Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też właśnie jestem ciekawa co Koksikiem??? Jak na niego patrze to łzy mi się cisną do oczu ON jest taki piękny i jeszcze w dodatku jest niemal identyczny jak moja Lalka.Najchętniej bym go zabrała ,ale nie moge :placz: :placz: :placz:
Doddy czy coś jest dla niego potrzebne???
Przepraszam , ale ja nie jestem kompletnie w temacie i tak nieśmiało zapytam:
gdzie on konkretnie teraz jest???

On ma takie mądre oczy to spojrzenie jest powalające.

PS ja miałąm psa który miał niedowład tylnych kończyn znaczy miał paraliż.
Z tym pies naprawde może żyć i cieszyć się życiem.

No niech go ktoś pokocha !!!!!

Posted

Vectra, Koks jest w naszym hotelu w Wyszogrodzie.

Kochany jest przez nas wszystkich, niestety, teraz potrzebny mu już tylko spokój i ciepło i obecność człowieka.........

Koks odchodzi...........

Posted

lavinia napisał(a):

Koks odchodzi...........

Tak mi przykro :-( :-( :-( :-(
dobrze że jesteście blisko niego w tych chwilach :-( :-( :-( odejdzie w poczuciu że jest ktoś obok kto go kocha.

Dziewczyny strasznie wam dziękuje za to co robicie.Jestem pełna podziwu i szacunku dla tak Wspaniałych osób jak Wy.

Prosze ucaujcie Koksika odemnie.

Posted

Ale naprawdę on odchodzi?:placz::placz::placz: Czy to jakies powikłania powypadkowe czy on się poddał? Skąd ten płyn - nie da się go jakos usunąć? Przepraszm, ze tak pytam, ale nie mogę.... Tak bardzo bym chciała, zeby on jednak żył:-(:-(:-(

Posted

Ja wiem, że dziewczyny zrobiły dla niego wszystko - ale i tak nie mogę się z tym pogodzic, choć to nie ja byłam przy nim. Tak bardzo bym chciała to wszystko odwrócić:-(:-(:-(

Posted

Tak strasznie mi smutno , łzy lecą same:placz:
Dziewczyny, dziekuję za wasze serca , za miłość , poświęcenie, za odwagę i to że się nie poddałyście.
Życie sie kończy,Koks odchodzi, oddycha spokojnie .......
Boże , jakie to trudne , jak bardzo przypomina inne śmierci.....
Dobrze, że nie jest sam.....
Dobrze,że wącha wasz zapach,zapach ludzi kochających zwierzęta
Przeprowadźcie GO za bramę Tęczowego Mostu
Proszę choć o malutkie głaski dla niego
Straszny smutek

Posted

doddy ogromnie wspolczuje, wiem ze sie bardzo zwiazalas z Koksem. Ale wbrew pozorom to wlasnie Twoja obecnosc i kochajaca reka ktora daje dotyk milosci jemu jest najbardziej potrzebna.Nie wazne ze odchodzi za TM. Wazne ze w tej drodze nie jest sam.Jego Psie serce wie o tym dobrze. Wystarczy ze spojrzysz mu w oczy...

Trzymaj sie mocno- On nie bedzie juz cierpial.A dla niego rownie wazne jest ze jest to godne odejscie istoty czujacej.

Posted

Ja myślę, że on otrzymał największą pomoc o jakiej tylko można marzyć. Czułą opiekę i kojącą dłoń, która pomoże mu przejść przez Tęczowy Most. Dziewczyny nie znajduję słów uznania za to co robicie dla Koksa i innych cierpiących zwierzaków.

Posted

:placz: :placz: :placz:
Jestem z Wami i z Koksem w jego ostatniej drodze - drodze do krainy, gdzie nie ma zła i nic nie boli. Tam kiedys wszyscy się z nim spotkamy. Na pewno Was pozna.

Posted

A ja jak osioł ciągle zaglądam na ten topic i wciąż czekam na jakieś dobre wieści o Koksie, tak bardzo nie mogę uwierzyć w to że ON odchodzi :placz::placz::placz::placz:

Tak mi przykro!!:cry::cry::cry:
Dziewczyny jesteście cudowne, za to co zrobiłyście dla Koksia i innych zwierzaków!!!

Posted

Tak mi przykro, to byl taki piekny pies. Czy on juz odszedl?? Tak mi przykro, jestem z Wami wiem jak to boli jak odchodzi pies, stracilam tydzien temu. Doddy, Lavinia jestescie wyjatkowe i jestem dumna, ze moglam Was poznac