Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o Gibonie niewiele mozna napisac. Nie znam go. Karmilam pare razy, glaskalam. Wydaje sie byc lagodny.
Ma pod balkonem w jednym z blokow swoje stale miejsce. Tam jest garnek z woda, czasami jedzenie., Nie jest wychudzony, jakos sobie radzi. Lata spedzone na ulicy nauczyly go wiele...zbyt wiele.
Jak jest zimno podobno wpuszczaja go do klatki i tam spi...

Oczy ma takie jak widac na zdjeciu :( zaropiale, niezbyt ladne...

Amez_moi napisz cos o nim, moze go znasz?

Posted

dziewczyny, czy ktoś nie może go jakoś ochronić przez parę dni, szykuję mu miejsce ale dostanę odpowiedż może w poniedziałek lub wtorek. Jeśli się uda będzie uratowany,dlatego trzymajcie kciuki, proszę !!!!Jest też na widoku miejsce w hoteliku dobrym i z dobra ceną. więc na wszelki wypadek zbieramy.

Posted

NARAZIE NEGOCJUJĘ, ALE MUSZĘ WIEDZIEĆ CZY ON WIDZI, BO JEŚLI NIE WIDZI TO MUSZĘ SZUKAĆ INNEGO MIEJSCA, JEŚLI JEST TO CHOROBA OCZU TO SIĘ WYLECZY. Ktoś prawdopodobnie pojedzie sprawdzić to miejsce, bo dla mnie to nieprzetarty szlak. JEŚLI SIĘ SPRAWDZI BYŁOBY CUDOWNIE. MAM JUŻ PIERWSZE INFORMACJE O KOSZCIE, JEST BAJECZNIE MAŁY. JEŚLI I WARUNKI BEDĄ TAKIE JAK SIE SPODZIEWAM TO BĘDĘ STALE NA LIŚCIE REZERWOWEJ, NIE TYLKO DLA GIBONA. TRZYMAJCIE KCIUKI . JA RACZEJ NIE ROBIĘ NADZIEI GDY JEJ SAMA NIE MAM. ALE TU MAM I TO WIELKĄ. CZY ON WIDZI? JAKI JEST DUŻY, BO JUŻ NIC NIE WIEM, ZALICZA SIE DO MAŁYCH CZY ŚREDNICH?

Posted

Zalicza sie do srednich. Czy widzi ? wydaje sie ze tak ale...

GIBON jest w BARDZO ZLYM STANIE. Umiera na ulicy!~
Jutro z samego rana Fundacja jedzie go stamtad zabrac. Mam nadzsieje, ze nie bedzie za pozno!!!

PILNIE potrzebne wplaty! Nie mamy za co go leczyc! Nie mamy pieniedzy na hotel! RATUNKU! To moze byc dla niego ostatnia szansa!!!

Posted

Jak Gibon nie znajdzie nigdzie miejsca w przeciagu jachichs 3 tygodni, to pisalam na watku szydlowieckim, ze moge go wziac do siebie do hotelu za worek karmy co miesiac.
Bedzie mial ciepla bude z kocami w srodku i opieke 24 godziny, spacery i dobre jedzonko. Mam juz prawie niewidoma sunie Gabi, ktora sobie swietnie radzi.

Posted

zuziaM napisał(a):
Jak Gibon nie znajdzie nigdzie miejsca w przeciagu jachichs 3 tygodni, to pisalam na watku szydlowieckim, ze moge go wziac do siebie do hotelu za worek karmy co miesiac.
Bedzie mial ciepla bude z kocami w srodku i opieke 24 godziny, spacery i dobre jedzonko. Mam juz prawie niewidoma sunie Gabi, ktora sobie swietnie radzi.

zuziaM spadasz nam z nieba!Dziekuje!

Gibon nie ma sie gdzie podziac! Czekam na wiesci o Gibonie, strasznie sie denerwuje... Zla jestem, ze musze pracowac :) bo juz bym tam byla!

Posted

[FONT=Fixedsys]GIBON zlapany :multi::multi::multi:[/FONT]
[FONT=Fixedsys][/FONT]
[FONT=Fixedsys]Jego stan jest krytyczny. [/FONT]
[FONT=Fixedsys]Pies jest niewidomy, z oczu saczy sie krew i ropa. prawdopodobnie ma jaskre.[/FONT]
[FONT=Fixedsys][/FONT]
[FONT=Fixedsys]Jest zmeczony, wlasnie spi w samochodzie ;)[/FONT]
[FONT=Fixedsys][/FONT]
[FONT=Fixedsys]Jedzie do lecznicy, nie wiadomo jak dlugo tam bedzie. Tak dlugo, az wyzdrowieje![/FONT]

DZIEWCZYNY! Potrzebne wsparcie finansowe! POMOZCIE GIBONOWI!

ale fajna czcionka :evil_lol: