aniac50 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Kar0la napisał(a):Oby się udało. :happy1: Tak trzymac !!!!!! Quote
aniac50 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Czy są jakieś wieści ( dlobre !!!) dla Mróweczki ( i dla nas wielbicielek Mrówki )?????:roll: Quote
Ulka18 Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Na razie nie ma...kierownik nie pisze o sterylce, a Olwar czeka pewnie na wiesci. To chyba zostaje tylko do wyjasnienia ze strony schroniska, bo tak to Mrówcia zdrowa jest. Quote
aniac50 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Może to już przed.......ostatnia noc w zimnym dołku Mróweczko ? Quote
Olwar Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Cześć :) Przepraszam ,że wczoraj nic się nie odzywałam, ale byłam na działce, liczyłam ,że wrócę wcześniej,ale się nie dało , rozkopy u mnie w mieście, podróż powrotna trwała niesamowicie długo, w żółwim tempie :( Powidzcie , co i jak mam załatwiać w sprawie tej suni. Czy mogę liczyć na jakąś pomoc w transporcie, jak załatwić sterylkę suni? Czy już na miejscu , czy zrobią w schronisku? Naprawdę nie wiem ,jeszcze nigdy nie brałam psa ze schroniska. Muszę ja załatwiać , ponieważ moja mama nie może . Mam jeszcze jedno pytanie: czy sunia umie się załatwiać na dworzu, podczas spacerku? Dom miałaby świetny, bardzo kochającą panią , która ma duże doświadczenie, jeśli chodzi o psy, poza tym chyba wszystkie psy ją kochają: moja sunia świata za moją mamą nie widzi, czasem aż jestem zazdrosna. Quote
Kar0la Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Trzymam kciuki za pomyślną adopcję.:thumbs: Quote
ewatr Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 I nasze malenstwo spało by w domku a nie pod drzewkiem ;) ale piekna perspektywa :lol: Quote
Olwar Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Obawiam się ,że najczęściej na kolankach u swojej nowej pani :lol: Czekam na wieści ze schroniska , wysłałam maila, ale na razie cisza :( Quote
Ulka18 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Olwar, jesli chodzi o maila od kierownika, to badz cierpliwa. Kierownik odpisuje tylko wieczorem lub wczesnie rano. Caly dzien jezdzi po jedzenie dla psow do masarni, sklepow, ferm, itp. No i na interwencje po nowe psiaki. Teraz na pewno go nie ma. A zaden pracownik nie odpisze, bo maja prace "na schronisku". Quote
Ulka18 Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Olu, o sterylke sie nie martw. Jak tylko pan doktor bedzie na miejscu, zrobi na pewno (zeby tylko nie byl na urlopie). W transporcie moze pomoga nasze mieleckie Kasie. Jesli nie, to ja Ci Mrowcie podrzuce do polowy drogi, ale na poczatku wrzesnia dopiero. Wiec musimy Kasie nasze pomeczyc, bo szkoda marnowac 3 tygodni w schronisku. Quote
Olwar Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ok , dzisiaj jestem cały dzień w domu, będę zaglądać , mam urlop :) Quote
ewatr Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Olwar napisał(a):Obawiam się ,że najczęściej na kolankach u swojej nowej pani :lol: Czekam na wieści ze schroniska , wysłałam maila, ale na razie cisza :( a to pójdzmy dalej nie na kolankach tylko w łóżeczku -- no może nie w pierwszy dzień ale potem powolutku .................:evil_lol: / znam to z autopsji wiec nie fantazjuje ;) / Quote
Olwar Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ja też to znam , zresztą moja śpi w łóżku , nie ukrywam , bo po co? A to kawał piesa :lol: Martwi mnie to ,że nie mam , jak na razie żadnych wieści , a serce mi się kroi , jak czytam o innych psach.... Quote
akucha Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Cioteczko Olwar, czekaj cierpliwie :lol:, wszystko będzie tak, jak sobie wymarzysz. Może nie wiesz, ale schronisko w Mielcu ma najlepszego Kierownika - to złoty człowiek i kocha swoje psy!!!! Ciesze się, że Mróweczka do domku pojedzie :loveu: Quote
ewatr Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Olwar napisał(a):Ja też to znam , zresztą moja śpi w łóżku , nie ukrywam , bo po co? A to kawał piesa :lol: Martwi mnie to ,że nie mam , jak na razie żadnych wieści , a serce mi się kroi , jak czytam o innych psach.... prosze sie nie poddawać :evil_lol: Mrówcia jest warta cierpliwosci :loveu: tylko p. Kierownik naprawde czasem nie ma czasu i możliwosci od razu odpowiedziec on ma 500 sztuk psiaków i 230 kociaków na głowie i autentycznie czasami nosi je na rekach i na sprawy formalne zwyczajnie nie moze znależć czasu to najlepszy człowiek na świecie dla zwierzat -- ale ta doba to dla kazdego ma 24 godziny i ani minuty dłuzej ;) jak trzeba to prosze mu przypominać pytanie az do skutku :mad:;) Quote
supergoga Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Zawsze tak jest jakoś, że jak nie ma zainteresowania to nie ma a jak pojawia się dom to pojawiaja sie kolejne zainteresowane osoby. Poniewaz jak czytam Mrówcia, kochana psinka ma szanse na domek - wstawiam tu emaila, którego dostałam z allegro w jej sprawie. Może to ktoś z tegpo rejonu, jesli nie Mrówka, może zaproponujecie innego malca: Treść wiadomości: jak psinka znalazła się w schronisku? czy zgadza się z innymi psami pytam poniewarz w domu mam yorka czy będą mogły współgrać. Czy suczka jest wysterlizowana? i cy jest nauczona czystosci czy mieszkała w domu ? to moje pytania ,dużo rozwarzam na temat adopcji Mroweczki więc jest to dla mnie istote. Kocham psiaki mam juz dwa jeden to owczarek niemiecki Rex drugi to york Kacper jest więc dla mnie warzne czy mróweczka umie żyć z innymi psami , pieski mają u mnie prawdziwy dom i mnóstwo miłości dbam i opiekuje sie nimi najlepiej jak potrafie więc adopcja mróweczki jest dla mnie powarzną i odpowiedzialną decyzja. Proszę o odpowiedz. Email: jaskierek@interia.pl Bardzo prosze, odpiszcie - Ulka, może jakis psiak znajdzie tam domek. Ja napisałam, że przekazałam emaila do Was i że odpowiedx dostanie ta osoba. Dajcie znac, co wyszło ze sprawy. Quote
Ulka18 Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Olwar, ja tez nie mam zadnej informacji ze schroniska od co najmniej 3 dni. Ostatnia byla o adopcjach. Pisalam do Kierownika w innych sprawach rowniez, ale nie mam zadnego maila. Ja do tego jestem przyzwyczajona, nieraz mam 5-6 maili dziennie, a potem cisza przez tydzien. Tak wyglada praca w schronisku. Kierownik pisze tylko wtedy jak ma chwilke wolna. Quote
Recommended Posts