oni za soba są nie zrozumie czemu nie chcialabym rozdzielac chlopakow...wybaczcie nie umiem tego zrobic...i mozecie teraz mowic ze nie daje im szansy ale po prostu nie umiem...

Posted

nie ma mowy o rozłączeniu chłopaków i koniec...szukamy domu, który przyjmie ich razem, nie będziemy ich rozdzielać, bo oni się kochają i zrobimy im krzywdę, kto widział jak się zachowuje ten wie o czym mówię...więc koniec tematu na temat rozłączania...

Posted

dzieki Vasco...tu nie chodzi o to ze nam sie cos uwidzialo...i Tripti bardzo ci dziekujemy ze wzielas chlopakow pod uwage...tylko to nie szczeniaczki ktore sa ze soba pare tygodni i sa rozdzielane (z tym ze nie mowie ze nie tesknia) i szybko zaaklimatyzuja sie w nowym domu...oni sa ze soba od lat...jak jeden zostal wsadzony do samochodu drugi w piec sekund wskakiwal do niego...nawet jak jeden byl badany to drugi musial stac przytulony do tego badanego... wiem ze taka adopcja bedzie trudna...ale ja wciaz mam nadzieje ze ktos sie w koncu pojawi....musi sie pojawic...

Posted

poproszę o info, czy mam jakieś zaleglości, ile powinienen zaplacić i na jakie konto. dogo działa mi źle i nie jestem w stanie sam odszukać, a nie chciałbym się pomylić

Posted

bardzo proszę o sprawdzenie, bo mi serducho stanęło w poprzek, czy moja wpłata na chłopaków za styczeń (przelew z 05.01) dotarła, czy nie została tylko uwzględniona w rozliczeniu na pierwszej stronie?

Posted

Chłopaki błąkali sie we dwóch, rzucano w obu cegłami, zaopiekowano się obydwoma, hotelikują się we dwóch i mam wielką nadzieję, że obaj znajdą całkiem fajny domek:-)

Posted

Zmysł ostatnia wpłata 18.12 10+20 zł światecznie, zalegle to styczen i luty razem 20 zł
Aga-33-76 twojej wplaty z 5.01 stycznia nie ma na koncie moze sprawdz na koncie czy przelew wyszedl albo czy nie pomylilas cyferek:)
Doszla wplata od Yana 20 zł dziekujemy:)

Konto do wpłat:
94 1020 1042 0000 8002 0128 5402
Emilia Kołowrotna
Kościelna 65/8
05-200 Wołomin