Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja sie ciągle dziwie ze Mróweczka dalej w schronie...To jest ładny piesek,taki ma pyszczuś fajny!Nic tylko ja porwać do domu i rozpieszczać:loveu: Zaglądam tu i zaglądam i nic:placz: nikt nawet o nią nie pyta:crazyeye: nie wierze!!!I zgadzam sie z supergogą.Mróweczka nie wyglada na maleństwo,naprawde trzeba ja pokazać rzeczywistych rozmiarów:loveu:
No mała do góry!!!Pokaz sie:mad:

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

joaneczka napisał(a):
A może trzeba coś wiecej o niej napisać?:mad: Czy jest łagodna?Jak z innymi psami sie dogaduje itp.?A moze juz znalazła domek?A ja sie tak przejmuje...
do dnia wczorajszego niestety nie znalazła :oops:

więc na pewno trzeba sunie podnosić ile się da :multi: na widok publiczny ;)

Posted

O Mróweczce wiemy wszystko. Informacje sa w aukcji suni :

http://www.allegro.pl/item112214342_malenka_mroweczka_juz_tyle_czasu_czeka_na_dom.html

W Mielcu nie ma duzo adopcji. W ciagu 5 tygodni nowe domki znalazlo 25 psiakow i 4 kociny. To i tak rekord, bo kiedys, zanim tam nastalismy, szly 2-3 psy miesiecznie.

Zdjecia zrobie przy najblizszej wizycie w schronisku. Jedno jest w dolku, tam widac, ze sunia jest malutka.

Posted

joaneczka napisał(a):
Mróweczko pokaż sie...moze pani z Zakopanego sie zakocha?Ech co ja pisze...jakie "moze" na pewno:cool3:

a o jaką to panią :loveu: z Zakopanego chodzi ????:razz:

Posted

:loveu: Iza29(mam nadzieje ze nie przekreciłam)pisała na watku "dom dla ratlerka wa-wa"ze wysle zdjecia Mróweczki:loveu: dla jakiejs pani z Zakopanego:cool3: tylko ze zgubila watek Mrówki,to go podnosze co jakis czas zeby sie nie zgubił:cool3:

Posted

Mamy w Zakopanem jednego naszego psiaka - Wampirka pekinczyka bez jednego oczka oraz kocinke jedna tez tam wyslalismy do bardzo dobrego domku do Pani Teresy. Moze i Mrowce sie uda.

Posted

joaneczka napisał(a):
:loveu: Iza29(mam nadzieje ze nie przekreciłam)pisała na watku "dom dla ratlerka wa-wa"ze wysle zdjecia Mróweczki:loveu: dla jakiejs pani z Zakopanego:cool3: tylko ze zgubila watek Mrówki,to go podnosze co jakis czas zeby sie nie zgubił:cool3:

jak tak się sprawy mają to ja też hopne :multi:

Mróweczkę na wyżyny ;)

Posted

Karola wiesz, ze drugi pinczerkowaty mi uciekł... kurcze myślałam, ze to ta ciemna suńka, ruda jest mała ale ma dłuszy włos i tu jest problem z tą moją panią :-( ona chce takiego pinczerowatego bez sierści serce sie kraja ta nie ma domku a tamta szuka innego psiaka

Posted

Tą ratlerkowatą Miniusię to ja sama kiedyś chciałam adoptować. Mróweczka też jest śliczna, ale masz rację ma dłuższy włos. Wiem jakiego pieska szukasz. A ta sunia od Mosii nie jedzie do Warszawy do tego "Twojego" domku?