mamanabank Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Kacper jest już w MILICZU, nowy domek już na niego czeka! Quote
mamanabank Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 TO JA DZIĘKUJĘ! Przepraszam, że dopiero teraz ale nie wyrabiam na zakrętach! Quote
luta4 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jestem pełna podziwu dla was organizacja i współpraca exstra.jesteście wspaniali. Quote
Romka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ja też dziękuję!Kacprem ,jego dolą interesowały się tutejsze organizacje prozwierzęce ale to Wam się udało zmienić jego los! 1 Quote
mamanabank Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Nie Wam tylko NAM ROMKA, nie zapominaj, że brałaś w tym czynny udział kochana, a z kim to ja do niego jeździłam, hę? A kto mu jedzenie gotował i przywiózł go do mnie, żeby potem noc na krześle spędzić, co? :loveu: Quote
Romka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 mamanabank napisał(a):Nie Wam tylko NAM ROMKA, nie zapominaj, że brałaś w tym czynny udział kochana, a z kim to ja do niego jeździłam, hę? A kto mu jedzenie gotował i przywiózł go do mnie, żeby potem noc na krześle spędzić, co? :loveu: Masz racje kochana,ta noc na krześle w towarzystwie jak Ty to określiłaś Twoich burków niezapomniana!Jak spojrzeliśmy na siebie:ja,Ty i Twój mąż o godzinie 3 30 nad ranem to pozostało nam tylko wybuchnąć smiechem, jak pamiętasz, na to wariactwo!Skuteczne jak sie okazało wariactwo! Quote
mamanabank Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
mamanabank Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Na łowickim wątku Kacpra przeniosłam do szczęśliwych zakończeń. Na forum szwajcarów przeczytałam, ze w piątek Kacper, który nazywa się teraz RASTI (tak Elza?) będzie miał kastrację, uff. Quote
ElzaMilicz Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 mamanabank napisał(a):Na łowickim wątku Kacpra przeniosłam do szczęśliwych zakończeń. Na forum szwajcarów przeczytałam, ze w piątek Kacper, który nazywa się teraz RASTI (tak Elza?) będzie miał kastrację, uff. Oczywiście. :) Quote
mamanabank Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Pozwalam sobie przekopiować zdjęcia Elzy, tzn. Rastiego, czyli Kacpra. Nowe życie, nowe imię! W całej okazałości. Quote
Romka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Uwielbiam takie zdjęcia!Widać,że jest szczęśliwy!Ma uśmiechnięte pyszczydło tak jak czasami Łowiczu.I wygląda przez płot dokładnie w takiej samej pozycji jak go zapamietałam!Wszystkiego dobrego piesku! Quote
Figafiga Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Dziękujemy...szybka akcja - szybki dom. Quote
kajkoowa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Wspaniale:loveu: Ale zadowolony:loveu::loveu: Quote
mamanabank Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 naprawdę wspaniale, Rasti miał przede wszystkim wspaniałych sąsiadów, którzy dbali o niego i zadzwonili do nas, że pies potrzebuje pomocy. To jest nie do przecenienia, nie macie pojęcia jak sąsiadka Rastiego cieszyła się, że po niego przyjeżdżamy. Sąsiadom Kacpra/Rastiego BARDZO DZIĘKUJĘ!!! Quote
Figafiga Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 i właścicielom byłym też!!!bo bez problemów zrzekli się psa....są niektórzy, co na złość nie zrzekają się praw do psa i męczą go dalej....Teraz Kacper jest w najlepszym domku pod słońcem...a byłym właścicielom radzę kupno innego psa....pluszowego!!!!! Quote
argusiowa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 mamanabank napisał(a):naprawdę wspaniale, Rasti miał przede wszystkim wspaniałych sąsiadów, którzy dbali o niego i zadzwonili do nas, że pies potrzebuje pomocy. To jest nie do przecenienia, nie macie pojęcia jak sąsiadka Rastiego cieszyła się, że po niego przyjeżdżamy. Sąsiadom Kacpra/Rastiego BARDZO DZIĘKUJĘ!!! byli sąsiedzi Kacperka serdecznie dziękują Wam za pomoc, ja również dziewczyny :) jesteście bezcenne :) Quote
Recommended Posts