mamanabank Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 andzia69 napisał(a):Czy sa jakieś wiesci? dzwonił ktos jeszcze teraz do nich? będę w sobotę wieczorem dopiero w domu...w niedzielę mogę tam podjechać... Na wątku to nie jest napisane ale andzia była na wizycie poadopcyjnej i dzwoniła potem do mnie. Rodzina zdecydowała, że poradzi sobie z Mokką i pies zostaje. Quote
Romka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Myślałam o kolejnej informacji bo potraktowałam wizytę poadopcyjna tak jakby wszyscy o niej wiedzieli! Quote
Romka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Rozmawiałam dzis z Ania włascicielka Mokki -Sary obiecała w nastepnym tygodniu zdjecia naszej "małej'!Jak powiedziała u nich wszystko dobrze i mama juz przyzwyczaiła się do Sary a własciwie do jej łobuzowania(zjedzone buty,ciasto).Teraz mała troche z tego wyrasta i co najwazniejsze ma kolege z którym chodzi na długie spacery.Kolega-pies tez jest duzy i bawia sie jak szaleni a po takim spacerku Sara spi jak aniołek!Ania podała mi swój nr telefonu,bedziemy z nią w kontakcie!No to czekamy na zdjęcia! Quote
Paula03 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Czekamy, czekamy Jestem ciekawa jak się zmieniła :) Quote
Vlk Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 no to chyba normalne, że młodziak broi i zdarzy mu się zjeść coś, czego nie powinien ;) oby wszystko było dobrze! :) Quote
Romka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 No własnie czekamy na zdjęcia a zdjęc nie widać i wiadomości nie ma,zadzwonię jeszcze raz! Quote
mamanabank Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Zdjęcia już są u Mokki wszystko ok, Andzia, Ania szuka kontaktu z Tobą. Mokka rozrabia jak rozrabiała, ale jest lepiej. Mokka rośnie, rośnie i rośnie :-) Quote
Paula03 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ale ona wyrosła! I jaka śliczna jest :loveu: Quote
andzia69 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ania szuka kontaktu ze mną ponieważ obiecałam jej postarac się o talon na sterylkę:p i choć co prawda miało talonów nie być to podobno jakieś parę mają dać...zobaczymy czy uda mi się to załatwić Quote
halbina Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 dobrze byłoby... a Mokka super! pozdrowionka! Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ale urosła i jest pięknym psem.Aniu wrzucaj nam czasmi jakies zdjęcie Sary-Mokki wszyscy bardzo na to czekają Quote
kajkoowa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Piękna dziewczyna, ale przydałyby się aktualne zdjęcia :) Quote
Recommended Posts