Owieczka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Mała Mokka ogłoszona na : gumtree.pl adopcjapsa.pl Animalia.pl Petsy.pl kupiepsa.pl e-zwierzaki.pl pineska.pl przygarnijzwierzaka.pl A teraz trzymam kciuki baaardzo mocno żeby mała szybko pojechała do domku :) Quote
mamanabank Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Owieczko dziękuję, mam już dwa zapytania z adopcja psa! Quote
Owieczka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 No widzisz ;) Trzymam bardzo mocno kciuki!! Ja sama bym ją adoptowała ;) ale potrzebuje psa stróżującego do kojca ( czyli wielkiego ale kudłacza ,w domu niestety mam już komplecik ( i musi być miejsce na domowy hotelik) Quote
mamanabank Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Był już trzeci telefon w jej sprawie. Trwają rozmowy, jest zdecydowany domek z Kielc, bez innych psiaków (co istotne ze względu na kwarantannę) z ogródkiem. Pani chce przyjechać już w sobotę i zabrać ją do domu. Quote
Owieczka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 mamanabank napisał(a):Był już trzeci telefon w jej sprawie. Trwają rozmowy, jest zdecydowany domek z Kielc, bez innych psiaków (co istotne ze względu na kwarantannę) z ogródkiem. Pani chce przyjechać już w sobotę i zabrać ją do domu. Pamiętaj zeby jakoś to sprawdzić , błagam !!! Nie chciałabym zeby poszła do kojca ;(( Ona musi grzać dupke w domku... Bo jak oddajesz do kojca to ja ją zabieram teraz , zaraz !!! Nie dam !! Nogi z d... powyrywam ;)) Quote
kajkoowa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Bardzo dobre wieści. Byłam dziś w schronie i Mokka ma się dobrze. Skacze i próbuje zwrócić uwagę wszystkich na siebie. Jest cudowna:loveu: Quote
nika28 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Super że domki dzwonią ! Mam nadzieję że małą szybko ktoś zabierze ze schroniska ! Quote
Owieczka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ona jest taka cudna, że nie da się jej niezauwazyć... Quote
halbina Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ja też trzymam! fantastyczna z niej panna! Quote
andzia69 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Jutro na ok. 18 jestem umówiona z pania z Kielc na wizytę;) Quote
oska1983 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 :D ale by było pięknie. Musi być bo to cudny psiak Quote
andzia69 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Dzwoniła do mnie przyszła - ewentualnie - pani Mokki, że nie ma jak pojechac po sunię w sobotę - trzeba pomyśleć, ja też zobaczę czy ktoś nie jedzie...ale ewentualnie może by można wyciagnąć sunię - po pozytywnie przeprowadzonej wizycie oczywiście:) Quote
mamanabank Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 MOKKA już wczoraj w nocy zawitała w nowym cudnym domku w Kielcach! Mokka ma dom! :multi: Quote
Figafiga Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 czekamy na zdjęcia, a teraz trza dom dla Ori szukac już jej wątek założyłam na dogo i na niebieskim amstafowym Quote
mamanabank Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Oto nasza Ori: ORI - szczenię ast wątek: http://www.dogomania.pl/threads/174596-ORI-sunia-szczeniak-ast?p=13592224#post13592224 Quote
mamanabank Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 już..................................... Quote
mamanabank Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 MOKKA ma na imię SARA, a oto wiadomość od jej osobistej Pani: hej:) jeszcze raz bardzo chcialam wam podziekowac za to,że mi ja przywieźliście,Sunia jest bardzo grzeczna-nic jeszcze nie pogryzła:P kupiłam jej wczoraj taką małą,piszczącą piłkę,wiec za nią gania i takie coś co wygląda jak banan na sznurku,wiec sobie to gryzie.poza tym to straszna przylepa:)no i w nocy troche chrapie:P ale spi grzecznie i wogóle jest przekochana.narazie nie chce za bardzo nic jeść ale jedzonko ma cały czas dostepne-gdyby chciala cos przekąsic.byłysmy juz na spacerze z rana i grzecznie chodzi na smyczy.tak jak mowiłas szuka kontaktu z człowiekiem. dziekuje wam jeszcze raz. bedziemy w kontakcie i bede przesyłac fotki jak sie sunia chowa:) pozdrawiam Ania Quote
Figafiga Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 super....aż się łezka kręci, że ma tak dobrze nasza Mokka Quote
Recommended Posts