Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobrze że się odnalazł i że można zaczynać mu pomagać. Mam nadzieję ze jak jego stan w miarę sie poprawi na tyle że będzie gotów na hotelik, miejsce będzie na niego czzekać. śledzimy wysiłki rezultaty. NARAZIE NIE MOGĘ WSPOMÓC FINANSOWO, DOPIERO ZA KILKA DNI (CHWILOWU BRAK KASY, DUŻO PODOPIECZNYCH!!)

PRAWDĘ MÓWIĄC MUSZĘ NABRAĆ ODWAGI BY OTWORZYĆ BANEREK Z SZYDŁOWSKIM HORROREM, ALE SKORO CHCĘ POMÓC, BĘDĘ MUSIAŁA TO ZROBIĆ. MAM PYTANIE. CZY W SZYDŁOWCU NIE MA LUDZI ???. CZY TEN WET TO WET ? A CO MÓWI WOJEWÓDZKI ,TO SAMO PRZY HERBACIE? . KOSZMAR.
BEDĘ SIE STARAŁA POMÓC SZUKAJĄC DT ORAZ DS I ROZSYŁAJĄC WĄTKI MASOWO. ALE DZIŚ NIE MAM ODWAGI TAM GŁĘBIEJ ZAJRZEĆ.

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W tym allegro trzeba koniecznie kliknąć na opcję miniaturki - będzie o wiele więcej wejść, a kosztuje to tylko 15 gr. ;) Sama często zapominam postawić ptaszka w okienku miniaturka, więc jestem na to wyczulona :evil_lol:
(A allegro transportowe Grandusia można już zamienić na adopcyjne, bo chłopina wczoraj dotarł na miejsce).

Posted

Bjuta napisał(a):
W tym allegro trzeba koniecznie kliknąć na opcję miniaturki - będzie o wiele więcej wejść, a kosztuje to tylko 15 gr. ;) Sama często zapominam postawić ptaszka w okienku miniaturka, więc jestem na to wyczulona :evil_lol:
(A allegro transportowe Grandusia można już zamienić na adopcyjne, bo chłopina wczoraj dotarł na miejsce).

Kurcze, allegro robiła Claudia_Jazz, ja się na tym zupełnie nie znam :oops:

Posted

wpłaty na konto:
27-11-200925 grzegorz 26-11-200915 anna 27-11-200910 karina 30-11-200925 marek 23-11-200930 agnieszla24-11-200920 lena 25-11-200915 monika

razem: 140zł

Posted

[font=tahoma]właśnie rozmawiałem z lekarzem stan gibona nie jest za dobry!!![/font][font=tahoma][/font]
[font=tahoma] ma powiekszone serce!!! Zrobione zostało dzisiaj ekg czekamy na wynik.[/font]
[font=tahoma]guzy, które ma na skórze są wypełnione płynem po wcześniejszych zapaleniach, w badaniu krwi nie wyszły większe odchylenie od normy. Jeśli chodzi o oczy to będę wiedział póżniej po konsultacji ze specjalistą.[/font]

Posted

Gibon to weteran. Ma moze 12, moze 15 lat. Jutro EKG. Jezeli wyniki beda dobre Gibon idzie na operacje. Jest duzo do zrobienia...

Gibon ma bardzo chora watrobe, oczy, uszy, ma guzy, nie widzi i jest stary... Pomozmy MU! Niech ostatnie lata jego zycia beda nagroda za cierpienie, ktore nie opuszczalo go przez cale zycie!

Posted

Matko..... i ile lat on tak cierpial ?????
Taki staruszek .... przeciez one sa takie bezradne.....
Widze to po swoich podopiecznych staruszeczkach .... 14 letniej Gabi.... 16 letniej Puni..... One sa jak dzieci nieporadne....
A Gibonek musial sie sam o wszystko starac .... kacik do spania, jedzenie .... uwazac na czychajace niebezpieczenstwa .... !
Jak sie to udawalo slepemu i gluchemu... slabemu, staremu psiakowi ???????
Serce peka ............

Posted

ketunia napisał(a):
Gibonku trzymaj się kochany. Kibicuję Ci odkąd zobaczyłam Cię na wątku psiaków z szydłowca.
Razem z siostrą możemy jednorazowo wpłacić 500 zł

Jestes super :) Dziękujemy :loveu: