Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra to na gwałt szukamy pilnie kasy. Kinia wiem co czujesz... ja w Hoteliku byłam u Aidy (z Wołomina)... jeju jak ja się wtedy poryczałam jak Ja tam zostawiałyśmy z Negri... jak Ona piszczała, płakała....

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba chłopaków stamtąd zabrać najszybciej jak się da.

PILNIE POTRZEBNA KASA DLA CHŁOPAKÓW NA LEPSZY DOMEK

A NAJJLEPIEJ GDYBY ZNALAZŁ SIĘ DOMEK TAKI, CO TO ICH POKOCHA I NIKOMU JUŻ NIE ODDA!

Posted

Potrzebny inny DT i deklaracje...Ciagle przypomina mi sie ich wyraz pyszczka...to byly wesole psy...:-( czuje sie jakby trafily do schronu...a nie chcialysmy schronu i czuje sie winna...:placz:

Posted

Witam. Od stycznia będę wpłacać 40 zł /Dżokuś idzie do domu/. Obraczus a jakby zapytać o hotelik u AlinyS. Tak czytam sobie ten wątek, płaczę i myśle, że spróbować zawsze można zapytać. Trzymam kciuki.

Posted

Katrzyna005 bardzo dziekujemy... Bardzo chcialybysmy inny tymczas...to takie sympatyczne psiaki...tylko jest ich dwoch i wiadomo ze koszty duze a nie mamy nawet wszystkich deklaracji na ten najtanszy hotel...

Posted

Tripti - a nie dałabyś rady ich po prostu odwiedzić?? :)

Katarzyno - wielkie dzięki! Jak widzisz, tutaj naprawde każdy grosik sie liczy.

Do Aliny jedzie teraz Czaruś, Lenka i będzie miał miejsce Dziadek. Także miejsca na razie nie ma. Z tego co wiem, to p.Alina ma teraz TYLKO 1 jedno miejsce wolne w Hoteliku. A ja jednak wolę jak psiaki przebywaja u Niej w domu, a nie w Hoteliku. Wtedy jestem o niebo spokojniejsza.

Na razie to my nawet dekklaracji dla jednego psa nie mamy... :(

Posted

tripti napisał(a):
jakby trzeba było zawieźć im jakieś leki, albo jedzonko to dajcie znać:)

bede pamietac;) staramy sie z emila jezdzic w weekend, ale jakby ktos byl blizej niz my, to w tygodniu przydalby sie chlopakom jakis krotki spacer...ja niestety w tyg jakbym wyszla z pracy to bylabym kolo 7 dopiero w Piasecznie...

Posted

Katarzyna005 bardzo dziękujemy:)biedne te nasze chłopaki, zasługują na lepszy domek...ale wszystko kręci się wokół kasy, której brakuje...dobrze, że mają chociaż budę i jedzenie...