Autodiagnostyka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 A oto i mój psiak:) Ma juz 8 miesiecy:) Quote
Autodiagnostyka Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 W końcu udało mi się poprawnie powstawiać fotki:) Quote
Grey Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ładny pies i włos i oczywiście wymaga dużo pracy przy czesaniu, widać sfilcowania na nogach , potrzebne są do tego trymery. Do postawowego czesania polecam grzebienie Spratts 072 , oraz 076 , musza być mocne metalowe grzebienie. Używanie szczotki to stresowanie psa . Quote
banokas1 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Piękna psina :) Też mam DON-ka, one mają to coś w sobie czego nie mają inne rasy :) Quote
AnnaAntonina Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Grey napisał(a): Używanie szczotki to stresowanie psa . Dlaczego? Czeszę moją psinę zawsze szczotką do włosów, najzwyklejszą, ludzką, z kuleczkami na końcu. Kuba traktuje szczotkę jak narzędzie pieszczot, nawet jak cośtam ma troszkę pomotane to daje wyczesać. Źle robię, że używam szczotki? Czy może to o grzebieniach odnosi się do piesków o sierści konkretnie takiej, jaką ma Candy? Quote
Xantia72 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Ładna psina ; ) Z jakiej jest hodowli, z rodowodem ?? :) Quote
Grey Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 AnnaAntonina , jeżeli tylko taką szczotką chcesz czesać pieska , to tylko strata czasu i skutek żaden . Quote
Autodiagnostyka Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Witam.Dopiero odpisuje na pytania gdyz nie zauwazylem nawet ,ze jest jakis ruch w temacie.Wiec czeszemy pieska grzebieniem metalowym.Troche pracy jest jak sie lini.W sumie to dwa razy w roku wiec idzie wytrzymac.Psiak ma obecnie 2 latka (jest z marca) Jesli chodzi o pochodzenie to jest z miejscowosci Poczesna za Czestochowa.Wazy obecnie 32 kg i karmie ja RC German Shepherd plus roznosci miesne (puszki animondy itp),Witaminy. Quote
Autodiagnostyka Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Witam.Nie zauwazylem , ze ktokolwiek zaglada do tego topica:) Piese3k ma sie bardzo dobrze tylko ,ze w te mrozy na dwor za bardzo nie chce nosa wystawiac:)Jak znajde chwilke czasu to powstawiam jakies aktualne zdjecia.Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts