Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Doddy , Lavinio ....dziękuję , że byłyście z Koksem :-( Tak bardzo mi przykro , że ta historia nie miała Happy Endu :-( KOKSIKU na zawsze w pamięci ['][']['] Quote
draculka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Koksik biegaj sobie dziarsko za Tęczowym Mostem i bądź tam szczęśliwy!!! :Dog_run: [*] [*] [*] [*] [*] [*] Zostały tutaj serduszka, które długo będą Cię pamiętać....:cry: Dziewczyny zrobiłyście wszystko co się dało... jesteście wielkie!!!! Quote
Patka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Bardzo ale to bardzo mi przykro ... miałam nadzieję ze koksik będzie miał jeszcze kawałek ziemskiego dobrego życia ... :-( Quote
daisy Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Tak bardzo mi przykro :-( :-( Doddy i Lavinio jestem pelna podziwu dla Was. Dla Koksia [ ' ] [ ' ] [ ' ] Quote
Monia Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Koksiu to dla Ciebie [*] [*] [*]Biegaj z moja Korunią za tęczowym mostem kiedyś wszyscy się tam spotkamy:-( :placz: :placz: :placz: Dziewczyny to co robicie jest wspaniałe! Podziwiam Was! Quote
szajbus Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 ['] ['] ['] ['] Koksiku dla ciebie. Biegaj szczesliwy za Teczowym Mostem. Bardzo mi przykro, ze los obszedl sie z toba w tak okrutny sposob. Pocieszeniem jest to, ze przed ostatnia podroża zaznales dotyku ludzkiej reki, reki czlowieka, ktory kocha psy calym sercem. Quote
Monia70 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Koksiu, tak bardzo mi przykro :-( Najpiekniejsze jest to , ze odchodziłeś bezpieczny w cudownych ramionach. [*] [*] [*] [*] [*] Quote
ulvhedinn Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Już od jakiegoś czsu myślę, żeby to napisać... Pojawiłam się na dogo stosunkowo niedawno, Koks był pierwszym psem któremu kibicowałam, codziennie zaglądałam co u niego... Myślałam, jak to jest z opieką nad psem na wózku... nie czułam się na siłach podjąć takie wyzwanie, ale coś kusiło:shake: Potem Koksik odszedł:-( :-( :-( Mam wrażenie, że dotarły do niego moje rozważania i kiedy inny pies znalazł się w takiej samej sytuacji, postanowił skrzyżować nasze drogi- i pod moją opieką wylądowała Aksa:loveu: Może przesadzam, ale naprawdę wydaje mi się, że ktoś "stamtąd" czuwa nad tą łobuzicą:oops: Koks- dziękuję i pamiętam!!!! ['][']['] Quote
nathaniel Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Przeglądałam kiedyś strone http://www.nohau.pl/public/adopcje/ Wsród znajmoych rozpuściłam wici , co by może ktoś się zdecydował,, albo coś przyslal dla niego. Biedczysko..... Quote
Aga_Mazury Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 :tree1: :x-mas: :tree1: W MOIM SERCU W TE SZCZEGÓLNE ŚWIĘTA Quote
szajbus Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Koksik, świetuj radosnie w tej pieknej krainie za TM Quote
Recommended Posts