Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eurydyka napisał(a):
to super, ze chce jakos pomoc

ja mam ostatnio farta do osob pomagajacych przy kotach:)

sledze losy Marcelinki, a ze jest tez pod opieka Moniki to wszystko bedzie dobrze

Cóż to za opieka, Eurydyko - na odległość przez pręty boksu :-(. Gdyby nie to, że mam teraz w "sanatorium" dwa "szkieleciki" z naszego szpitalika, wzięłabym Marcelinkę na przechowanie...

Posted

kombinujemy transport pilnie do Wrocławia:multi: jamniczka zamieszka z pewną bardzo ciepłą Panią na emeryturze, prośba do Moniki /podam Ci dane nowej Pani i proszę o pomoc/Pani ma jamnika staruszka/wykastrowany/ i wzruszył ją bardzo los naszej suńki..i chce dać jej ciepły domek na resztę życia.Jestem szczęśliwa!!!!:multi:

Posted

Bardzo się cieszę! :-) Czekam na wiadomości, chociaż nie wiem, na ile będę w stanie pomóc, bo właśnie zaczyna się u nas w domu ogólne chorowanie :-(.
Pamiętajcie, że psa trzeba odebrać między 10 a 13 w czasie weekendu lub między 10 a 15 w ciągu tygodnia (poza poniedziałkiem, kiedy jest nieczynne).

Posted

MonikaP napisał(a):
W wątku transportowym La pegaza oferuje transport Poznań-Wrocław.

Przeczytałam właśnie o Marcelince i zadzwoniłam do Poznania.Dziewczyna będzie jechać na 80% 20 stycznia do Wrocławia i może sunię odebrać,i zawieżć.Ja koszty biorę na siebie ,bo uważam że za paliwo trzeba oddać/choć dziewczyna nie chce/.,Bea1 co i jak ustalaj .
Bea1 :buzi: :buzi: :buzi:

Posted

No to super!!!Moniko podać Ci dane nowej Pani? :multi:czy mam sama załatwiać w schronisku? napisz mi proszę tutaj albo na pw, jeżeli będzie trzeba sama zadzwonie do Poznania:multi:Pani jest:loveu: bardzo kochana:multi: ciepła, miła i bardzo serdeczna...popłakałyśmy sobie:eviltong::oops:

Posted

Bea, osoba, która będzie w Poznaniu sunię brała ze schroniska musi to zrobić na siebie, tzn. w zobowiązaniu adopcyjnym będzie i tak jej nazwisko, adres i nr jej dowodu osobistego. Pani w biurze musi dostać dowód osobisty do ręki, więc żadne faksy, ksero itp. nie wchodzą w rachubę. Przerabiałam już to przy okazji adopcji kalekich psów, które jechały do innych miast do nowych właścicieli - zawsze na zobowiązaniu były moje dane.

Posted

Bea, czy rozmawiałaś z przyszłą opiekunką Marcelinki o tym, że sunia jest już w takim wieku, że może czasem nie zdążyć na dwór na siusiu? I że po tym niemal roku mieszkania w schronisku będzie się musiała na nowo przyzwyczaić do mieszkania w domu? Czy ta pani jest tego świadoma? Tak się zawsze boję, że pies zostanie zwrócony - to dla niego straszny cios...:-(

Posted

nie zostanie zwrócony bądź spokojna proszę..dbam o swoje jamniorki wyadoptowane juz do końca..Pani ma juz jamnika staruszka i wie na pewno jakie czekają ją problemy na początku.Damy radę Moniko, bądź spokojna proszę.