Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A teraz troche zbocze z tematu i opisze po krotce wczorajsza wizyte u Gibonka.

Nie jest dobrze :( Gibon nawet nie wstal jak nas zobaczyl :( lezal a my weszlismy do niego. Kochany jest, taki biedny.

Zmieniono mu leki bo tylne lapy odmowily posluszenstwa... Teraz jest troche lepiej, ale on zdecydowanie woli lezec niz chodzic :(

Boze, wyobrazam sobie co by bylo, gdyby w pore nie trafil do lecznicy. Mroz, snieg a on w Szydlowcu :(

Posted

No to ja juz nie wiem, co Wy postanowicie.....
Ale jesli on ma jakis niedowlad lap ..... to nie wiem, czy pobyt w kojcu, gdzie jednak na ziemi jest zmrozony snieg, to dobre dla niego .......
Ja uwazam, ze raczej potrzeba mu suchego i cieplego miejsca ......... w pomieszczeniu .... nie w kojcu.
Zastanowcie sie powaznie ......
Podawanie nawet lekow na stawy ( bo to pewnie to ) nie da nic, jak nie bedzie w cieple ....

Posted

Ja nie rezygnuje z pomocy Gibonowi absolutnie......
Ale majac na wzgledzie dobro psa, mysle ze tak bedzie lepiej.
I miejsce dla niego bedzie czekalo, ale na wiosne.
Teraz obawiam sie tego, ze on moze nawet miec klopoty z wejsciem do budy .... i wtedy bedzie lezal przed nia .... na zimnej zlodzonej ziemi ..... To nie bedzie dobre.

Posted

[FONT=Times New Roman]GIBON[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]15-12-2009 500,00 KATARZYNA R.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]29-12-2009 20,00 POKER (P. MAŁGORZATA)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]12-01-2010 50,00 ADOPCJA HONOROWA W FUNDACJI[/FONT]
[FONT=Times New Roman]13-01-2010 5,49 anonimowo[/FONT]

Wydatki:
hotel- 775zł (1-31.12.2009r.)
leczenie + badania RTG, EKG - 628zł

Posted

Stan Gibona ogólnie jest ustabilizowany, dostaje leki, i lek przeciwbulowy który daje się raz w miesiącu, moim zdaniem Gibon nioe doczeka do wiosny już niewiele mu zostało wyglada na takiego zrezygnowanego. Fakt może byc problem z chodzeniem Gibona w taką pogodę, nie wiem sam co mam myślec o tym wszystkim.

Posted

W Lwówku Śląskim macie hotelik z ocieplanymi pomieszczeniami. Zaraz poszukam ich strony internetowej. Cena - 360 zł z wyżywieniem.

Mielec - aktualnie chyba nie ma wolnych miejsc, ale Pani Asia ostatnio wspominała coś o dobudowywaniu pomieszczeń.

Wysyłanie Gibona do kojca, gdy mamy -20, po tym, jak przebywał w ciepłej klinice, to wyrok dla niego.

Posted

Rozmawialam z taubim...

Chcileibysmy poruszyc smutna kwestie Gibona...

Lekarze twierdza, ze jego stan z tygodnia na tydzien sie pogarsza. To JEGO KONCOWKA!

zuziaM ma racje. Czy jest sens wiezc go tyle km po to, zeby lezal na zewnatrz?

Mysle, ze nie...

Trzeba GIBONOWI znalezc dom tymczasowy na DOZYCIE! :( czlowiek i warunki domowe... Co Wy na to? to na serio jego koncowka....dajmy mu odrobine radosci chociaz na ostatnie dni jego zycia :(

Jezeli uwazacie, ze mam racje, pomyslcie prosze jak znalezc taki dom. Mysle, ze ogloszenia ogloszenia i jeszcze raz ogloszenia...

Posted

Ale napiszcie dokładnie, jaki ten tymczas ma być. Jak intensywnej opieki Gibon potrzebuje? Czy już zupełnie nie chodzi? Trudno będzie znaleźć kogoś takiego, jak Ladyiga... Napisałam do Marysi55 z prośbą o tekst, ona świetnie pisze.

Mru, chyba Ty robiłaś plakat dla Mozarta? Mogłabyś zrobić taki dla Gibona?

Pomóżcie rozsyłać wątek na pw, niech tu się zbierze więcej ludzi!