Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo biedna jamniczka przebywa w schronisku w Poznaniu:(, ma co najmniej 10 lat i chore stawy - w karcie określono to jako "paraliż tylnych łap", ale nieźle sobie radzi.Tragiczne jest to, że na stare lata ta biedaczka musi spędzać w schronisku..błagam zróbmy coś aby jej pomóc:(

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja podnoszę. Marcelinka ( a tak mi się jakoś nazwała...:oops: ) jest cichutka, dzielnie drepcze na swoich troszkę grubych, troszkę krzywych łapkach....dziś widziałam, że siedziała sobie owinięta w "kokonik" z jakiejś kołdry czy koca... Wprawdzie boks, w którym mieszka, ma też część wewnętrzną, ogrzewaną, ale taka staruszka powinna grzać kości na ciepłej kanapie. Marcelinka szuka domu...

Posted

Marcelinka niedługo zostanie przedstawiona w kąciku adopcyjnym w poznańskim lokalnym portalu internetowym - wczoraj wysłałam zdjęcia trzech pierwszych piesków, w tym właśnie jej.

Posted

MonikaP -bardzo piękne imię dla naszej Marcelinki.
Jako mamie chrzestnej może się uda zrobić kilka zdjęć naszej ślicznej Marcelince bardzo prosimy.:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

Posted

Niestety zrobienie nowych zdjęć jest bardzo trudne, bo teraz, gdy jest zimno, pieski chowają się do środka, albo siedzą gdzieś w kącie boksu, który jest bardzo duży i mocno zadaszony - przez to światło jest niezbyt dobre i trudno o porządne zdjęcia. No, ale będę "polować" ;-).

Posted

nie zdejmuje narazie mojego malenkiego jamniora z allegro, moze znajdzie sie jakis chetny o sercu wielkim jak pani teresa i uda sie cos popodmieniac....

Posted

Bea1: mogę wystawić Marcelinkę na allegro i dołożyć się (ok. 30-40 zł) do Marcelinki transportu lub leczenia, gdyby była taka potrzeba.

Marcelinko - do góry!

Posted

Coś mi się przypomniało. Jedna z "moich" wolontariuszek (b.miła pani w moim wieku :cool1: ) bardzo się interesowała Marcelinką i kto wie, czy nie chciałaby jej adoptować, albo chociaż być dla niej domem tymczasowym. W czwartek powinnam się z nią widzieć, więc delikatnie ją o to podpytam ;-).