Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekam teraz na dwa psiaki. Terminy dokladne sa ustalane.
Ale mysle, ze w granicach 20 stycznia juz mozecie szukac transportu. Miejsce dla Gibonka bedzie juz gotowe.

Posted

Poczekam na odpowiedz clo, ile psiakow przywozi.... dwa czy trzy ....
Jesli dwa, to jedna budka bedzie dla Gibonka juz wolna.
Napisze wiec jutro, jak tylko clo mi odpowie.

Posted

No wiec Gibon moze przyjezdzac do mnie nawet jutro.
clo przysyla dwa psiaki i to nie od juz, ale za kilka dni.

Zajrzyjcie jednak na moj watek hotelowy, gdzie wkleilam zdjecia, jak obecnie wygladaja kojce i czy tu uwazacie za wystarczajace warunki dla psiaka. Wole zeby nie bylo zaskoczenia.
Dodatkowo boki i tyl calosci beda osloniete przed wiatrem duzymi matami. Natomiast zadasznie bedzie dopiero za ok. miesiac.

Tu link i zdjecia : HOTELIK u zuziaM ....... zdjecia kojcow w poscie nr 290

.

Posted

Acha .... a skad psiak bedzie do mnie jechal ??????? Chyba nawet nie wiem, gdzie on teraz jest ( bo chyba juz nie w Szydlowcu ??? ).
Bo sa dwa piesie do zabrania jeszcze do mnie.
Jeden z Tychow.
Drugi z Walbrzycha.
Oba kudlaczki sredniej wielkosci.
Czy moze by pasowalo polaczenie transportu ???????
Jedziecie przez Wroclaw moze ???? Bo jest ewentualnosc dowiezienia obu do Wroclawia 17 stycznia.

Posted

Nie wiem jak będzie wyglądał transport psiaka, ale my z Wrocławia mamy jeszcze dwa pieski do zabrania do hoteliku u ZuziM. Nie dałoby się tego jakoś połączyć ?

Posted

Pisalam juz, ze Chojrak z Palucha ma do mnie przyjechac na dniach ?????
Moze uda sie Wam polaczyc te transporty ??????
I czy ktos sie juz kontaktowal z Jo37 ?????
Jo jest z Warszawy i wozila juz psiaki. Moze bedzie mogla jechac, albo chociaz jako osoba towarzyszaca ?
I nie ukrywam.... zapraszalam ja do siebie juz wiele razy i moze tym razem sie da skusic ????

A tu watek Chojraka :
http://www.dogomania.pl/threads/177091-Dobermanowaty-Chojrak-z-Palucha-potrzeba-juA-tylko-deklar-jednoraz-na-dojazd-do-DT?p=13866152

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Posted

Taka wiadomosc sie pojawila w sprawie naszego ewentualnego transportu :

magda z.

ja w tym tygodniu nie jadę do w-wia, ale mama będzie z w-wy jechać, w grę wchodzi pociąg i tylko do b-ca

Moze ktos bezposrednio odpowiedzialny za Gibona by sie z Magda skontaktowal i wypytal o mozliwosci ??????
Ja z Boleslawca z dworca odbiore osobiscie .... to ode mnie tylko 30 km.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Posted

Kurcze, dlaczego nikt tu nie zaglada ???????
Napisalam wczesniej, do kogo by trzeba napisac z prosba o przywiezienie Gibonka, a nikt nie zareagowal.

Moze mama Magdy go jednak przywiezie pociagiem .... najprawdopodobniej ma jechac jutro.
Z Warszawy do Boleslawca ( a to 30 km ode mnie i go odbiore sama ).

magda z. - to jej mama ma jechac.....

.................

Posted

Nie wydaje mi się, żeby Gibon nadawał się do jazdy pociągiem... Poza tym nie jest to mały pies, a Magda z. pisała, że jej mama to starsza osoba i raczej małe psy wchodzą w grę... Ja już nie mam nic na karcie, nie mam jak zadzwonić do Madalleny czy Taubiego i zapytać o ich zdanie.

Posted

AMEZ_MOI sory :) bateria mi padla :)

Gibon potrafi warknac jak cos mu sie nie podoba. Nie mozemy ryzykowac... pociag, glosno, kaganiec = zawal dla tego psiaka... On nadaje sie WYLACZNIE do podrozy samochodem.