Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Uważaj bo Lesio podobno panikuje na widok szczotki, nie gryzie ale po prostu się boi:)

Zagladam do chłopaków :) Tak było. Jarek uwielbiał szczotkowanie i sam sie nadstawiał ale Lechu... ;/ Jak by mu ktos krzywde miał zrobić i chciał wiać. Pozwalał na delikatne muskanie szczotką ale wtedy co to za szczotkowanie :) Moze jak go ciotka dobrze podejdziesz to da ze soba zrobić wszystko :) On ma taką piękną szpicowatą szatę.

Posted

w góre chłopaczki:)
w tym miesiacu za hotelowanie wyjdzie 488 zł, Natalia nie policzyła nam tych kilku dni czerwca za co bardzo jej dziękuję.
W skład opłaty za hotel weszło odrobaczenie pratelem 18 zł i zabezpieczenie przeciw kleszczom 20 zł. Ja wyjezdzam teraz na tydzien , wracam 5.08. Do zobaczenia:)

Posted

Zapomniałam, po Soni zostało mi 20,4 zł i Vasco prosiła żeby przekazać chłopakom, jeśli przelew za lipiec juz poszedł to pamiętajcie żeby odliczyć od następnego miesiąca.

Posted

Moja propozycja to Kajko i Kokosz ;)

Pisałam, że trzeba bazarek imionkowy zrobić - propozycji pewnie więcej będzie i kaski troszkę wpłynie;)

Tylko kto by się tego podjął. No i oczywiście, czy Kinia w ogóle zgadza się na powtórne chrzciny łobuzów.

Posted

Tak, po tym wszystkim powinni mieć inne imiona.
Tzn z osobna każdy z nich mógłby być Jarkiem czy Lesiem, ale we dwóch od razu się kojarzą.