Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zuzia została 6 stycznia 2010 Warszawianką!!

Ciemność, chłód, głód , pragnienie.....
Paraliżujący strach, przerażenie, brak nadziei, ból złamanego serca....
Co jeszcze może czuć kilku-kilogramowa istotka, wywieziona do lasu i przywiązana na krótkim sznurku do drzewa....

Zuzia miała tę odrobinę szczęścia w swym parszywym życiu, że przypadkowo ktoś ją od tego drzewa odwiązał...
Zuzia nie umarła, okrutnie cierpiąc....
Młodziutką, maleńką sunię cudem uratowano i przywieziono do przechowalni dla bezdomnych psiaków w Boguchwale pod Rzeszowem.

Zobaczcie jaka to bezbronna kruszynka:

]

Ta sunia zasługuje teraz na wszystko co najlepsze, zróbmy wszystko , aby znaleźć jej najcudowniajszy domek na świecie, aby wynagrodzić zło którego doświadczyła...
Na początku była śmiertelnie przerażona. Pomalutku jednak, poznając otoczenie oswaja się coraz bardziej, poszukuje kontaktu z człowiekiem, wręcz sama zaczepia i podkada główkę pod rękę do głasiania, takie zachowanie jest po prostu nie do uwierzenia po tym co przeżyła...to cudowna sunia, maleństwo, które zmieści się w każdym domu i na pewno da swojemu właścicielowi ogrom miłości i wdzięczności
Pośpieszmy się, Zuzia chce pokochać, chce zaufać, jesteśmy jej to winni...

Zuzia jest zaszczepiona i odrobaczona, to malutka i łagodna sunia, może mieszkać z innymi zwierzakami.
Kontakt:
tel. 600 401 564
mail: r.szyszka@op.pl

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Parówka nie znaczy gruba. Ona jest taka cienka wiedeńska. Jesteśmy dwie. Mamy do przekonania jeszcze Florentynkę albo ihabe i dzidzia ląduje na parówach... zastanów się... Ja od jutra ruszam z segregacją, może już dogo nie wywinie numeru żadnego.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Majuska... Ty i ja to połowa komisji...

Tylko tamte dwie już chyba śpią... nienormalne jakie, czy co? :diabloti:

no to i Zuzia się wątku doczekała.....cieszę sie bardzo...:loveu:

Posted

jak klikniesz dwa albo trzy razy na edytuj to możesz ten cytat usunąć, a ten post że nie chciałaś cytować też możesz usunąć, jak kliknąwszy dwa razy na edytuj zaznaczysz że chcesz usunąć, też dwa razy... Nie wiem, czy nie pogmatwałam za bardzo...

Posted

Florentynka nie chodzi spac tak wcześnie..na pewno szuka Łucji po okolicy...:eviltong:

No ale do rzeczy:
Figunię poprosimy gorąco o allegro ( podmienione za Fibi )

Dzika Figo...gdybyś była tak łaskawa i nam spreparowala jakis działający banerek....:modla:

Ja od jutra robię ogłoszonka.....a i Karolcia nasza nam zapewne pomoże:p