Mortycja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 A ja sie ciągle dziwie ze Mróweczka dalej w schronie...To jest ładny piesek,taki ma pyszczuś fajny!Nic tylko ja porwać do domu i rozpieszczać:loveu: Zaglądam tu i zaglądam i nic:placz: nikt nawet o nią nie pyta:crazyeye: nie wierze!!!I zgadzam sie z supergogą.Mróweczka nie wyglada na maleństwo,naprawde trzeba ja pokazać rzeczywistych rozmiarów:loveu: No mała do góry!!!Pokaz sie:mad: Quote
Mortycja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 A może trzeba coś wiecej o niej napisać?:mad: Czy jest łagodna?Jak z innymi psami sie dogaduje itp.?A moze juz znalazła domek?A ja sie tak przejmuje... Quote
ewatr Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 joaneczka napisał(a):A może trzeba coś wiecej o niej napisać?:mad: Czy jest łagodna?Jak z innymi psami sie dogaduje itp.?A moze juz znalazła domek?A ja sie tak przejmuje...do dnia wczorajszego niestety nie znalazła :oops: więc na pewno trzeba sunie podnosić ile się da :multi: na widok publiczny ;) Quote
Mortycja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Oj trzeba podnosic koniecznie,nie rozumiem jak mozna sie nie zakochac,i ten języczek...:razz: patrzcie i podziwiajcie... Quote
Ulka18 Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 O Mróweczce wiemy wszystko. Informacje sa w aukcji suni : http://www.allegro.pl/item112214342_malenka_mroweczka_juz_tyle_czasu_czeka_na_dom.html W Mielcu nie ma duzo adopcji. W ciagu 5 tygodni nowe domki znalazlo 25 psiakow i 4 kociny. To i tak rekord, bo kiedys, zanim tam nastalismy, szly 2-3 psy miesiecznie. Zdjecia zrobie przy najblizszej wizycie w schronisku. Jedno jest w dolku, tam widac, ze sunia jest malutka. Quote
aniac50 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Czekamy na zdjęcia i troszkę więcej informacji o jej charakterze..... Quote
Mortycja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Podnosimy piękną Mróweczke do góry i czekamy na nowe zdjęcia z niecierpliwością:loveu: Quote
Mortycja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Mróweczko pokaż sie...moze pani z Zakopanego sie zakocha?Ech co ja pisze...jakie "moze" na pewno:cool3: Quote
ewatr Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 joaneczka napisał(a):Mróweczko pokaż sie...moze pani z Zakopanego sie zakocha?Ech co ja pisze...jakie "moze" na pewno:cool3: a o jaką to panią :loveu: z Zakopanego chodzi ????:razz: Quote
Mortycja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 :loveu: Iza29(mam nadzieje ze nie przekreciłam)pisała na watku "dom dla ratlerka wa-wa"ze wysle zdjecia Mróweczki:loveu: dla jakiejs pani z Zakopanego:cool3: tylko ze zgubila watek Mrówki,to go podnosze co jakis czas zeby sie nie zgubił:cool3: Quote
Ulka18 Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Mamy w Zakopanem jednego naszego psiaka - Wampirka pekinczyka bez jednego oczka oraz kocinke jedna tez tam wyslalismy do bardzo dobrego domku do Pani Teresy. Moze i Mrowce sie uda. Quote
Mortycja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 trzymam za nia kciuki:multi: na pewno sie jej uda:loveu: Quote
ewatr Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 joaneczka napisał(a)::loveu: Iza29(mam nadzieje ze nie przekreciłam)pisała na watku "dom dla ratlerka wa-wa"ze wysle zdjecia Mróweczki:loveu: dla jakiejs pani z Zakopanego:cool3: tylko ze zgubila watek Mrówki,to go podnosze co jakis czas zeby sie nie zgubił:cool3: jak tak się sprawy mają to ja też hopne :multi: Mróweczkę na wyżyny ;) Quote
izabela29 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Karola wiesz, ze drugi pinczerkowaty mi uciekł... kurcze myślałam, ze to ta ciemna suńka, ruda jest mała ale ma dłuszy włos i tu jest problem z tą moją panią :-( ona chce takiego pinczerowatego bez sierści serce sie kraja ta nie ma domku a tamta szuka innego psiaka Quote
Kar0la Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Tą ratlerkowatą Miniusię to ja sama kiedyś chciałam adoptować. Mróweczka też jest śliczna, ale masz rację ma dłuższy włos. Wiem jakiego pieska szukasz. A ta sunia od Mosii nie jedzie do Warszawy do tego "Twojego" domku? Quote
izabela29 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 jutro miała zawieżź psa do mojej mamy ale dziś odnalazł się właściciel:cool3: najgorsze jest to ze ta pani to sie popłakała z żalu ze pies nie przyjedzie Quote
Recommended Posts