magda z. Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 z racji wolnego miejsca, lala tez będzie na 1 stronie na watku b-ckim:) Quote
obraczus87 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Poszło dla Laleczki 25 zł ode mnie :) Quote
magda z. Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 dziekujemy, lolka ostatnio miała interwencję i zalatana.... ja dobrze popatrzyłam to 3 szkieletory przy budach na wsi Quote
magda z. Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 ponieważ własnie urzęduję na fotosiku, to pokażę, z tego co wiem na razie są warunkowo w dłużynie na hotelu, nie wiem czy mają wątek już. pozostałe wrzucę na wątek dłużyński-będzie zaraz na 1 stronie dolnośląskiego woj. Quote
magda z. Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 spam bazarkowy http://www.dogomania.pl/threads/175330-Wszystko-od-5zA-bluzki-i-sukienki-na-DA-uzynAE-17-12-22-00 Quote
obraczus87 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 O mój Boże!! JAkie bidy :( :( nie mogę znaleźć tego wątku ..... Quote
magda z. Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 podniosę niunię, już mam więcej czasu, więc zaczniemy ją bardziej reklamować:) jutro ma ze schronu jechać cc, w piątek podhalanka, wiec trochę się rozluźni-mam nadzieję... Quote
obraczus87 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 oby obny :) a co w ogole u Laleczki slychac?? Quote
magda z. Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 chyba dobrze, lolka ma zepsutego laptopa, przez co jest odcięta od świata. Postaramy się na dniach nadrobić zaległości - te dwie panny co jadą to prosto ze schronu, więc siłą rzeczy na razie na nich się skupiłyśmy. Niunia ma allegro non stop, jak ogarnę jeszce swoje otoczenie w pokoju, to zacznę ja ogłaszać sukcesywnie, aby nam się nei zasiedziała. Hotel, w którym ona jest prowadzi b. dobry szkolenioweic, do którego jeżdżą też psy z fundacji AST, wiec na pewno sa postępy i krzywda jej się nie dzieje:) U niego też był nasz Beethoven, który po 8 latach schronu tak zaczął się na świat otwierać, ze po miesiącu do domu pojechał, więc jesteśmy dobrej mysli, że Lala też skorzysta pozytywnie na pobycie u niego. Quote
lolka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 oj straszna ze mnie baba, zaniedbałam Lalke ostatnio, przepraszam najmocniej....postaram się do niej w weekend podskoczyc a jutro zadzwonię do hoteliku i dokładnie wypytam jak idą postępy wpłynęły tez pieniązki na Lalunie, 25 zl ale nie dojrzałam od kogo....w weekend na spokojnie wszystko pouzupełniam , może złapię oddech.... ja ostatnio bardzo docenilam Markowy hotel i to co wczesniej mi sie nie podobalo to w końcu zrozumiałam jak jest ważne w przypadku tych psów i jak procentuje w przyszłości ...a dokładnie chodzi o pewien dystans Marka do psiaków, one sa tam bezpieczne, najedzone, wybiegane i zadbane ale nie pozwala sie im odczuc że to ten ich koncowy dom...kiedys byłam na to zla ale widze że to jest najlepsze wyjście, one nie traktuja Marka ani jego o syna jak swoich włascicieli przez co przy wyjazdach nie czuja się ponownie porzucone i adopcje sa bajeczne...psiaki jadąc do nowych domów są dosłownie przeszczęsliwe i automatycznie odwzajemniaja miłość do swoich nowych właścicieli poza tym Marek to spec od psów trudnych, agresywnych i wycofanych.....widziałam jak z nimi pracuje i dziwiłam się że takie z pozoru nieznaczące ćwiczenia tak rewelacyjnie działają... Quote
obraczus87 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 super wieści o Hotelu, ale czekam z niecierpliwościa na wieśco o Laleczce :) Quote
magda z. Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/175841-A-wiAE-teczna-ceramika-z-BolesA-awca-w-stempelki-szybka-aukcja-do-20-12-20-00-DA-uA-yna?p=13712695#post13712695 kolejny bazar. dzisiaj miałyśmy dzień wrażeń z sunią cc, bo samochód transportowy się zepsuł i nawet zdążyłam ja sunię wygłaskać na autostradzie, jak z bezpiecznikami jechałam do tarzanki Quote
lolka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 w weekend mam dostać nowe fotki Lalki, ja niestety nie dojadę gdyż przegląd auta przegapiłam i teraz muszę jakieś tuleje wymienić aby mi podbili:roll: poki co rozliczenie Lalkowe poprzedni stan: 380, 75 ZŁ - 365 hotelik za grudzień, dostałyśmy jednorazowa ulgę 25 zł:lol: + 25 zł obarczus87:loveu: .................................. razem: 40,75 zł Quote
Szarotka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 magda z. napisał(a):podniosę niunię, już mam więcej czasu, więc zaczniemy ją bardziej reklamować:) jutro ma ze schronu jechać cc, w piątek podhalanka, wiec trochę się rozluźni-mam nadzieję... Podhalanaka to pewnie Saga ???????????? Quote
magda z. Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Szarotka napisał(a):Podhalanaka to pewnie Saga ???????????? tak:) mam nadzieję, ze będzie mniej problemów niż z cc, bo ta ma podróż na raty Quote
magda z. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ja juz od jutra będę konstruktywniej dbać o nasze psiaki, ale niedługo mam tymczas do jutra z w-wia i ponownie w plecy. Udało sie kilka psiaków wyadoptować, ale o laluni pamiętamy Quote
obraczus87 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [FONT=Arial][FONT=Arial]Wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]- odpoczynku, zwolnienia tempa oraz dystansu do tego co wokół.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i miłymi wspomnieniami.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku 2010[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]z marzeniami, o które warto walczyć,[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]z radościami, którymi warto się dzielić,[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]z przyjaciółmi, z którymi warto być,[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]i z nadzieją, bez której nie da się żyć.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Niech ten cudowny, pełen radości czas, przyniesie Wam i Waszym[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]najbliższych wiele szczęścia i spełni Wasze najskrytsze marzenia.[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Marta[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]A Laleczce zycze, aby przestała się bać... jest pod opieką wspaniałych ludzi! Mam nadzieje, że niedługo Lalka będzie we własnym domku!!!![/FONT] Quote
magda z. Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Dziekujemy ślicznie i życzymy wszystkiego najlepszego Lolka nie dostała nic z hotelu - to znaczy ise nowych zdjęć, po świętach będziemy molestować juz mocniej;) Quote
magda z. Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 nowe info o Laluli ma lolka, z ja zapraszam na bazar http://www.dogomania.pl/threads/176390-Koszule-i-pokrewne-ubrania-na-DA-uA-yne-4-01-22-00?p=13769155#post13769155 Quote
lolka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 dzisiaj , najpóźniej jutro mam dostac z hoteliku nowe fotki Lalki.........a z tego co mówił Marek to jest juz duzo lepiej, fakt nie ma opcji aby ktokolwiek obcy ja pogłaskał ale syn marka może robic z nia juz wszystko.....Lalka mieszka z inną sunią z naszego schroniska i obie wspólnie latają na spacerkach, jest im raźniej we dwójkę .....Lalka przy niej bardzo odżyła, właściwie dzięki niej otworzyła się na świat, z tego wynika, że w przyszłości dobrze by było poszukać jej domku z innym psem przewodnikiem na pewno po tym co było na początku czyli latanie ze strachu po ścianach i robienie pod siebie pozostały tylko wspomnienia.......Laluchna powoli nam wraca do świata żywych Quote
lolka Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 zdjecia Lalki i jej przyjaciólki majki....niestety niezbyt dobre bo i pogoda paskudna, a dodatkowo jak lalka zostanie wypuszczona to nawet na chwile nie przystanie jak tyko pojawi sie słoneczko to i zdjęcia dostaniemy lepsze ja widać przyjaciółka Lalki jest identiko, tylko oczka nie ma niebieskiego Quote
Recommended Posts