Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z zaproszenia przywędrowałam. Niestety groszem nie wspomogę chociaż bym bardzo chciała. Jestem bez pracy a utrzymanie 4 osobowej rodziny z kiepskiej pensji zaczyna graniczyć z cudem:/
Jak tylko zdobędę jakieś fanty zrobię coś dla chłopaków. Muszę zrobić jeszcze obiecane 2 bazarki a fantów wciąż za mało :(

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podrzucam chłopaczków. Mogę jednorazowo wpłacić niestety tylko drobne 5 zł. Jeśli to nie za mało to poproszę o nr konta na pw.

Posted

[quote name='b-b']Z zaproszenia przywędrowałam. Niestety groszem nie wspomogę chociaż bym bardzo chciała. Jestem bez pracy a utrzymanie 4 osobowej rodziny z kiepskiej pensji zaczyna graniczyć z cudem:/
Jak tylko zdobędę jakieś fanty zrobię coś dla chłopaków. Muszę zrobić jeszcze obiecane 2 bazarki a fantów wciąż za mało :(
Dołączyłam chłopaków do zrobionego właśnie bazarku. Maksio się raczej nie pogniewa ;)
Proszę o pomoc w podrzucaniu :)http://www.dogomania.pl/forum/threads/243344-SHOPPING-140-32-34-36-dla-Maksa-Jarka-i-Leszka-do-17-05-20-00?p=20844100#post20844100

Posted (edited)

spieszę z mega dobrymi wiadomościami finansowymi. Dzięki nawoływaniom i prośbom Moniki o pomoc i oczywiście przede wszystkim dzięki darczyńcom na konto chłopaków wpłynęły poniższe kwoty:
Ania-tygrysiczka - IV - 10 zł
Awit - 20 zł
Monika z Katowic - 10 zł V
Iwona W. Sosnówka - 20 zł
Aryste - 10 zł V
Yana - 50 zł
Justyna M Rzeszów - 20 zł
Jolanta08 - 50 zł
Madziakato - 10 zł
asl - 5 zł
Marta S.-Ł. Warszawa - 450 zł
Lida - 100 zł
_Lara - 10 zł
Staszkis - 111 zł
Skarpeta im. Talcott - 100 zł

Nie wiem co powiedzieć i jedyne co moge z siebie wydusić to ogromnie dziękuję :D

Zaraz przesyłam to co jest na koncie Astaroth:
210 zł druga rata za III i 450 zł za IV
na maj mamy juz 326 zł:)

Oczywiście kwoty sa duże i dzięki temu chłopaki są na bieżaco z opłatami jednakże są to wciąż kwoty jednorazowe...przydałyby się deklaracje stałe chociaż po 10 zł...

Edited by Kinia1984
Posted

Jestem wzruszona, że w sytuacji krytycznej Ludzie Szlachetnych serc zareagowali od razu!!!:loveu::loveu:
♥ ♥ Dziękujemy, w imieniu Jarka i Leszka, tysiąc razy ♥ ♥ ♥
Wszystkich umieściłam na wydarzeniu FB w takiej kolejności (najpierw Fb, potem Dogo):
Marta S.- Ł. Warszawa 450 zł
Justyna M Rzeszów 20 zł
Iwona W. Sosnówka 20 zł
Ania-tygrysiczka 10 zł
Awit 20 zł
Monika z Katowic 10 zł
Aryste 10 zł
Yana 50 zł
Jolanta08 50 zł
Madziakato 10 zł
asl 5 zł
Lida 100 zł
Lara 10 zł
Staszkis 111 zł
Skarpeta im. Talcott 100 zł

Posted

Lida napisał(a):
Super. To dopisz mnie do stałych deklaracji. Po 10 zł na chłopaka, czyli 20 zł. A konto to te na które ostatnio wysyłałam?

Na które konto mam przelewać stała deklarację?

Posted

margoth137 napisał(a):
jestem tu z bazarku:) chłopaki cudne:) kaski nie mam, pracy też, ale mogę pomóc fantami, gdyby organizowano bazar:)

Fajnie :) to też pomoc :)

Posted

[quote name='baster i lusi']P.Mira która wspomagała Barta przelewa mi co miesiąc 100 zł na pomoc psiakom.
50 ZŁ przelałam na konto Jarka i Leszka.
Gdy dojdzie kasa proszę o wysłanie emeil z podziękowaniem do P.Miry miryca@poczta.onet.pl
W tym miesiącu Jarek i Leszek też ma przelane 50 zł od P.Miry i proszę o wysłanie emeila do P.Miry.