Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki...mam problem...nie moge znaleźć ciotki Agata.Sonia...od czerwca nie mam od niej deklaracji...zrobilo sie tego 120 zł...probuje jej wysłać pw ale nie moge znaleźć takiego użytkownika....czy możliwe że się wyrejestrowała z dogo???

aha! doszly deklracje za wrzesień od _Goldenek2 i DIF, dziękuję:)

Posted

dostałam wiadomość od emilak że na koncie są wpłąty deklaracji od Ania-tygrysiczka, dziekuję:)

Nadal nie mogę znaleźć Agata.sonia...przepadło chyba 40 zł deklaracji co miesiąc, z zaległościa 120 zł....szkoda że nie powiadomiła...

czy ktos byłby w stanie zrobić bazarek na zmiane imion chłopakom?? bardzo proszę...

ja za chwilę znów porobię ogłoszenia...

W tym miesiącu nawet jesli wszyscy wpłaca deklaracje zabraknie 130 zł na opłacenie hotelu...nie wiem już co począć z tym sierotami...telefon milczy...

Posted

Prosze pomożcie ....odeszla jedna spora deklaracja 40 zł od Agata.sonia od maja nie mam od niej wpłat ...nie moge wysłac wiadomości więc chyba wyrejestrowala sie z dogo... to kupa kasy przy i tak niepełnych deklracjach na hotel chłopaków...w tej chwili mamy 270 zł stałych a za hotel jest 450 zł...
nie ma mowy o żadnej kastracji, badaniu krwi czy czymkolwiek innym....
szczerze to mam czasem tego wszystkiego dosyc....jest dupa blada wszedzie....chce mi sie krzyczeć po prostu...