Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj jeszcze tak było, bo to filmik z wczoraj, a dziś już jest bielej, ale wcale nie ma duzo śniegu, za to strasznie zimno. Marna to pociecha, ale Zuzik ma dużo słomy w budzie.

Posted

majuska trzeba podjechać do Boduchwały i zrobić takie przytulaśne, smutne zdjęcia - co to za serce łapią i buchnąć ogłoszeniami na wszystkie strony. Daj znac kiedy możesz bo ja póki co dyspozycyjna.

Posted

Ale ja nie mam kompletnie czasu....na weekend wyjeżdżam, poniedziałek praca do późna, nie wiem czy we wtorek nie będe mieć transportu Timura, na dobra sprawę, Święta spędzamy w domu a ja nawet nie bedę miała kiedy zrobić zakupów i ubrać choinki, nie mówiąc o gotowaniu....mój TZ wraca późnym wieczorem w środę, strzelę se w łeb....

Posted

Beciu nie masz mnie co z chałupy wyciągać, bo mnie nie będzie w chałupie...Ty już placki pieczesz...a ja nawet nie widze, kiedy cokolwiek światecznego zaczne robic.....i czy wogóle cos zdążę

Posted

Nowy tekst do ogłoszeń dla Zuzi, kto może niech ogłasza, gdzie sie da...

"W tym czasie gdy wszyscy siedzą w ciepłych, pełnych serdeczności i smakołyków domkach, są miejsca gdzie wcale nie jest wesoło, ciepło, gdzie w samotności cierpią czasem maleńkie i bezbronne istotki. Zuzia to kilkuletnia malutka sunia, której sie ktoś pozbył robiąć świateczne porządki. Pojechał z nią do lasu i przywiązał na mrozie do drzewa...a potem wrócił do domu świętować. Sunię cudem uratowano, żyje, jest bezpieczna, ale jej przerażenie i smutek nie pozwala mi spokojnie spać. Zuzia nie ma nikogo, kto ją przytuli, ogrzeje domowym ciepłem jej kruche, trzęsące się ciałko. Czeka na ten najpiękniejszy prezent w zimnym schroniskowym boksie. Tak bardzo chce znów zaufać, jeszcze nieśmiało lecz mocno, całym ciałkiem przytula sie do człowieka i prosi o uwagę i pomoc...."

Posted

Ano, ja troche oderwana teraz od dogo, nie świątecznie zresztą, tylko mężowo - wreszcie ma kilka dni wolnego i mogę sobie z nim w ogóle pobyć. Ale dziś wieczorkiem przysiądę troszkę nad dogo-sprawami