karolciasz28 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ale fajny ten nowy psiak :):loveu: A u was tak sucho? Czy Majuska fotomontaż zrobiła?:evil_lol: Bo w Przemyślu biało.... Quote
majuska Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Wczoraj jeszcze tak było, bo to filmik z wczoraj, a dziś już jest bielej, ale wcale nie ma duzo śniegu, za to strasznie zimno. Marna to pociecha, ale Zuzik ma dużo słomy w budzie. Quote
Becia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 majuska trzeba podjechać do Boduchwały i zrobić takie przytulaśne, smutne zdjęcia - co to za serce łapią i buchnąć ogłoszeniami na wszystkie strony. Daj znac kiedy możesz bo ja póki co dyspozycyjna. Quote
majuska Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Ale ja nie mam kompletnie czasu....na weekend wyjeżdżam, poniedziałek praca do późna, nie wiem czy we wtorek nie będe mieć transportu Timura, na dobra sprawę, Święta spędzamy w domu a ja nawet nie bedę miała kiedy zrobić zakupów i ubrać choinki, nie mówiąc o gotowaniu....mój TZ wraca późnym wieczorem w środę, strzelę se w łeb.... Quote
Becia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 majuska napisał(a):Ale ja nie mam kompletnie czasu.... strzelę se w łeb.... znajdż dom tym psom co wątki założyłaś, a potem w łeb se strzelaj.....:eviltong::evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Beciu, jesteś podła i bezlitosna. :diabloti: Myślę, że teraz Majuskę trzeba wysłać na urlop, dla odmiany, a Ty sobie poradzisz, widać, że masz mnóstwo energii i optymizmu... Quote
Becia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 figa33 napisał(a):beciu , Zuzia ma śliczne zdjęcia no wiem, wiem ale pretekst jakiś muszę znależć coby majuskę z chałupy wyciągnąć..... Quote
majuska Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Beciu nie masz mnie co z chałupy wyciągać, bo mnie nie będzie w chałupie...Ty już placki pieczesz...a ja nawet nie widze, kiedy cokolwiek światecznego zaczne robic.....i czy wogóle cos zdążę Quote
figa33 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 myślałam ,że Zuzia domek będzie miała biegusiem.... Quote
Becia66 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 figa33 napisał(a):myślałam ,że Zuzia domek będzie miała biegusiem.... ja też myślałam że krócej to potrwa... Quote
halcia Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Tylko ludzi z dobrym sercem jakby ubywało.Domków jak na lekarstwo. Quote
majuska Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Nowy tekst do ogłoszeń dla Zuzi, kto może niech ogłasza, gdzie sie da... "W tym czasie gdy wszyscy siedzą w ciepłych, pełnych serdeczności i smakołyków domkach, są miejsca gdzie wcale nie jest wesoło, ciepło, gdzie w samotności cierpią czasem maleńkie i bezbronne istotki. Zuzia to kilkuletnia malutka sunia, której sie ktoś pozbył robiąć świateczne porządki. Pojechał z nią do lasu i przywiązał na mrozie do drzewa...a potem wrócił do domu świętować. Sunię cudem uratowano, żyje, jest bezpieczna, ale jej przerażenie i smutek nie pozwala mi spokojnie spać. Zuzia nie ma nikogo, kto ją przytuli, ogrzeje domowym ciepłem jej kruche, trzęsące się ciałko. Czeka na ten najpiękniejszy prezent w zimnym schroniskowym boksie. Tak bardzo chce znów zaufać, jeszcze nieśmiało lecz mocno, całym ciałkiem przytula sie do człowieka i prosi o uwagę i pomoc...." Quote
Dzika_Figa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Zuzi też zrobię takie słodkie obrazki jak Pigwie i Myszce, co? Quote
majuska Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 O super by było:buzi: i ja zasiąde do nowej światecznej serii ogłoszonek Quote
Dzika_Figa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ano, ja troche oderwana teraz od dogo, nie świątecznie zresztą, tylko mężowo - wreszcie ma kilka dni wolnego i mogę sobie z nim w ogóle pobyć. Ale dziś wieczorkiem przysiądę troszkę nad dogo-sprawami Quote
karolciasz28 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Już zasiadam do świątecznej wersji. :) Quote
karolciasz28 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 www.gumtrre.pl www.sogl.pl www.ogłosili.pl www.psy.pl www.mójpuil.pl www.adopcje.org Na razie tyle i jeszcze tam gdzie wymieniłam juz kiedyś. Quote
Dzika_Figa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Pamiętam o obiecanych obrazkach Zuzi, ale muszę iśc spać bo padam... Rano się zabiorę do roboty. Quote
majuska Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Karolciu wielkie dzieki , wiem ile to wysiłku Quote
karolciasz28 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Się nam zasiedział Zuziaczek...:shake: Quote
Recommended Posts