Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie Wam tylko NAM ROMKA, nie zapominaj, że brałaś w tym czynny udział kochana, a z kim to ja do niego jeździłam, hę? A kto mu jedzenie gotował i przywiózł go do mnie, żeby potem noc na krześle spędzić, co? :loveu:

Posted

mamanabank napisał(a):
Nie Wam tylko NAM ROMKA, nie zapominaj, że brałaś w tym czynny udział kochana, a z kim to ja do niego jeździłam, hę? A kto mu jedzenie gotował i przywiózł go do mnie, żeby potem noc na krześle spędzić, co? :loveu:

Masz racje kochana,ta noc na krześle w towarzystwie jak Ty to określiłaś Twoich burków niezapomniana!Jak spojrzeliśmy na siebie:ja,Ty i Twój mąż o godzinie 3 30 nad ranem to pozostało nam tylko wybuchnąć smiechem, jak pamiętasz, na to wariactwo!Skuteczne jak sie okazało wariactwo!

Posted

Na łowickim wątku Kacpra przeniosłam do szczęśliwych zakończeń.
Na forum szwajcarów przeczytałam, ze w piątek Kacper, który nazywa się teraz RASTI (tak Elza?) będzie miał kastrację, uff.

Posted

mamanabank napisał(a):
Na łowickim wątku Kacpra przeniosłam do szczęśliwych zakończeń.
Na forum szwajcarów przeczytałam, ze w piątek Kacper, który nazywa się teraz RASTI (tak Elza?) będzie miał kastrację, uff.

Oczywiście. :)

Posted

Uwielbiam takie zdjęcia!Widać,że jest szczęśliwy!Ma uśmiechnięte pyszczydło tak jak czasami Łowiczu.I wygląda przez płot dokładnie w takiej samej pozycji jak go zapamietałam!Wszystkiego dobrego piesku!

Posted

naprawdę wspaniale, Rasti miał przede wszystkim wspaniałych sąsiadów, którzy dbali o niego i zadzwonili do nas, że pies potrzebuje pomocy. To jest nie do przecenienia, nie macie pojęcia jak sąsiadka Rastiego cieszyła się, że po niego przyjeżdżamy. Sąsiadom Kacpra/Rastiego BARDZO DZIĘKUJĘ!!!

Posted

i właścicielom byłym też!!!bo bez problemów zrzekli się psa....są niektórzy, co na złość nie zrzekają się praw do psa i męczą go dalej....Teraz Kacper jest w najlepszym domku pod słońcem...a byłym właścicielom radzę kupno innego psa....pluszowego!!!!!

• 1 month later...
Posted

mamanabank napisał(a):
naprawdę wspaniale, Rasti miał przede wszystkim wspaniałych sąsiadów, którzy dbali o niego i zadzwonili do nas, że pies potrzebuje pomocy. To jest nie do przecenienia, nie macie pojęcia jak sąsiadka Rastiego cieszyła się, że po niego przyjeżdżamy. Sąsiadom Kacpra/Rastiego BARDZO DZIĘKUJĘ!!!

byli sąsiedzi Kacperka serdecznie dziękują Wam za pomoc, ja również dziewczyny :) jesteście bezcenne :)