TERESA BORCZ Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 dobrze że się odnalazł i że można zaczynać mu pomagać. Mam nadzieję ze jak jego stan w miarę sie poprawi na tyle że będzie gotów na hotelik, miejsce będzie na niego czzekać. śledzimy wysiłki rezultaty. NARAZIE NIE MOGĘ WSPOMÓC FINANSOWO, DOPIERO ZA KILKA DNI (CHWILOWU BRAK KASY, DUŻO PODOPIECZNYCH!!) PRAWDĘ MÓWIĄC MUSZĘ NABRAĆ ODWAGI BY OTWORZYĆ BANEREK Z SZYDŁOWSKIM HORROREM, ALE SKORO CHCĘ POMÓC, BĘDĘ MUSIAŁA TO ZROBIĆ. MAM PYTANIE. CZY W SZYDŁOWCU NIE MA LUDZI ???. CZY TEN WET TO WET ? A CO MÓWI WOJEWÓDZKI ,TO SAMO PRZY HERBACIE? . KOSZMAR. BEDĘ SIE STARAŁA POMÓC SZUKAJĄC DT ORAZ DS I ROZSYŁAJĄC WĄTKI MASOWO. ALE DZIŚ NIE MAM ODWAGI TAM GŁĘBIEJ ZAJRZEĆ. Quote
Energy Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Dobrze, że udało się go złapać:pCzy już wiadomo coś bliżej o stanie psiaka?Dotarliście do lecznicy? Quote
koosiek Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 A ja przypomnę, że Gibon ma allegro cegiełkowe, z którego uzbierało się już ponad 100 złotych :multi: A to jeszcze nie koniec :razz: http://allegro.pl/item826640656_witaj_w_psim_piekle_gibon_pomoz_mi_cegielki.html Quote
Bjuta Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 W tym allegro trzeba koniecznie kliknąć na opcję miniaturki - będzie o wiele więcej wejść, a kosztuje to tylko 15 gr. ;) Sama często zapominam postawić ptaszka w okienku miniaturka, więc jestem na to wyczulona :evil_lol: (A allegro transportowe Grandusia można już zamienić na adopcyjne, bo chłopina wczoraj dotarł na miejsce). Quote
Energy Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 kaja555 napisał(a):jak Gibon się czuje? Też bym chciała wiedzieć, jak Gibon? Quote
koosiek Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Bjuta napisał(a):W tym allegro trzeba koniecznie kliknąć na opcję miniaturki - będzie o wiele więcej wejść, a kosztuje to tylko 15 gr. ;) Sama często zapominam postawić ptaszka w okienku miniaturka, więc jestem na to wyczulona :evil_lol: (A allegro transportowe Grandusia można już zamienić na adopcyjne, bo chłopina wczoraj dotarł na miejsce). Kurcze, allegro robiła Claudia_Jazz, ja się na tym zupełnie nie znam :oops: Quote
Madallena Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 I ja bym chciala wiedziec jak sie Gibon czuje... Quote
Bjuta Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 koosiek napisał(a):Kurcze, allegro robiła Claudia_Jazz, ja się na tym zupełnie nie znam :oops: Już do niej wysłałam maila. Quote
taubi Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 wpłaty na konto: 27-11-200925 grzegorz 26-11-200915 anna 27-11-200910 karina 30-11-200925 marek 23-11-200930 agnieszla24-11-200920 lena 25-11-200915 monika razem: 140zł Quote
taubi Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [font=tahoma]właśnie rozmawiałem z lekarzem stan gibona nie jest za dobry!!![/font][font=tahoma][/font] [font=tahoma] ma powiekszone serce!!! Zrobione zostało dzisiaj ekg czekamy na wynik.[/font] [font=tahoma]guzy, które ma na skórze są wypełnione płynem po wcześniejszych zapaleniach, w badaniu krwi nie wyszły większe odchylenie od normy. Jeśli chodzi o oczy to będę wiedział póżniej po konsultacji ze specjalistą.[/font] Quote
emilia2280 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Biedaczysko. Tez dolozé paré groszy, na pierwszej stronie mam nadziejé ze znajdé konto. Quote
zuziaM Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Psiaku trzymaj sie.... teraz juz Ci nic nie grozi ..... Quote
Madallena Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Kochany poczciwy Gibon. Ciekawe jak odnajduje sie w boksie szpitalnym. Pewnie odsypia dlugie lata spedzone na ulicy... Quote
TERESA BORCZ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 trzymaj się Gibonku, musimy zdążyć pokazać ci lepsze życie !! Quote
Madallena Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Gibon to weteran. Ma moze 12, moze 15 lat. Jutro EKG. Jezeli wyniki beda dobre Gibon idzie na operacje. Jest duzo do zrobienia... Gibon ma bardzo chora watrobe, oczy, uszy, ma guzy, nie widzi i jest stary... Pomozmy MU! Niech ostatnie lata jego zycia beda nagroda za cierpienie, ktore nie opuszczalo go przez cale zycie! Quote
agusiazet Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Zapisuję watek, na razie nie mam jak pomóc:( Quote
Madallena Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 zapraszajcie dziewczyny z dogo. Gibon Was potrzebuje, jemu nie zostalo duzo zycia...;( badzmy z nim i wspierajmy go, prosze... Quote
kaja555 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Gibon prosi o pomoc, bez niej nie przeżyje Quote
zuziaM Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Matko..... i ile lat on tak cierpial ????? Taki staruszek .... przeciez one sa takie bezradne..... Widze to po swoich podopiecznych staruszeczkach .... 14 letniej Gabi.... 16 letniej Puni..... One sa jak dzieci nieporadne.... A Gibonek musial sie sam o wszystko starac .... kacik do spania, jedzenie .... uwazac na czychajace niebezpieczenstwa .... ! Jak sie to udawalo slepemu i gluchemu... slabemu, staremu psiakowi ??????? Serce peka ............ Quote
yoko100 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Jak rozlicze bazarki to wplace na staruszka troszke.Nalezy mu sie teraz wszystko co najlepsze. Quote
ketunia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Gibonku trzymaj się kochany. Kibicuję Ci odkąd zobaczyłam Cię na wątku psiaków z szydłowca. Razem z siostrą możemy jednorazowo wpłacić 500 zł Quote
Talia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ketunia napisał(a):Gibonku trzymaj się kochany. Kibicuję Ci odkąd zobaczyłam Cię na wątku psiaków z szydłowca. Razem z siostrą możemy jednorazowo wpłacić 500 zł Jestes super :) Dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts