Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mała Mokka ogłoszona na :

gumtree.pl
adopcjapsa.pl
Animalia.pl
Petsy.pl
kupiepsa.pl
e-zwierzaki.pl
pineska.pl
przygarnijzwierzaka.pl

A teraz trzymam kciuki baaardzo mocno żeby mała szybko pojechała do domku :)

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No widzisz ;) Trzymam bardzo mocno kciuki!!
Ja sama bym ją adoptowała ;) ale potrzebuje psa stróżującego do kojca ( czyli wielkiego ale kudłacza ,w domu niestety mam już komplecik ( i musi być miejsce na domowy hotelik)

Posted

Był już trzeci telefon w jej sprawie. Trwają rozmowy, jest zdecydowany domek z Kielc, bez innych psiaków (co istotne ze względu na kwarantannę) z ogródkiem. Pani chce przyjechać już w sobotę i zabrać ją do domu.

Posted

mamanabank napisał(a):
Był już trzeci telefon w jej sprawie. Trwają rozmowy, jest zdecydowany domek z Kielc, bez innych psiaków (co istotne ze względu na kwarantannę) z ogródkiem. Pani chce przyjechać już w sobotę i zabrać ją do domu.

Pamiętaj zeby jakoś to sprawdzić , błagam !!! Nie chciałabym zeby poszła do kojca ;(( Ona musi grzać dupke w domku... Bo jak oddajesz do kojca to ja ją zabieram teraz , zaraz !!! Nie dam !! Nogi z d... powyrywam ;))

Posted

Dzwoniła do mnie przyszła - ewentualnie - pani Mokki, że nie ma jak pojechac po sunię w sobotę - trzeba pomyśleć, ja też zobaczę czy ktoś nie jedzie...ale ewentualnie może by można wyciagnąć sunię - po pozytywnie przeprowadzonej wizycie oczywiście:)

Posted

MOKKA ma na imię SARA, a oto wiadomość od jej osobistej Pani:

hej:)
jeszcze raz bardzo chcialam wam podziekowac za to,że mi ja przywieźliście,Sunia jest bardzo grzeczna-nic jeszcze nie pogryzła:P kupiłam jej wczoraj taką małą,piszczącą piłkę,wiec za nią gania i takie coś co wygląda jak banan na sznurku,wiec sobie to gryzie.poza tym to straszna przylepa:)no i w nocy troche chrapie:P ale spi grzecznie i wogóle jest przekochana.narazie nie chce za bardzo nic jeść ale jedzonko ma cały czas dostepne-gdyby chciala cos przekąsic.byłysmy juz na spacerze z rana i grzecznie chodzi na smyczy.tak jak mowiłas szuka kontaktu z człowiekiem.
dziekuje wam jeszcze raz.
bedziemy w kontakcie i bede przesyłac fotki jak sie sunia chowa:)

pozdrawiam
Ania